Pöytäliinapiknik

kaivaripiknik-6

 

Onhan tämä kesä nyt ihan mieletön! Kaikki manaa, että kohta se loppuu, mutta tiedättekö mitä. Tätä valoa ei vie enää kukaan pois. Paitsi syksy sitten joskus. Ja silloin se onkin jo ihan ookoo. Vuorokaudessa on myös tosi konkreettisesti enemmän tunteja. Iltaisin on ihan monta tuntia aikaa tehdä jotain, kun valoa on kuin keskipäivällä ja lämpöä kuin keski-Afrikassa. Mulle kävi taas niinkuin joka kevät: tuntuu siltä, kuin silmät olisi auenneet. Että näinkö valoisa tämä maa voikin olla, noinko värikästä elämä on! Miten ihmeessä sitä on pysynytkään hengissä koko talven läpi? Ihan kuin olisi kulkenut puoli vuotta silmät kiinni.

On ollut huisia seurata kesän tuloa varsinkin täällä Töölössä. Ihmismäärä oven edessä on lisääntynyt ehkä satakertaiseksi, kaikkialla onkin vihreää, ihan kaikkialla. Ja tuota vettä onkin tosi paljon meressä. Eläimiäkin, kaikenmaailman lintuja ja elikoita.

Muistatte ehkä, että viime jouluna annoin Mr:lle lahjaksi date boxin, eli treffit joka kuukaudelle. Tässä kuussa se oli piknik. Ei olisi kyllä mitenkään arvannut, että toukokuulle voitiin saada helleviikonloppu, joka oli tämän toteuttamiselle niin huisin täydellinen. Hassua näissä kuvissa on se, että puissa ei ole melkein yhtään lehtiä. Mutta silti ihmiset makoilee bikineissä kallioilla. Kaivarin kalliot oli myös ihan tuulettomat. Sitä en muista niiden olevan melkein oikein ikinä.

Voisin huokailla tätä ihanuutta ihan montakin sivua, mutta tiedättehän vain. Ihanaa oli. Ihana keli, ihana joutilas olotila, ihana seura ja ihana kaikki. Hyvin ihana oli myös tuo viltti, jonka kävin hakemassa H&M homesta matkalla kallioille. Se on oikeastaan pöytäliina, ja puoleen hintaan. Kiitos myyjälle, joka siitä vinkkasi kiireen keskellä, kun kyselin vilttejä. Meillä on sellainen muovipohjainen piknikviltti, mutta se on Kampin kämpän kasoissa, eikä lähdetty sitä etsimään. Puhtaalla kalliolla kuivalla ilmalla muovipohjaa ei tarvita, joten superpaksu ja jämäkkä pöytäliina ajoi asiansa loistavasti.

Haaveilen tämän toistamisesta tänä huomenna! Voi kyllä olla, että suditaan maalia seiniin silloin. Harmaa on valittu! 20 litraa Tikkurilan G487:aa odottaa! Kiitos kaikista harmaista maalivinkeistä instan kautta <3

 

kaivaripiknik-3

kaivaripiknik

kaivaripiknik-7

kaivaripiknik-15

kaivaripiknik-12

kaivaripiknik-5  kaivaripiknik-11

kaivaripiknik-4

kaivaripiknik-2

kaivaripiknik-10

kaivaripiknik-13

laukku

4 comments so far.

4 responses to “Pöytäliinapiknik”

 1. Annamari says:

  Voitko joskus tehdä koosteen kaikista treffeistä ja mitkä ideat oli toimivimpia tms, niin voin nyysiä hyvät treffi-ideat jatkokäyttöön 😉

  • Eveliina says:

   Joo tottakai! Ehkä sitten loppuvuodesta muistuta! Mä nyysin omani netistä, missä tätä ideaa on esim. ”12 dates” tai ”date box” -ideoilla..

 2. Linda says:

  Tuo treffiboksi on ihan loistava lahjaidea juuri sellaiselle jolla on jo kaikkea, ja joka hankkii itse sen mitä tarviikin! Pitää ehkä itse ottaa ensi jouluna käyttöön tämän lahjaidea 🙂 Olis tosiaan kiva kuulla mitä idiksiä sun boksissa on ollut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN