Vappu kännykästä

vappu-5-side

 

Vappu on täällä sujunut tosi rauhallisesti, oikein itseäkin ärsyttää miten meillä ei nykyään ole mitään hippaloita! Toisaalta oli kiva ottaa ihan iisisti, mutta kyllä niin itselleni lupasin, että ensi vuonna uudessa kodissa pistetään niin isot bileet pystyyn! Että kaverit, tämä on siis kutsu! 😀

Viime viikon matkojen jälkeen alkoi pikkuhiljaa tuntua siltä, että joko se jouluna väliin jättänyt flunssa on löytänyt mut. Vähän tosin meinasin johtuuko vetämätön olo kevään allergia-aallosta, mutta tänään ja eilen olotila teki muotonsa selväksi: ihan rehellistä flunssaa. Eilinen meni vielä kokonaan töissä, ja illalla käytiin rauhaksiin kävelemässä aurinkoa fiilistelemässä edes vähän. Tänään saatiin mun vanhemmat käymään, ja testattiin The Cockin vappumenu. Cock oli pitkän aikaa yksi meidän lounaspaikoista töissä, mutta kyllästyin siihen silloin. Nyt vappumenu oli tosi hyvä, tykättiin kovin. Paikka oli täynnä ananaksia (!?), ja pöydästä ne sai vielä viedä mukanaankin 😀

Pyörähdettiin tosi pikaisesti Kaivopuistossa menoa katsomassa, ja käytiin kurkkaamassa meidän remonttia ennen kuin oli pakko kaatua sänkyyn. Horkka vyöryi päälle viimeistään kotona. Olen kuullut, että tämä on sitkeää sorttia – aion siis kerrankin hoitaa tämän oikein ja kerralla pois. Haluan päästä treenaamaankin, kun just (puoleen vuoteen) pääsin kunnolla taas alkuun ja innostumaan! Ja tässä kodissa on se salikin alakerrassa, eikä asuta täällä enää kauaa! Nyt siis kunnon lepotauko, ja tämä flunssa pois pois.

Tosi kiva saada muuten viestejä, että remppa- ja kotipostauksia odotellaan! Lupailinkin jo instastooreissa keittiöremontin kuvia ja uuden keittiön piirustuksia. Postaus on valmiina, tulossa heti aamusta!

 

vappu-side

vappu-4-side

vappu-9-side

vappu-10-side

vappu-6-side

vappu-13-side

2 comments so far.

2 responses to “Vappu kännykästä”

  1. Malla says:

    Kiitos kutsusta! Painetaan tämä mieleen. Ja paranemisia! Jos influenssaa, niin on kova tauti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN