Uuden kodin astiat

dishes-3

 

Uusi koti oli mahtava tekosyy uusia myös astiastoa. Arabian KoKot jäi kotiin lepäämään, jos silmä uudelleen tykkäisi kesällä. Jos ei, harkitsen laittamista myyntiin – hetken vilahduksen jo kerran olivatkin. Hankin aikalailla astioita, lakanoita ja pyyhkeitä Marimekolta syksyn mittaan, ja saatiin niitä myös joululahjaksi. Silti en jotenkin tietoisesti ajatellut ottavani tänne mukaan vain Marimekkoa, kunhan käärin mukaan näteimmät. Kuormaa purkaessani sieltä ei kuitenkaan mitään muuta paljastunut, joten pelkkää Marimekkoa ja Kastehelmeä täällä astioina siis!

Erityisesti tykkään sekoitella eri kuoseja ja värejä kattauksessa. En ole oikein koskaan omistanutkaan astiastoja samanvärisinä setteinä, KoKotkin on ruskeita, valkoisia, turkooseja ja vaaleanpunaisia. Näissäkin siis korkeintaan kaksi astiaa on kuoseiltaan keskenään samanlaisia. Suomi100 -teemaisia astioita odotin suomalaisilta merkeiltä vaikuttavampina, ja olin aika pettynytkin niiden valikoimaan. Marimekon siniruutuinen unikko ei iskenyt lainkaan, ja tämä Veljekset -kuosikin tuntui ainakin kankaana vähän kummalliselta. Mustavalkoisena kuosina astioissa siihen kuitenkin tykästyin kovin.

Edelleen muuten yksi söpöimmistä, hauskoimmista, ja kivoimmista esineistä, joita omistan, on tuo hattaranpinkki pikku maljakko! Se saa joka kerta hyvälle tuulelle, enkä ole sitä vielä ikinä laittanut silmistäni pois sen jälkeen kun se vuosi sitten saatiin joululahjaksi <3

Hei kivaa viikonloppua, vietän omani tällä kertaa Helsingissä kavereita eri kokoonpanoissa tavaten. Viimeinkin! Sunnuntai on pyhitetty yksikseni sille mikä ikinä sattuukin huvittamaan juuri silloin, parasta!

 

dishes

dishes-4

dishes-8

dishes-2

4 comments so far.

4 responses to “Uuden kodin astiat”

 1. Elina K says:

  Marimekon astiat <3 Huomaan, että niitä alkaa pikkuhiljaa hiipimään myös omaan keittiöön yhtä enemmän ja enemmän, niiden vanhojen väistyessä tieltä.

  Ja tuo hattaramaljakko on niin ihana! Ostin tuon vaaleanpunaisen joskus viime vuonna ja se ilahduttaa makkarin hyllyllä, nyt jouluna paljastui samainen beigenä siskolta saadusta lahjasta joten sain toisen myös olkkariin <3 Niin söpöt!

  • Eveliina says:

   Hyvä, että niillä on tapana tipahdella muidenkin kaappeihin! 😀 Ihania <3 Maljakko tosiaan on ikilemppari! Se beige on myös tosi nätti, sellainen toffeinen..!

 2. Marimekko ja Kastehelmi, minunkin lempparini ja niitä siis myös meillä! Möin vuosi sitten kaikki meidän Arabian Teemat ja ostin Marimekkoa tilalle! Minäkin tykkään yhdistellä eri kuoseja, mutta lähinnä mustavalkoisia 🙂

  • Eveliina says:

   Ah, mä tykkään näistä nyt niin paljon! Rakastan kuitenkin kaikenlaisia astioita, ja tuppaan haalimaan niitä vähän liikaa… 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN