Timberland

timberland-3

 

Mikä ihana viikonloppu takana! Ihan ihka vapaat viikonloput kotona Helsingissä ilman pakollista ohjelmaa on niin käsittämätöntä luksusta, että usein niitä on vain unelmaunissa. Nyt sellaisen järjestin, vieläpä yksin. Ystäviä, pitkiä keskusteluja, saunaa, skumppaa, jopa baariin (Skohan oli kyllä virhevalinta, yäk! :D) brunssia, totaalista loikoilua, lisää ystäviä, lisää pitkiä keskusteluja, ja unta niin paljon kuin huvittaa. Kaikki murheet tuntuu puolet pienemmiltä, ja olo virkeältä kuukausiin (tai ainakin virkeämmältä…!) Tällainen on näköjään ihan pakollista, että pysyy edes hengissä! Lisää suunnitteilla <3

Kävelen täältä uudestakin kodista työmatkani edelleen, kolme kilometriä suuntaansa. Matalat kengät on siis pakolliset, ja tällä kelillä talvikengät. Ikivanhat Pampakseni (a.k.a räpylät) on edelleen ehjät, mutta alkavat olla niin linttaantuneet ja kuluneet, ettei kaupungille oikein enää kehdannut. Lisäksi ne ei anna nilkkoihin lämpöä lainkaan. Päädyinkin jossain joulua ennen olleessa kampanjassa perinteisiin Timberlandeihin, joita olen kyllä katsellut sillä silmällä useamman vuoden.

Lämpöön, laatuun, pitävyyteen ja ulkonäköön olen erittäinkin tyytyväinen, mutta on nämä kyllä hiukan raskaat…! Siksi mietinkin pidemmän aikaa (edullisempia!) kevyempiä malleja, kuten näitä Kennistoneja. Pelkäsin kuitenkin niiden sileämpien pohjien aiheuttavan ongelmia kunnon jäässä ja ravassa. Tässä lumettomassa city-talvessa niillä olisi kyllä pärjännyt erinomaisesti. Ehkä sellaiset rinnalle ensi vuonna.

 

timberland-4

timberland

timberland-5

timberland-2

 

4 comments so far.

4 responses to “Timberland”

  1. Ninni says:

    Hei,

    mullakin oli ensin noi perinteiset mutta kyllästyin niiden raskauteen ja parin vuoden käytön jälkeen myös kulahtaneeseen ulkonäköön. Ostin syksyllä nuo Kennistonit ja niitä voin todella suositella! Mielettömän kevyet mutta silti lämpimät ja hyvin on pysynyt pystyssä pohjoisen lumillakin. Omani ostin lasten mallistosta, heh, koska olivat Sportamorella 94,90e ja jollain alekoodilla onnistuin saamaan tuosta vielä alennusta. Löytyy kokoon 40 asti, ja olen tilannut jo siskolle ja äidilleni samat kengät 😀

  2. M says:

    Itse ostin pari kuukautta sitten Palladiumin Sport Cuff -kengät enkä voisi tyytyväisempi olla. Kannattaa kokeilla, ovat älyttömän hyvät jalassa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN