Parasta tänä viikonloppuna

terassilla-13

 

Juuri kirjoitin toukokuun ihanimmista, mutta en voi sille mitään, että tämä kesä jatkuu vain! En käsitä, miksi kaikki tuntuukin nyt jotenkin niin hyvältä. Tässä samassa kaupungissa ollaan kesät(kin) asuttu jo vuosikausia, mutta nyt yhtäkkiä tuntuu siltä, kuin olisin ihan rakastunut Helsinkiin. Jostain syystä ollaan nyt otettu vain kaikki irti tästä olotilasta, ja lähdetty kotoa ulos ex tempore ihan koko ajan. Pelkästään tähän viikonloppuun on mahtunut parhaita juttuja vaikka kuinka paljon!

terassilla-2

 

Pyöräily! Otettiin tällä viikolla kausikortti kaupunkipyöriin, ja ollaan rakastuttu! En ole ymmärtänyt, miten paljon pyöräteitä tässä kaupungissa onkaan. Arallekin pyöräilijälle siirtyminen minne vaan on helppoa. Olen ollut niin onnellinen polkiessani pitkin rantoja kesämekoissa ja kesäkoroissa ja kesäoloissa töihin, uuteen kotiin, Töölöön, ja yöllisen nälän yllättämänä Roban Fafasiin. Huomasin muuten, että pyöräillessä kannattaa pukea vähän kapeampi ja lyhyempi mekko, koska semmoinen pidempi ja liehuvampi liehuu helposti – no, suunnilleen hiusrajaan…

 

terassilla-5

 

Mamma Mia! Käytiin äidin, tätien ja serkkujen kanssa eilen illalla katsomassa Messukeskuksen Mamma Mia -musikaali, joka oli aivan mieletön! Siis aivan huikea. En odottanut paljon mitään, koska musikaalit ei ole olleet ekana intohimojen listalla, eikä Abba ole koskaan ollut meidän aikana se juttu. Lähdin kuitenkin innoissani, koska kulttuurin lisääminen kalenterissani on todellakin ollut se juttu jonkin aikaa, ja seura oli harvinaisen ihanaa! Mutta että itse showkin oli niin mahtava, en olisi eläissäni uskonut. Musiikki, Paula Vesalan suomennokset, roolihahmot ja -työt, jopa itse tarina, jossa heräsi paljonkin ajatuksia ja tunteita. Itkin, nauroin ja vähän tanssinkin.

 

terassilla-6

 

Uusi koti. Ihanuuslistoilla joka viikko. Keittiö etenee! Terassille kannettiin tänäkin viikonloppuna kaikki päivän ruuat ja hengaillaan siellä. Tänään luvassa vähän töitä – mulla omiani ja Mr:llä siellä keittiössä…! Terassilla on lokkipariskunta, joka on vähän huolissaan pesänsä rauhasta. Ovat tottuneet, ettei siellä ketään ole, ja meni pasmat sekaisin, kun nyt me ollaankin.

 

terassilla

 

Uudet kesämekot! Musta tuntuu, että kotipaikan maaseudulla kaikki on kulkeneet tässä Lindexin mekossa 50-luvulla, mammani mukaan lukien. En muista, että hänellä tämmöistä olisi ollut, mutta tunne oli sama. Täydellinen! En malttanut odottaa aleja myöskään Zarassa, josta kävin ostamassa punakukallisen pellavamekon. Kukkaprintit <3

 

terassilla-8

 

Kesäyöt. Ollaan kukuttu myöhään kaupungilla, kotirannoilla ja ihan vain valveilla, koska miksei. Auringon kajo näkyy melkein samaan aikaan jo siellä horisontissa, mihin se laski, ja siellä, mistä se nousee. Tämän takia sitä ihminen elää talven yli.

 

terassilla-3

 

Spontaani ulkona syöminen. Käy kukkarolle, kuten kesäkukkamekot. Kohta joku holtti tähän.

 

terassilla-10

 

Työt. Eletään mielenkiintoisia aikoja työssäni. Olen joutunut palaamaan viikonlopun aikana vielä niihin, ja valmistelemaan ensi viikkoa. Vaikka tietysti voisi muutakin tehdä viikonloppuna, huomaan kyllä, että en edes malta nyt olla tekemättä. Olen superonnekas siitä, että saan olla mukana tässä missä nyt olen, ja tehdä tätä mitä teen.

 

terassilla-9

 

Nyt jatkamaan tätä just samaa, mitä koko tässä postauksessa: loikkaan tuohon mekkoon, fillarin selkään, uuteen kotiin, aurinkoon, kaupunkiin, työpapereiden kimppuun <3 Ihanaa sunnuntaita!

 

terassilla-11

terassilla-7

8 comments so far.

8 responses to “Parasta tänä viikonloppuna”

 1. Ihanaa fiilistelyä, kyllä kesä on vain niin ihanaa aikaa, ei siitä pääse yli eikä ympäri! Miten saisi tän fiiliksen siirrettyä myös sinne talveen? 🙂

 2. ee says:

  <3 Oli ihana ilta eilen! Otetaan jotain samantapaista uusiks! -ee

 3. Hih, voi miten oon kade noista sun pisamista! Haluaisin itsellenikin enemmän, mulle tulee vain ihan vähän!

  Ja hei viime postaukseen taisit kertoa tarvinneesi paussia myös blogista. Älä huoli, niin varmasti me kaikki päivätyön ohella tätä tekevät! Minulla on ollut nyt joku inspiraatiopuuska blogissa, mutta aivan varmasti se hiljaisempi aika taas jossain vaiheessa koittaa.

  • Eveliina says:

   Eikä! Itse näen ne lähinnä ärsyttävänä epätasaisuutena, johon olen toisaalta tottunut. Onpa jotenkin hauska, miten toinen voi nähdä asian niin eri tavalla kuin itse 🙂 Kiitos siis! <3

   Joo se kyllä heittelee. Olen onnistunut siinä, etten enää mieti asiaa niin paljon kuin ennen!

 4. Kaisa says:

  Heiii,innostuin tuosta mekosta! Minkä koon otit,mahtaako kutistua pesussa? Kävin jo Lindexiltä hiplaamassa,löytyi jokin alekuponki pörssistä ja sen voisi tähän mekkoon käyttää 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN