Juhannus 2018

juhannus-12

 

Tultiin ihan juuri kotiin kuusituntisesta matkanteosta saariston juhannuksesta. Alkaa varmaan lähennellä kymmenettä kertaa, kun vietetään juhannusta kaveriporukalla Korppoossa <3 Kokoonpano vaihtuu joka kerta, ja monta vuotta on jäänyt välistäkin. Viime vuonna jo meinattiin, että tällä kertaa voitaisiin viettää keskikesää meidän saaressa, mutta koska tämän vuoden suunnitelmat on menneet niin mönkään muutenkin, ei tuo ihan vielä toteutunut. Onneksi anoppilan mökkiin mahtuu aina helposti.

Viimeiset viikot on täyttänyt älytön härdelli ja stressi, joten oli ihana päästä mökkimaisemiin pitkästä aikaa ja nähdä kavereita <3 Kroppa pistää kumminkin vastaan tätä tahtia, ja sairastuin jo toisen kerran tänä keväänä kuumeflunssaan. Yleensä kerran vuodessa, jos sitäkään. Vihje huomattu, hidastan kyllä. Kunhan ensi viikosta vain selvitään jollakin lailla. Luvassa on kaikkein kreisein viikko tänä vuonna. Viimein muutto. Ensin uusi koti remonteista valmiiksi, jotta sieltä voi a) viedä työkalut pois ja b) sen jälkeen siivota. Sitten sinne voi viedä tavarat Töölöstä ja Kampista. Kunhan ne ensin on pakattu. Sitten pitää siivota Kamppi ja Töölö. Kuulostaapa helpolta. Kuume ja työviikko ei varsinaisesti auta asiaa. Onneksi saadaan apujoukkoja <3

Juhannus menikin siis paitsi kivassa, myös tosi väsyneessä fiiliksessä. Flunssa vei voimat tyystin, ja nukuin alkuillasta puoleenpäivään joka yö, välillä heräillen esimerkiksi kokkoa katsomaan. Nytkin suunta nukkumaan toivoen suuresti, että huomisen aikana tämä helpottaisi! Sade ei meitä juhannuksena hirveästi häirinnyt, mitä nyt vähän ripotteli. Juhannussalon nosto, laulut ja piirileikit (!) sen ympärillä oli käveltävä katsomassa sateesta viis. Lauantai oli mielettömän aurinkoinen, ja se vietettiinkin parhaalla mahdollisella tavalla: kaverit, tuolit, syötävää ja juotavaa lauttaan, lautta saareen ja laiturihengailua kunnes tuli nälkä ja saunan lämmityksen aika. Myöhäiset aamut, hyvät ruuat, ihanat kaverit, meri, sauna, kelloton elämä. Hyvä juhannus <3

 

juhannus-13

juhannus-2-side

juhannus-3

juhannus-11

juhannus-5

juhannus-8

juhannus-7

juhannus-6

juhannus-9

juhannus-18

juhannus-14

juhannus-15

juhannus-17

Processed with VSCO with a4 preset

2 comments so far.

2 responses to “Juhannus 2018”

  1. Heidi says:

    Huh, olipas matka! Kuinka kauan teillä normaalisti kestää matka kotoa mökille?

    • Eveliina says:

      Nelisen tuntia kestää matka kotoa mökille sisältäen kaupassakäynnin 🙂 eli parisen tuntia sen yli meni tällä kertaa, mikä ei siis ole juhannussunnuntaiksi kovinkaan paha 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN