Finaaliviikko

outfitberlin-8

 

Niin monin tavoin. Ensinnäkin, olen itse aika finaalissa. Toiseksi kolme suurta, kuukausia mielestä ja energiasta tilaa vienyttä asiaa on tänään ja eilen tullut päätökseensä. Yksi (huomattavasti pienin) niistä kolmesta on ollut ranska. Tänään kävin viimein kirjoittamassa siitä ylioppilaskokeen! Vitsi miten kivaa se oli, se itse kokeen tekeminen. Huvikseen vaan ilman paineita, monen tunnin flow ranskaa. Ihanaa!

Mutta tätä ennen se on painanut. Joka ilta mielessä on nakuttanut pahasti kun pitäisi lukea ranskaa, olis pakko lukea ranskaa. Se on kuitenkin jäänyt huonon omatunnon ja jokailtaisen valituksen asteelle, koska en oikeasti ole avannut kirjoja kuin pari kertaa. Oli miten oli, nyt se ainakin on ohi.

Tiedän, että nyt olen tosi inhottava, mutta ne kaksi muuta asiaa jää vielä tässä kohtaa myöhemmin kerrottavaksi. Tai toista niistä en sen enempää avakaan, mutta isoihin arjen muutoksiin se liittyi. Olen käynyt asiaa läpi mielessäni loputtomasti. Tänään kuitenkin sekin jännittäminen ja murehtiminen päättyi. Olo on vähän pettynyt, vähän helpottunut – ainakin se on ohi, ja kaikki on enemmän kuin hyvin <3

Se kolmas asia on vienyt järjen rippeetkin viimeisten viikkojen aikana. Se päättyi epätodelliseen oloon, kaikkien odotusten vastaisesti hyvin. Ei, vaan paremmin. Parhaiten. Ja se onkin uskomaton juttu. Voisin kirjoittaa siitä jonkun leffan! Siitä kerron lisää heti kun mahdollista. Ja paljon tulen kertomaankin, uskokaa pois 😉

Nyt on kuitenkin aika puusta tipahtanut olo. Voiko olla niin, että ihminen voi tästä lähin lukea vaikka kirjaa iltaisin? Käyttää kapasiteettiaan päiväsaikaan siihen mihin pitääkin – töihin keskittymiseen? Pelkäämättä, että puhelin soi, pelkäämättä, että se ei soi. Olla näin hyvällä mielellä ihan luvan kanssa?

Perjantai onkin ollut ihan paras. Ranskan jälkeen lähdin juoksemaan. Ulos, hengittämään. Sitten yksi lempihetkistäni – perjantaisiivous ihan rauhaksiin. Sitten kynttilät, kukkia ja ihan vain koti <3

 

outfitberlin-11  outfitberlin-3

outfitberlin-6

outfitberlin-9

outfitberlin-7

Lindex pants & knit
Marimekko coat
Gucci bag
Nike shoes
Sand scarf

10 comments so far.

10 responses to “Finaaliviikko”

 1. Anonymous says:

  Teille tulee vauva. Ihan varmana. 🙂

 2. Linda says:

  Eikä, nyt jäi jännittämään! Sinun tyylisi kirjoittaa vielä, niin haluan kuulla kaikesta kaiken 😀 Mitä tuohon ylempään vauva-kommenttiin, niin itsellä ei se vaihtoehto käynyt mielessäkää. Kertoo ehkä siitä kuina epäajankohtainen asia olisi omassa elämässä…

 3. Kirsi says:

  Ihan valtavasti onnea ranskan kirjoittamisesta! Kiva kuulla, että nautit siitä. Niin sen pitää ollakin! Ja huippua, että nyt se “pakko” on ohi. Ajattele, voit jatkaa sen kertailua tai lueskelua ihan vain koska haluat!

  Ihanaa viikonloppua Eve, nyt oot kyllä rentoilua ja palautumista ansainnut. Ja todellakin luet kirjaa ja vaan oot

 4. Marja says:

  Täällä yksi aivan finaalissa oleva jää odottelemaan kaikkea mitä sulla on kerrottavana… 🙂 Meillä alkoi tänään töissä yt:t… että se relaamisesta pääsiäislomalla tai sen jälkeenkään. Mutta ajattelin silti edes yrittää rentoutua! Tarpoa mummiukkilassa hankikantosilla ja nauttia auringonpaisteesta – toivottavasti se paistaa!

  • Eveliina says:

   Voi ei, symppaan sua enemmän kuin uskotkaan…! Niinkuin ehkä muistat <3 Ihan hirveästi tsemppiä ja hyviä ajatuksia lähetän sulle!! Kyllä kaikki järjestyy, ja varmasti menee lopulta hyvin <3 Nauti vapaista ja rakkaista ympärillä ihan täysillä, vaikka raskaita ajatuksia varmasti mielessä onkin <3

 5. Sandra says:

  Jei, hyvä sinä! 🙂 Varmasti ihan huikea fiilis, kun ranska on nyt kirjoitettu ja yksi urakka tullut sitä myötä päätökseen. Ihailen ihmisiä, jotka päättää jotain saavuttaa ja sen tekevätkin – vaikka sitten läpi harmaan kiven.

  Tosi mielenkiinnolla jään odottamaan tuota toista parhain päin selvinnyttä juttua! 🙂

  Iloisia ja hyvin ansaittuja pääsiäisvapaita! <3

  • Eveliina says:

   Huh, on todellakin! 🙂 se oli kyllä ihana harrastus, ja tosi iloinen olen siitä, että sen tein! 🙂 nyt se toinen uutinen on täällä…! 🙂 ihanaa pääsiäistä myös sinulle <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN