Marmoreja valitsemassa

marmorit

 

Käytiin tällä viikolla valitsemassa marmorinpalat meidän keittiöön! Päädyttiin tosiaan sittenkin aitoon marmoriin keittiön tasojen ja välitilan suhteen, koska mitään vastaavaa yhtä upeaa ei vain ollut. Keinotasoissa on kestävyyttä, mutta ei sitä ulkonäköä, jota haettiin välttämättä. Toivottavasti ei kaduta myöhemmin.

Carraran aito marmori oli tosiaan vieläpä edullisempaa kuin keraamiset ja komposiittitasot! Kysyttiin tarjouksia paristakin paikasta, mutta lopulta saatiin keittiötoimittajan kautta Tulikiveltä (ei mainos) paras tarjous. Plussana se, että Espoon myymälään ja kivileikkaamoon saa itse mennä valitsemaan ihan juurikin sen palan, mistä omat valmiit pinnat työstetään. Me haluttiin marmoriin mahdollisimman paljon ja isoja suonia.

Käytiin kuluneella viikolla valitsemassa kivenpalat, ja ne on nämä kaksi! En pysty odottamaan! Päädyttiin lopulta kaksisenttiseen tasoon, vaikka ensin ajateltiin, että ehdottomasti kaikkein paksuin mitä löytyy. Marmoria saa 2- ja 3-senttisenä. Kun keittiö alkoi nousemaan, jokin gut feeling vaan sanoi, että kolmesenttinen on nyt liian paksu. Kapeampi tuntuu nyt jotenkin ajankohtaisemmalta. Nyt odotetaan vain toimitusta ja asennusta, joka saattaa ehtiä jopa juhannukseksi.

 

marmorit-2

marmorit-5

marmorit-4

marmorit-3

marmorit-6

 

Tämä on muuten jotain eri marmoria, ja matkalla uusittavan Kämpin kylpyhuoneisiin!

0 comments so far.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN