Muuta meille! Töölön yksiö vuokrattavana

toolovuokra-3

 

Pitkän ja monipolvisen pohdinnan jälkeen päätettiin laittaa tämä meidän ihana Töölön yksiömme vuokralle, kun päästään uuteen kotiin kesäkuun lopussa. Tai no, pitkä ja tuskainen päätös tämä oli lähinnä minun osaltani – Mr:lle päätös oli ihan helppo. Onhan tässä talouden kiristelyä luvassa seuraaviksi vuosiksi, mutta uskon minäkin pikkuhiljaa, että se kannattaa. Pitkäjänteisyyttä ja säästäväisyyttä opettelemaan! Eivät vahvuuksiani! Siispä luvassa hyvä haaste.

Tarkoitus ei myöskään ollut kiintyä tähän pikkukotiin näin palavasti, mutta niin pääsi käymään. Varsinkin kesä, joka on räjähtänyt ympärillä ihan silmissä, sai rakastumaan tähän kotiin aivan hullun lailla. Meri on ihan talon edessä (tarkoitan suoraan talon ulko-ovella), samoin kuin ihania kallioita istuskella piknikkiä tai paistatella päivää, parvekkeelle paistaa iltamyöhään ilta-aurinko Seurasaaren ja meren takaa, Helsingin kivoimpia terasseja ja parhaita lenkkeilymaastoja on samoten suoraan oven edessä, ikkunoiden takana oleva puut on saaneet lehdet, Hietsun ranta melkeinpä näkyy, ja tuhat muuta ihanaa asiaa. Eipä silti, me rakastettiin tätä ihan synkimpinä talvikuukausinakin. Käveltiin Seurasaareen jään yli paistamaan makkaraa, nautittiin keskustassa harvinaisesta hipihiljaisuudesta ja rauhasta.

 

toolovuokra-7

toolovuokra-13

toolovuokra-19

toolovuokra-15

toolovuokra-16

 

Moni ydinkeskustassa asuva kysyjä on miettinyt kulkuyhteyksiä keskustaan. Niin mietin minäkin silloin, kun muutettiin! Kampissa kun oli kaikki ihan siinä niin, melkeinpä kodin alakerrassa. Ällistytin itsenikin, miten Töölön edut on voittaneet kulkemismatkan mennen tullen. Eikä kulkeminen edes ole tuntunut yhtikäs miltään. Bussi Lasipalatsille lähtee ihan vierestä, ja kolme ratikkareittiä (1, 2 ja 8) viiden minuutin kävelymatkan päästä. Itse keskustaankin kävelee 20 minuutissa. Ja no, mä nyt rakastankin kävelemistä. Kävelen keskustan toiselle laidalle kolmen kilsan päähän töihinkin aina kun kengät, sää ja kantamukset sen sallii. Totutteleminen oli siihenkin luksukseen, että talon edessä on aina parkkipaikkoja vapaana.

Jos on tämä ranta ihan tässä saanutkin pään pyörälle, sitä on tehnyt Töölö muutoinkin. Mitä ihanimpia kahviloita ja ravintoloita putkahtelee näkökenttään jatkuvasti. Surenkin jo etukäteen sitä, että ei ehditä käydä varmaan uudessa Töölön Levainissa kovinkaan montaa kertaa ennen kuin joudutaan jo muuttamaan pois! Onneksi muutetaan lähemmäs sitä toista Levainia 🙂

 

 

toolovuokra-18

toolovuokra-20

toolovuokra-26

toolovuokra-27

 

Itse asuntohan on justiinsa vajaa 30 -neliöinen yksiö. Remontoitiin se kauttaaltaan vuoden vaihteessa, ja ollaan tosiaan asuttu tässä vasta reilut neljä kuukautta sen jälkeen! Suoraan sanoen ei oltaisi tehty remonttia näin huolella, jos oltaisiin tiedetty laittavamme asunto vuokralle. Alkuperäinen tarkoitus oli myynti. Yksityiskohtiin on siis rakenteissa panostettu paljon. Pieni pyykkikone mahtuu kylppäriin, jossa pienet neliöt toimii mainiosti. Paljon säilytystilaa on eteisessä ja keittiössä. Huoneen puolella ei haluttu sitoa seuraavan asukkaan käsiä asentamalla kiinteitä säilytyskalusteita johonkin tiettyyn kohtaan. Mahdollisuuksia on monia.

Yksiölle harvinaiset kolme ikkunaa ja parveke on tuoneet uskomattoman määrän valoa sisälle. Asunto on 4. kerroksessa, ja hissi löytyy. Vuokraan sisältyy vesimaksu (henkilömäärästä riippumatta) ja taloyhtiön vasta uusitun kuntosalin käyttö. Pois me päästään muuttamaan kesäkuun lopulla, eli asunto vapautuisi seuraavalle asukkaalle 1.7. En ole vielä tätä hirveästi mainostanut missään, joten nyt on tilaisuutesi! 🙂 Muutamia näyttöjä on jo ollut tuttujen kautta, ja tällä viikolla muutama lisää. Laita siis rohkeasti viestiä, jos sinä tai tuttusi olisitte kiinnostuneita.

Tervetuloa meille! <3

 

toolovuokra-4

toolovuokrapartsi

toolovuokra-32

toolovuokra-33

toolovuokra-31

 

Tässä vielä tiedot yhteenvetona:

 • 1h + kk (avo) + kph + parveke 29,5 m2
 • Kylpyhuoneeseen mahtuu (parhaiten kompakti) pyykinpesukone
 • Keittiössä ei ole astianpesukonetta
 • Asunto remontoitu 4kk sitten, mm. keittiö, lattiat, säilytyskalusteet sekä kylpyhuoneen kalusteet ovat uudet
 • Etu-Töölö
 • Vapautuu 1.7.2018
 • 4. krs
 • Taloyhtiössä hissi, kuntosali (uusittu 2017), pesutupa ja mahdollisuus varata saunavuoroja. Tämän rapun yläkerrassa myös joogastudio
 • Asuntoon kuuluu normaali kellarivarasto
 • Vuokra 900 € / kk, sis. vesi + kuntosalin ja tietysti pesutuvan käyttö (saunavuorot lienevät nimellisen maksullisia, sovittava isännöitsijän kanssa)

 

 

6 comments so far.

6 responses to “Muuta meille! Töölön yksiö vuokrattavana”

 1. Eerika says:

  UPEA; UPEA koti <3 Ehkä kuolen, jos en pääse tähän vuokralle 🙂 Voisin viestittää omasta tilanteestani ja katsotaan onko ehkä mahdollisuuskia. Miten edetään?

  • Eveliina says:

   Ihana 😀 Laita toki meiliä! Nyt on tässä jo useampi ilmoittanut haluavansa tämän, mutta katsotaan miten käy 🙂

 2. Meri says:

  Upean näköinen tuo kalanruotolaminaatti (kuten myös koko asunto :))! Voisin itsekin harkita samaa lattiaa meidän keittiöolkkariin, mutta laminaatin huonot puolet mietityttävät.. Onko teitä häirinnyt tuossa kovaäänisyys, kylmyys tai joku muu ominaisuus?

  • Eveliina says:

   Kiitos, mekin tykätään siitä kovin! ei itse asiassa ole! En edes ole tullut ajatelleeksi, että se voisi olla kylmä tai kovaääninen…! Kaikin puolin oikein mukava! Eihän siinä paljaan jalan alla ole sitä pehmeää puun tuntua, mutta ei se ole häirinnyt.

 3. Meri says:

  Kiitos vastauksesta! Me ei olla tähän asti edes harkittu laminaattia vaan etsitty vain vinyylilankkua, mutta sopivaa ei ole löytynyt. Koiratalouteen parkettikin on vähän huono.. Epätoivo on meinannut iskeä, mutta tämä antaa uutta toivoa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN