Äidin huivi

outfit-2

 

Äidilläni on ollut ikuisuuden tämä vaaleanpunakuvioinen Sandin villahuivi, jota olen yhtä pitkän ikuisuuden himoinnut. Rakastan ihan kaikkea siinä. Olen joskus vuosia sitten yrittänyt hankkia itselleni oman samanlaisen, mutta ilman mitään menestystä. Äidillä on (liiankin) usein tapana heltyä ja yhtäkkiä vain antaa minulle jotakin, mistä olen tykännyt, mutta tämän kanssa niin ei ole käynyt!

Nyt, kaikkien näiden vuosien jälkeen sain sen lainaan! Kuvankäsittely vahvisti värin kummallisen pinkiksi, mutta oikeasti huivissa on ihanan hattaraiset sävyt. Panttivangiksi jäi tummansinikuvioinen Mulberryn Tree-villahuivini, jonka olen itse asiassa joskus vanhemmiltani saanut joululahjaksi. Äiti olisi itse asiassa halunnut hankkia samanlaisen myös itselleen, mutta sitten taas sitä ei ollut enää saatavilla. Käytin sitä hirveästi yhteen aikaan. Nyt on taas vaihe, kun en käytä, mutta en halua myydäkään ulkopuolisille, joten äiti saa ilomielin pitää sitä. Tämäntyyppiset vaihtokaupat tuppaa olemaan ikuisia, katsotaan nyt miten meidän käy 😀

 

outfit-5

outfit-3

outfit-4

Seed sweater
Massimo Dutti jeans
Timberland shoes
Marimekko coat
Sand scarf
Gucci bag
Le Specs sunnies

2 comments so far.

2 responses to “Äidin huivi”

  1. Amanda says:

    Täällä yksi huivihullu, joka omistaa jo ihan liikaa huiveja, ja silti pitäisi vaan uusia saada. 😀 Ostin jokin aika sitten vaalean beigen Balmuirin Lombardian ja nyt olen katsellut jotain värikkäämpää yksilöä. Hauska sattuma se, että olen katsellut Mulberryn sivuilta Large check scarfia sävyssä Macaroon Pink, jossa on vähän samoja sävyjä ja fiilistä kuin tuossa sinun (äidin) kauniissa huivissa. 🙂

    • Eveliina says:

      Munkin kaikki kaapit valtasi yhdessä vaiheessa huivit! Mulberryt on kyllä superlaadukkaita ja muhkeita 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN