Multimekko Berliinissä

outfitneuesmuseum

 

Äkkiä yhdet Berliinin kuvat maisemiin ennen kuin kevät karkaa villahuivien ulottumattomiin! Tai no, ei sellaista vuodenaikaa kyllä olekaan, etten käyttäisi villahuiveja. Mekko ja aurinkolasit oli Berliinin -hankintoja, ja yhdet ainoista kevätostoksistani ylipäätään. Mekko on täydellinen. Se sopii mihin vain talviseen asuun, mutta suoraan myös palmun alle. Se onkin ollut mukana jo tuolla Berliinin jääkylmässä viimassa ja Thaimaassa.

Viimeksi käytin sitä Bangkokin Hangover -leffastakin tutussa, 64. kerroksen sikakalliissa Sky Barissa. Sinne päätettiin mennä piristämään itseämme samantien vähän mönkään menneen pitkän taksimatkan jäljiltä, kun saavuttiin Bangkokiin. Kiskaisin mekon päälleni nopsaan, ja piristin varmaan myös sheikkejä naapuripöydissä, kun olin unohtanut vetoketjun mekosta koko kyljen matkalta auki. Tosi cool.

Tämä Furlan pikkulaukkukin kärsi hittejä samaisella taksimatkalla Hua Hinistä Bangkokiin. Olin maksamassa kuskille hiki päässä kauheassa härdellissä ja kiireessä autojen tööttäillessä ja hotellipoikien juoksuttaessa laukkujamme autosta ja kuskin hätäillessä, kun laukun ketjussa kiinni ollut koristekillutin, jossa oli kait avain sisällä, jäi jonnekin turvavöiden ja penkinsäätövipujen kitaan. Kiskottiin sitä ja tööttäily ja huuto vain jatkui, kunnes koko kappale napsahti poikki. Sinne se jäi, sanoin, että antaa olla.

Nyt on laukku vähän orvon näköinen, jo muutoinkin reissun lämmössä ja aurinkorasvoissa ja täyteen ahdettuja kovia kokenut. Jokin värillinen tai vaalea pikkulaukku olisikin siis haaveissa, mutta sinne jää. Koko vuoden hankinnat kun on luultavasti aika sisustusvoittoisia… Reissusta kotiuduttua remontit ja uuden kodin ajatukset on vallanneet taas kalenterin ja kukkaron!

 

outfitneuesmuseum-4

outfitneuesmuseum-3

outfitneuesmuseum-9

& Other Stories dress & shades
Marimekko coat
Nike shoes
Furla bag
Beck Söndergaard scarf

0 comments so far.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN