Viikonloppu!

bangkok2-2

 

Tänä viikonloppuna suunnitelmissa on ah joutenoloa! Viikko oli aikamoisen täysi. Viikkojen väsymys vaan edelleenkin vaivaa. Töitä oli viikossa hirveästi, mutta kyseessä voi olla vuodenaikaväsymystäkin – olen monena vuonna huomannut koomailevani ennemmin keväisin kuin syksyisin tai talvisin!? Jetlagit on jo Thaimaasta takanapäin, mutta reissaamista viikkoon kuului muutoin.

Kävin Brysselissä työmatkalla alkuviikosta, ja keskellä viikkoa oli muutama seminaari. Pääsin työpaikalle vasta torstaina iltapäivällä, ja sielläkin työpöytäni ääreen vasta tänään ennen neljää! Se olenkin aika usein minä se, joka vasta perjantai-iltapäivisin alkaa soitella ihmisille ja pommittaa meileillä. Sorry! Ei voi mitään sille, että silloin vasta alkaa se aika, kun jotain saa tehdyksi! Kaikki on kaikonnut, toimisto on tyhjä, kokoukset takana ja mikään ei häiritse. Usein silloin on kyllä kaikonnut myös puhti, joten kovin kauaa ei siellä jaksa viikonlopun alkajaisiksi naputella.

Oli ihana käydä Brysselissä muuten – en koskaan jotenkin muista miten kiva kaupunki se onkaan! Silloin harkkasyksynä siitä jäi sateinen ja jotenkin harmaa kuva, mutta aina näin keväisillä visiiteillä se jaksaa yllättää kauneudellaan. Sain ihanan hotellin Grand Sablonin alueelta, ja pakko olikin hakea siitä sushia samasta paikasta mihin vein vanhempani kahdeksan vuotta sitten ensimmäisen kerran syömään sushia! Varsinaisesti ravintola ei ollut sama, mutta se oli ihan samalla paikalla. Olipa ihana muisto.

Viikonloppu sujuu kaupungilla – haaveilen brunssista, sisustuskaupoista ja taidenäyttelyistä.. Mittaushommista myös asunnolla, pää sauhuaa joka hetki sisustusasioita! Vanhat kamat sinne vielä viedään, mutta toivottavasti ennemmin kuin myöhemmin alkaa huonekaluja vaihtua. Sohva, matto (niitä tarvitaan siis lisää, Sera Helsingin ihana uutukainen ei ole lähdössä mihinkään!), rahi, sohvapöytä, kirjahylly, valaisimia, ruokapöytä… apua! Viimeistään vuoden päästä, kun viedään nykyisiä mökille.

Ihanaa viikonloppua!

 

bangkok-10

bangkok-4

bangkok2

bangkok-5

bangkok-11

bangkok-2

bangkok-9

Zara skirt & shirt
Lindex sunnies

6 comments so far.

6 responses to “Viikonloppu!”

 1. Anniina says:

  Aivan ihana asu! Voisikin kesäksi hankkia kaksiosaisen asun, ainaisten mekkojen sijaan 🙂 Aurinkoista ja rentoa viikonloppua!

  • Eveliina says:

   Voi kiitos, tämä on ihan mun lempiasu! Ostin silloin häiden jälkeiseksi lomaksi, tulee aina se mieleen <3

 2. Anu says:

  Onko teidän mökkiprojekti nyt tauolla?

  • Eveliina says:

   On pakosti niin kauan, kunnes saadaan uusi koti valmiiksi – ei riitä kädet eikä aika, kum tehdään kaikki nämä remontit ja rakentamiset ilman apuvoimia..! Toisaalta sieltä lähti jäät vasta viime viikolla, joten ei sinne ole päässytkään nyt moneen kuukauteen. Kesällä taas jatkuu se homma 🙂

 3. Anna says:

  Moi Eveliina!
  Kysyisin et mikä koko sulla oli siitä kivasta h&m-uikkarista, joka oli reissukuvissa? Kuvittelisin et sama vois olla passeli mulle kun sovittamaan en pääse.
  Ootan remppa-ja kotipostauksia innolla!
  Kivaa toukokuun starttia!
  Anna

  • Eveliina says:

   Moikka! Mulla taitaa olla 40 🙂 se on ihana! Mutta aika piukkaa mallia..! Kantsii siis ehkä koittaa kahta kokoa. Ihana kuulla! Niitä tulee! Samoin sulle! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN