Uuden kodin astiat

dishes-3

 

Uusi koti oli mahtava tekosyy uusia myös astiastoa. Arabian KoKot jäi kotiin lepäämään, jos silmä uudelleen tykkäisi kesällä. Jos ei, harkitsen laittamista myyntiin – hetken vilahduksen jo kerran olivatkin. Hankin aikalailla astioita, lakanoita ja pyyhkeitä Marimekolta syksyn mittaan, ja saatiin niitä myös joululahjaksi. Silti en jotenkin tietoisesti ajatellut ottavani tänne mukaan vain Marimekkoa, kunhan käärin mukaan näteimmät. Kuormaa purkaessani sieltä ei kuitenkaan mitään muuta paljastunut, joten pelkkää Marimekkoa ja Kastehelmeä täällä astioina siis!

Erityisesti tykkään sekoitella eri kuoseja ja värejä kattauksessa. En ole oikein koskaan omistanutkaan astiastoja samanvärisinä setteinä, KoKotkin on ruskeita, valkoisia, turkooseja ja vaaleanpunaisia. Näissäkin siis korkeintaan kaksi astiaa on kuoseiltaan keskenään samanlaisia. Suomi100 -teemaisia astioita odotin suomalaisilta merkeiltä vaikuttavampina, ja olin aika pettynytkin niiden valikoimaan. Marimekon siniruutuinen unikko ei iskenyt lainkaan, ja tämä Veljekset -kuosikin tuntui ainakin kankaana vähän kummalliselta. Mustavalkoisena kuosina astioissa siihen kuitenkin tykästyin kovin.

Edelleen muuten yksi söpöimmistä, hauskoimmista, ja kivoimmista esineistä, joita omistan, on tuo hattaranpinkki pikku maljakko! Se saa joka kerta hyvälle tuulelle, enkä ole sitä vielä ikinä laittanut silmistäni pois sen jälkeen kun se vuosi sitten saatiin joululahjaksi <3

Hei kivaa viikonloppua, vietän omani tällä kertaa Helsingissä kavereita eri kokoonpanoissa tavaten. Viimeinkin! Sunnuntai on pyhitetty yksikseni sille mikä ikinä sattuukin huvittamaan juuri silloin, parasta!

 

dishes

dishes-4

dishes-8

dishes-2

6 comments so far.

6 responses to “Uuden kodin astiat”

 1. Elina K says:

  Marimekon astiat <3 Huomaan, että niitä alkaa pikkuhiljaa hiipimään myös omaan keittiöön yhtä enemmän ja enemmän, niiden vanhojen väistyessä tieltä.

  Ja tuo hattaramaljakko on niin ihana! Ostin tuon vaaleanpunaisen joskus viime vuonna ja se ilahduttaa makkarin hyllyllä, nyt jouluna paljastui samainen beigenä siskolta saadusta lahjasta joten sain toisen myös olkkariin <3 Niin söpöt!

  • Eveliina says:

   Hyvä, että niillä on tapana tipahdella muidenkin kaappeihin! 😀 Ihania <3 Maljakko tosiaan on ikilemppari! Se beige on myös tosi nätti, sellainen toffeinen..!

 2. Marimekko ja Kastehelmi, minunkin lempparini ja niitä siis myös meillä! Möin vuosi sitten kaikki meidän Arabian Teemat ja ostin Marimekkoa tilalle! Minäkin tykkään yhdistellä eri kuoseja, mutta lähinnä mustavalkoisia 🙂

  • Eveliina says:

   Ah, mä tykkään näistä nyt niin paljon! Rakastan kuitenkin kaikenlaisia astioita, ja tuppaan haalimaan niitä vähän liikaa… 😀

 3. Kirsi says:

  Nämä on kyllä aivan ihania ja niistä tulee kauniita, mutta mielenkiintoisia kokonaisuuksia! 🙂

  Mua houkuttaisi ihan hurjasti muutamat Marimekon lautaset, harkitsin niin tosissani noita Suomi 100 karhulautasia, mutta hitsi vie, kun en vaan saanut oikeutettua. Täällä on samoin pientä taipumusta astioiden liialliseen haalimiseen 😀

  Mutta eipä sillä – kyllä niistä paljon iloakin on! 🙂 toihan on mainio testi, kun joutuu pakkaamaan kamppeita jemmaan niin huomaa, mitä sitä lopulta kaipasi ja mitä ei 🙂 meillä oli sama silloin, kun asuttiin Turussa!

  • Eveliina says:

   Mä tykkään näistä ihan hirveästi! Ja juurikin siitä, että kokosin ne eri kuosisista palasista! 🙂 Joo niinpä! Selkeästi kaipaan muutamia kotiin jääneitä asioita todella kipeästi (enimmäkseen vaatteita! :D), mutta montaa juttua sitten en! Tekisikin mieli päästä niistä kaikista eroon… Mutta toisaalta, jos myyn suunnilleen kaikki huonekalut, mitään ei jää jäljelle, mikä on vähän huono vaihtoehto sekin :O 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN