Ykköset päällä joka päivä

outfitweekend-8

 

Kun muutettiin tähän väliaikaiskotiin putkiremontin tieltä, selvää oli, että vaatteita ei paljon mukaan mahdu. Tosin näyttäisi siltä, että liioittelin kotiin jätettävien vaatteiden suhteen. Vaatekaapin puolikkaani kun täällä on puoliksi tyhjä… Otin mukaan vain parhaat jutut, ja näinä kuukausina on muuten lamppu syttynyt: mitään muuta en tarvitsekaan.

Tietenkin kaipaan muutamia asioita, jotka kotiin jäivät. Sieltäkin kuitenkin vain niitä oikeasti hyviä juttuja, jotka voisin luetella tältä istumalta. Vaikka vaatteiden valikoimani on nyt todella pieni, saan itseni kiinni joka päivä iloitsemasta joka asiasta, jonka päälleni puen. Koska ne on kaikki lemppareita. Usein vielä monta vuotta vanhoja klassikkojuttuja. Jos joku uusi joukossa onkin, nekin on peruskappaleita hyvinä versioina. En enää ikinä halua hankkia mitään muuta.

Tähän päälle muuten meneillään on koko kevään pituinen älä osta mitään -kampanja, koska matkat ja nämä remonttitilanteet. Näillä nykyisillä siis todellakin mennään. Määrä on viime vuosina jostain syystä lisännyt tuskaa, ja nyt konkreettisesti huomaan miten se toimii myös päinvastoin. Pieni määrä lisää jotenkin hyvää oloa. En pääse mihinkään siitä, että isoa iloa aina saan muodista ja tyyleistä, mutta aion ottaa tästä tunteesta opikseni myös tuleviin aikoihin.

Repeatin paksu kashmir -neule on palvellut vuosia, ja muistan vieläkin sen riemun kun löysin sen neljällä kympillä aleista. Äiti osti samanlaisen. Farkut on toiset niistä kaksista sinisistä, jotka omistan. Olleet nekin käytössä vuosia. Muistan ostaneeni ne yhdeksi vapuksi meillä järjestettyihin hippoihin. Filippan huivia parempaa ei ole. En ole löytänyt vielä mitään, minkä kanssa se ei sopisi, ja se on käytössäni noin kuusi kuukautta vuodesta joka toinen päivä tai useammin. Ehkä viisi-kuusi vuotta? Eikä ole mennyt miksikään.

Takki ja laukku on ainoat uudehkot asiat. Kumpikin täyttää vaaditut kriteerit. Klassinen, laadukas, jotain juttua. Takki on muuten ollut aivan huippu, olen käyttänyt sitäkin koko talven. Alle mahtuu vaikka mitä, ja väri on täsmälleen riittävän jännä, mutta just sopivan sovinnainen.

 

outfitweekend-11

outfitweekend-12

outfitweekend-4

outfitweekend-13

outfitweekend

outfitweekend-6

outfitweekend-14

outfitweekend-5

Repeat knit
Zara jeans
H&M coat
Marc O’Polo shoes
Filippa K scarf
Gucci bag

4 comments so far.

4 responses to “Ykköset päällä joka päivä”

 1. Milka says:

  Ihanaa!
  Mulla kävi ihan sama juttu kun muutin tilapäisesti Helsinkiin enkä jaksanut ottaa kun kaksi matkalaukullista asioita. Mikä ilo joka päivä kun nään suosikkivaatteeni kaapissa. Ja yllätyksenä kuinka monta eri asua voi saada pienellä määrällä vaatteita. Väittäisin että musta on tullut jopa inspiroituneempi arkipukeutuja.

  Ihanat tällaset oivallukset jotka keventävät mieltä :—)

  • Eveliina says:

   Tuo on ihan totta, miten paljon asuja saa vähälläkin määrällä! 🙂 laatu tosiaan korvaa määrän! Ihanaa viikonloppua <3

 2. J.S says:

  Hei! kaunis huivi sinulla. muistatko huivin värin nimeä?

  • Eveliina says:

   Kiitos paljon! Se on käytetyin huivini ehdottomasti! En valitettavasti muista.. se on jo monta vuotta vanha :/

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN