Meidän Kampin-koti nyt myynnissä!

malminrinne

 

Nyt on meidän Kampin-koti myynnissä! Tämä oli meidän koti monen vuoden ajan, tähän asti pitkäaikaisin yhteinen kotimme, ensimmäinen Helsingin-kotimme. Tehtiin täällä massiivinen remontti, kun muutettiin, ja onneksi tuli valittua materiaalit hyvin: kaikki on loistokunnossa edelleen. Sijaintia tulee iso ikävä: kaikki on lähestulkoon alakerrassa. Siis koko Helsinki. Mitään ei läheltä puutu.

Kylpyhuone onnistui pitkän ja raskaan putkiremontin jälkeen lopulta upeasti, ja saunakin kunnostettiin samalla. Käytiin vielä asunnossa näiden viikkojen aikana kaikki nurkat läpi, remontoitiin ja pestiin kuntoon ihan kaikki, mikä vähänkin siltä näytti. Todettiin juuri, että asunto on niin priimakunnossa, ettei meillä varmaan ikinä! 🙂

Pohja on myös huikea: me ihastuttiin silloin oitis heti asunnon ikkunariviin, joka ei lakkaa hengästyttämästä vieläkään. Valon ja säilytystilojen määrä on myös mieletön. Kylpyhuone saunoineen on ihan hämmästyttävän iso. Makkari on omassa rauhassaan, ja kaikki palaset kohdallaan. Arjessa huomaa, miten asunnossa kaikki jotenkin vain toimii. Me muutettiin pois vain siksi, koska oli sen aika. Putkiremontin jälkeen oltiin muutettu joka tapauksessa jo pois, henkisestikin, joten tässä taitekohdassa oli helppo mennä elämässä eteenpäin. Päätöstä sysäsi uuden kodin löytyminen yllättäen.

Koti on ollut meille ihana, mutta nyt sille on aika sanoa kiitos. Toivotaan kovasti, että se saa jatkaa elämäänsä hyvissä käsissä <3

Myynti-ilmoitus löytyy täältä.

 

malminrinne-3

malminrinne-7

malminrinne-6

malminrinne-5

malminrinne-4

malminrinne-12

malminrinne-11

malminrinne-10

malminrinne-9

malminrinne-8

malminrinne-16

malminrinne-15

malminrinne-14

malminrinne-13

malminrinne-17

 

2 comments so far.

2 responses to “Meidän Kampin-koti nyt myynnissä!”

  1. MD says:

    Niin ihana kämppä! <3 Tällaiset helmet saa aika-ajoin haaveilemaan keskusta-asumisesta, vaikka asutaankin omassa unelmakodissa ihan eri asumismuodossa. Onneksi näitä keskustan helmiä pääsee myös aina välillä ihailemaan, vaikka edes kuvien välityksellä. 🙂 <3 Ja onneksi reissuilla keskustahotellin valitessaan voi hetken fiilistellä keskusta-asumista… 😉

    Onko teillä muuten keskustassa tai sen läheisyydessä asuminen ollut aina selvä juttu? 🙂

    • Eveliina says:

      Kiitos hirveästi! Meistäkin tämä on ollut aivan ihana koti! <3 kaikessa o tosiaankin puolensa! Meille keskustassa asuminen on ollut jostain syystä itsestään selvää. En osaa edes sanoa miksi, koska ei kumpikaan olla isosta kaupungista kotoisin, eikä ainakaan keskustoissa kasvettu! Ei sitä silti ole tullut oikein edes miettineeksi, että asuisi muualla. Viime vuosina, kun moni kaveri on muuttanut kaupungin laidoille tai ulkopuolelle, ja itsellekin tulee ikää lisää, ollaan toki ajateltu asiaa. Aina kuitenkin itsestään selvästi jääty keskustaan. Nautitaan siitä ihan hirveästi! Mökille pääsee hiljenemään 🙂 Tosiaan, muuten, lomilla on ihana kokeilla erilaisia majoituksia! Me taas lomilla usein hakeudutaan rauhallisempiin paikkoihin, eikä juuri koskaan enää ainakaan koko lomaksi kaupunkeihin..!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN