Kesäpäivät saarilla

saaressa-5

 

Oli suuret suunnitelmat nukkua lomalla oikeassa rytmissä, syödä terveellisesti, liikkua, raksailla ja rentoillakin. Olen toteuttanut vain viimeistä täysillä, mutta olo on silti (tai siksi) ihanin. Menty nukkumaan kolmelta, herätty kymmeneltä, syöty aika terveellisesti, mutta milloin sattuu. Raksaileminen ja rentoileminen on mennyt aika fifty-fifty. Siis siten, että hän raksailee, minä rentoilen. Kuulemma hommia, joissa musta ei apua. Hah, harmi homma!

En pysty mitenkään kuvailemaan, miten paljon tätä paikkaa rakastan. Täällä on ihan kaikki, mistä tulen onnelliseksi. Mikään paikka maailmassa ei ole tämän veroinen, ei lähestulkoonkaan edes koti. Kodit on Helsingissä aina luonteeltaan väliaikaisia, tämä on ikiaikainen.

Meri ja luonto vie kaiken väkisinkin eri taajuuksille kuin kaupungissa. Yhtäkkiä en stressaa mistään, en edes niistä asioista, joista pitäisi stressata. Ne asiat menettää merkityksensä. Tärkeysjärjestykset on kristallinkirkkaita ja uni hyvää.

Tänä kesänä takana on niin rankat kuukaudet, oikeastaan koko vuosi heti viime kesän jälkeen, että oli pakko ottaa tämä lyhyt ja ainoa viikko täällä ilman sosialisointia. Anteeksi siis ystävät ja sukulaiset, ei kutsua saarille tänä kesänä. Haavehtien seurataan naapurien ja tuttujen kuusiviikkoisia saarissa. Ehkä ensi vuonna mekin… Niin huippua kuin täällä on ollakin, ollaan ennen oman mökin valmistumista aina riippuvaisia muiden aikatauluista.

Pakkolähtö koittaa tosin jo tiistaina siitäkin syystä, että kaupungeissa on asioita hoidettavana. Ihana kyllä toisaalta sinnekin palata, koska kerrankin loma jatkuu! Ei olla itse asiassa varmaan koskaan lähdetty täältä Helsinkiin siten, ettei seuraavana päivänä olisi alkanut normaali työtunneli.

Ei olla juurikaan poistuttu omilta tonteilta, mutta Korppoon lähipaikoissa piipahdetaan aina. Vähintään kauppareissuilla aina niin symppiksessä keskustan kaupassa, keskustan kesäisin vilkkaassa vierasvenesatamassa Verkanissa ja sen ravintolalla Buffalossa ja supersöpössä lifestyle-putiikki Amalias Hemissä. Ensivisiitti oli kuitenkin hotelli Nestorin viime (vai edellis-?) kesänä avattu huippuravintola Back Pocket. Siis käsittämättömän hyvää ruokaa, aivan mielettömän ihana paikka. Siitä on tehtävä vielä kokonaan oma postauksensa.

Juuri siellä mietittiin, että voi poloisia, jotka eivät ole vielä hoksanneet saaristoa lomanviettopaikakseen! Täällä on niin huikeita majoituspaikkoja, tällaisia ravintoloita ja putiikkeja, sekä aivan uniikki luonto ja ympäristö, ettei missään muualla. Reissu voi sitäpaitsi olla nopeakin: ei tänne niin kauaa aja Helsingistäkään. Yhdellä yöllä pääsee jo tunnelmaan.

 

saaressa

saaressa-7

saaressa-26

saaressa-33

Mekko 10 euron alelöytö H&M:stä, Tine K. Homen kassi (Nougatista) ja Michael Korsin maailman parhaat sandaalit.

saaressa-34

saaressa-6

Hattu on äidin hylkäämä Globalin (Stockmann) olkihattu. Meni muka ryttyyn edellisellä lennolla. Musta se on ihana!

saaressa-22

Hotel Nestor ja sen ravintola Back Pocket, Korppoo

saaressa-25

saaressa-28

saaressa-8

saaressa-30

saaressa-32

Ihana lifestyle-putiikki Amalias Hem Korppoon keskustassa.

saaressa-27

saaressa-31

Vierasvenesatama Verkan ja ravintola Buffalo, Korppoon keskusta.

saaressa-2

Maailman paratiisi, meidän Kaitin laituri.

2 comments so far.

2 responses to “Kesäpäivät saarilla”

  1. Kuulostaa niiiiin ihanalta! Välillä on pakko relata, ihan vain omissa oloissaan. Oon harrastanut sitä nyt lomalla ehkä laittomankin paljon… 😀 Hei ilmottele, jos ehdit Helsingissä vaikka kuvailemaan joku päivä, viimeistään sitten perjantaina nähdään! <3

    • Eveliina says:

      Hei älä muuta sano. Mä olen maannut koko viikon laiturilla aamusta iltaan. Menis toinen viikko vielä ihan kevyesti. Hei joo, kuullaan! Torstaina mahdollisesti hyvinkin, ja perjantaina! Myös viikonloppuna, ellei palata tänne 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN