Luota siihen, että ihmiset haluavat vain hyvää

outfitemmas-22

 

Mun työni huikea etu on saada tavata mielettömiä ihmisiä. Mikä klisee, mutta niin tosi! Pari viikkoa sitten olin saanut eräiltä ministereiltä kutsun tilaisuuteen, joka oli jopa järjestetty ihan tätä varten. Kourallinen naisia yhteiskunnan eri osa-alueilta vastaamassa aamiaisen äärellä kysymykseen kuka olet, ja mikä sua innostaa? Minkä energiabuustin ja iloryöpyn tilaisuus saikaan aikaan! Ja inspiraation! Joukossa oli naisia taiteen, tieteen, tekniikan ja politiikan aloilta, eikä yhdenkään vastaus jättänyt kylmäksi.

Mieleeni jäi koko iloisesta tilaisuudesta päällimmäiseksi muutama asia.

Et ole, eikä sinun tarvitse olla vain työsi. Meitä kaikkia innosti elämässämme hirveän moni asia. Oli mielettömän virkistävää kuulla näiden rautaisten ammattilaisten elämästä muutoinkin, ja luoda kuvaa ja kokemusta heistä kaikista ihmisinä. Inhimillisyydestä. Siitä, miten oikein se onkaan. Ammattilaisuutta ei vähennä se, että rakastat myös arkeasi, kuvataidetta tai vaikka neuvottelutilanteita. Kaikki osa-alueet luovat tasapainoa ja energiaa toiseen. Usein sotkeudun tähän suohon ajatuksissani – tunnen jonkinlaista älytöntä noloutta siitä, että rakastan niin montaa muutakin asiaa kuin työtäni. Lopetan sen heti.

Kaikki rimpuilevat. Yksikään näistä kunnioittamistani ja mahtavia saavutuksia elämässään keränneistä naisista ei ollut vapaa epävarmuudesta ja jonkinlaisesta riittämättömyyden tunteesta. Ainakin jossakin elämänsä vaiheessa. Jotenkin huokaus – ei sitä rämmikään näissä ajatuksissa yksin. Onko tämä vain naisten ongelma?

Luota siihen, että ihmiset haluavat vain hyvää. Usko tähän helposti heikkenee samaan tahtiin kuin elämä hupenee. Vastoinkäymisiä ja kertakaikkisia ääliöitä maailmaan mahtuu niin, että tekisi joskus mieli kävellä niska krysyssä tuulta päin. Uskalluksesta hymyillä ja luottaa saa kuitenkin hymyä ja luottamusta. Avoimuus myös auttaa. Tässä minä olen, ethän satuta. Silloin yleensä niin ei käy.

 

outfitemmas-12

outfitemmas

outfitemmas-17

outfitemmas-21

outfitemmas-5

outfitemmas-29

outfitemmas-20

 

Tämä viikko on sisältänyt mielettömän innostavia asioita. Monta ystävällistä ihmistä, jotka ovat innostaneet ja halunneet vain hyvää. Lähtökohtaisesti tuntemattomia, jotka ovat sitten ylittäneet esteitä, jotta meillä olisi parempi. Ihan vaikka pankkivirkailijat. Monia niistä innostavista asioista, joista tuossa tilaisuudessakin kerroin. Töitä, treeniä pitkästä aikaa ja kirjoja. Lunta ja aurinkoa, ranskaakin vielä. Ja muutama blogihetki! Parasta oli palata pitkän tauon jälkeen lempiohjaajani torstaitunnille BodyStepiin. Mikä ilo liikkeestä ja siitä iloisesta ihmisestä! Pitääkin muistaa antaa palautetta.

Ihanaa viikonloppua sulle <3

 

outfitemmas-14

outfitemmas-25

outfitemmas-18 outfitemmas-27

Marimekko coat
Zara jeans
H&M shirt
Minna Parikka shoes
Beck Söndergaard scarf
Furla bag

6 comments so far.

6 responses to “Luota siihen, että ihmiset haluavat vain hyvää”

 1. Hanna says:

  Kiva postaus ja kuvat! Mä oon aika miesvaltaisella alalla ja rakastan tehdä kukka-asetelmia ja harrastaa keramiikkaa ja on ollu vapauttavaa tajuta, et se on aivan yhtä hyvä ku setien kalastus. 😀

 2. Kapteenska says:

  Hyvän mielen postaus ja hienot kuvat. Tuo nuttura todella pukee sinua, tuo piirteesi kauniisti esille. Olemme mieheni kanssa yrittäjinä samassa työpaikassa, eli periaatteessa olemme yhdessä 24/7 paitsi, että emme kuitenkaan. Hän harrastaa hiihtoa, suunnistusta ja metsästystä. Minä koiriamme ja uusien ruokareseptien kehittelyä, sisustusta ja kesällä puutarhan hoitoa. Toki yhteisiäkin juttuja on, kuten esim. konsertit, tapahtumat ja penkkiurheilu. Molemmat arvostamme omaa ja toisen vapaa-aikaa, ei kaikkea tarvitse tehdä yhdessä.
  Aurinkoisia kevättalven päiviä sinulle. Hahaa, kevät mainittu 🙂

  • Eveliina says:

   Kiitos paljon <3 🙂 Viisaita sanoja, tosiaankin! Ihanaa kevättalvea sinullekin, ei haittaa kevään tulo todellakaan 😀

 3. Lilli says:

  Olipa hyvä postaus ja hyviä muistutuksia, miten nuo asiat monesti unohtuvatkaan, vaikka ovat kaikki niin totta! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN