Tuplatakkipakko

tuplatakkipakko-7

 

Noniin, juuri kun pääsin eilen sanomasta, että pakkanen ja talvi ei haittaa mitään, Siperia kuuli ja lisää lykkää! Olen turvautunut nyt kahden takin taktiikkaan, ja sullonut kevytuntsikan villakangastakin alle. Ah mikä ihana pehmoinen lämpö <3 Harmi vain, että omistan juurikin tämän yhden villakangastakin, jonka kanssa takkitemppu mahtuu onnistumaan, ja tämän yhden untsikan, joka ei varsinaisesti ole kovinkaan työvaatekelpoinen… Ei voi kuitenkaan mitään.

Tilasin kyllä muutama viikko sitten pari talvea haaveilemani superpitkän, hupullisen ja paksun toppatakin, mutta nöyränä palautin sen, kun päätettiinkin ostaa lisälämpöä Thaimaasta. Struggle is real, säästöhommat meneillään. Thaimaa ei kumminkaan lämmitä ihan vielä, joten tällä parivaljakolla mennään!

Jalatkin pysyy lämpiminä Timberlandeissa, mutta sormet ja pää tuppaa palelemaan vietävästi! Tässä olin vielä kiireessä unohtanut pipon kotiin. Kuvailtiin Emmin kanssa jonkunkin aikaa, ja kahvilaan päästyämme käytännössä kääriydyin patterin ympärille. Silti tuntui siltä, että sormet katkeaa siitä yhtäkkisestä verenkierrosta! Kaipaan todella, todella kovasti lampaannahkaisia, paksuja ja sisältä karvaisia tumppujani, jotka ovat – arvaat varmaan – jossakin Kampin kämpän laatikoissa. Aargh!

En silti vaihtaisi – tämä aurinko ja oikea talvi on ihan mieletön! <3

 

tuplatakkipakko-2

tuplatakkipakko-9

tuplatakkipakko-3

tuplatakkipakko-5

tuplatakkipakko-4

tuplatakkipakkoB

Nike down jacket
H&M wool coat
Gant shirt
Victoria’s Secret leggings
Timberland shoes
Gucci bag
Cos scarf
Le Specs sunnies

0 comments so far.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN