Lilac

lilac-2

 

Pakkasin tarkoituksella tänne pikkukotiin mahdollisimman vähän vaatteita. Oikein pidin itseäni fiksuna, miten vähällä vaatekerralla ihan varmasti pärjäänkään! Suunnitelmassani oli kuitenkin aukko – neuleet ei vakuumipusseissaan toisella puolella kaupunkia paljon lämmitä, kun ulkona on talvi. Laventelinliila neule on ollut mielessäni itse asiassa useampana talvena, siitäkin huolimatta, että sellainen taitaa juuri nyt olla ihan kuuma juttu. Olen oikeastaan ostolakossa, koska päätettiin kuin päätettiinkin lähteä vielä keväällä lämpöön supertiukasta budjetista huolimatta. Mutta äiti oli viikonloppuna kaupungissa, eikä hän jostain syystä pystynyt katselemaan mun palelemista. Joten näin kävi 😀

 

lilac

 

Aah miten ihanat pari päivää meillä olikaan! Olen niin kaivannut tällaista rentoilua monen viikon stressien ja pitkien arki-iltojen päälle. Lähinnä me syötiin 😀 …ja juteltiin. Niin tärkeää <3 Niin, ja yritettiin katsoa villoja Italiasta elokuulle – sinne mennään taas! Mutta nyt mennään taas uuteen viikkoon, hyvää sellaista sullekin!

 

lilac-4

Lindex knit
Cos necklace
Manuela Bosco artwork

4 comments so far.

4 responses to “Lilac”

 1. Ananasaika says:

  Onpa suloinen neule!

 2. Kirsi says:

  Jestas miten upeat kuvat! Sun silmä se ei vaan koskaan petä – niin kaunista 🙂

  Ja hei mulla on toi sama neule pinkkinä.. laventelikin oli kyllä niin herkullinen, mutta en voinut vastustaa pinkkiä 😀

  Ps. Varaudu kommenttihyökkäykseen! En oo vaan ehtinyt (tai siis valinnut ehtiä) kommentoida yhteenkään blogiin kuukausiin, vaikka lukenut olen paljon, sultakin aina kaikki. Nyt pitää kyllä skarpata! 🙂

  • Eveliina says:

   Voi kiitos, ihana ihana kuulla! Tuo neule on ihan paras! Se on kivan mallinen, ja ihanat värit! Mäkin harkitsin sitä pinkkiä, se varmasti onkin ihan sun juttu 🙂 Ja hei IHANA kommenttihyökkäys, on ollut ikävä näitä! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN