Viikonlopun kuumat treffit kaupungin kanssa

weekend-2

 

Viimeaikaisten väsymysromahtelujen jälkeen raivattiin väkisin tilaa tälle viikonlopulle olla kotona, Helsingissä, kahdestaan, ilman yhtäkään sovittua ohjelmanumeroa. Piti hoidella muutamia rästiasioita, ja olisi ollut menoja muuallakin, mutta nyt tuntui siltä, että kaikki mielessä ja kropassa tarvitsi lepoa. Mökkimatka oli uhattu jäällä, joten ei viitsitty ottaa turhan reissun riskiä. Toisaalta, jos yhtä asiaa koko elämässäni tällä hetkellä kaipaan, on se vapaa-aika ja koti.

Mökillä pitäisi periaatteessa olla aina, ja kaikenlaiset muut asiat muutoin vie sitä vapaa-aikaa aivan hirveästi. Tai on vienyt, remontit ja ranska lähinnä. Muistankin siis todella ikävällä sellaisia vuosia, kun joka viikonloppu oli ihan vain vapaata, ja saattoi tehdä mitä halusi. Tehdä tai olla tekemättä. Mennä mökille huvikseen! Tiedän jo nyt, että tulen arvostamaan ihan mielettömän paljon sitä, kun sellainen vaihe jossain vaiheessa taas on elämässä. Tiedän, että on – tämä on vain vaihe tämäkin.

 

weekend

weekend-3

weekend-4

weekend-6

weekend-7

weekend-5

 

Nyt tehtiin juuri kaikkea sitä, mitä haluttiinkin, ja itse asiassa vaikka mitä! Vaellettiin kaupungilla uusissa kahviloissa (Levain <3) ja uusilla kulmilla muutenkin. Ajettiin muun muassa huvikseen nelosratikan päättärille Munkkiniemeen (ensimmäistä kertaa, noloa kyllä!) ja käytiin viimein Hakasalmen huvilassa. Sinne on aina vapaa pääsy, ja olen sen kyllä tiennyt. Ei kuitenkaan olla saatu aikaiseksi siellä käydä. Nyt huomasin, että siellä on sisällissodan valokuvainstallaatio, ja halusin sen ehdottomasti nähdä. Suosittelen ehdottomasti.

Meidän harrastuksiinhan kuuluu myös nämä asuntojutut, joten aika usein vapaapäivinä piipahdetaan myös näytöillä. Parhaat ja pysäyttävimmät kohteet löytyy sunnuntaikävelyillä, ei koskaan etsittäessä. Paha vain, että useinkaan silloin tilanne ei anna periksi äkkikäännöksille. Toisaalta nyt tuntuu siltä, että mitäs jos tähän samaan muutosten konkurssiin antaisin tuon putkiremonttikodinkin vain mennä, ja vaihtaisi maisemaa kokonaan. No nämä nyt on näitä!

Hyvä ruoka, unet, koti, yhteinen aika ihan rauhassa, ja ihana Helsinki <3 Niin hyvä.

 

outfitweekend-2

weekend-8

weekend-18

weekend-15

weekend-17

weekend-16

weekend-14

weekend-13

0 comments so far.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN