Pakkaspäivä

pakkaspäivä-6

 

Mikä uskomaton keli viime päivinä onkaan ollut! Lumi ja pakkaset ei haittaa vieläkään yhtään, vaikka moni jo kevättä hinkuu. Mikä oikeasti tämän parempaa, kun päivät on jo pitkiä, ja talvi tarjoilee tällaista timanttia? Olen nauttinut valosta arkenakin, mutta joka päivä työpaikan ikkunassa ajatellut, että kunpa pääsisi kunnon päiväsaikaan tuonne ulos liikkumaan. No lauantaina otettiin vahinko takaisin ja tosiaan talsittiin melkein kuusi tuntia tuolla. Ensin Töölöstä Kaivarin rantaan monen piipahduksen kautta, siellä ammutun täyteen (silti ihanaan) Uunisaareen ja taas monen monen putiikkipysähdyksen kautta takaisin kotiin.

Katsokaa nyt tätä Suomea, tätä Helsinkiä. Missä maassa me saadaankaan olla, miten huikean uniikkia. Pääkaupungin rannoilta aukeaa jäinen ja sininen ulappa, kaikkialla kaunista. Itken kaikesta ja helposti ja koko ajan, joten niin meinasi tämäkin tuolla kallioilla paruttaa. Ellei olisi ollut niin kylmä, että oli pakko mennä kaakaolle. Siellä oli mökkinaapurit, viereisessä pöydässä musta möhkö koira, joka söi munkinpaloja lattialta, lohikeiton tuoksu, työtuttu toisessa pöydässä ja niin hyvä hetki yhdessä.

 

pakkaspäivä

pakkaspäivä-3

pakkaspäivä-5

pakkaspäivä-7

pakkaspäivä-4

pakkaspäivä-8

pakkaspäivä-11

pakkaspäivä-10

pakkaspäivä-12

pakkaspäivä-16

pakkaspäivä-13

0 comments so far.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN