Lucky 3

pinkdress-7

 

Vanhempieni onnennumero on aina ollut 3. Olen alkanut uskoa siihen itsekin. Jollain ällistyttävällä tavalla kolmosia tuntuu olevan joka paikassa. Se johtuu tietenkin siitä silmänkääntötempusta, että kun jotain ajattelee ja haluaa nähdä, yhtäkkiä sitä juttua on kaikkialla. Välillä oli kuitenkin oikeasti kummallista vaikka tuolla reissussa – joka ikinen asia oli 3. Hotellihuoneet, terminaalit, lennon numerot, mitkä ikinä. Meidän väliaikaiskoti sijaitsee osoitteessa 3 E (E niinkuin minä, obviously), ja tänään on ikäni numeroissa kaksi kolmosta. Niiden on pakko tarkoittaa ensi vuodelle tätä vuotta parempia aikoja. En malta odottaa, että me päästään muuttamaan meidän 3 E:hen ja aloittamaan uusi vuosi.

Aloitin tämän päivän ja viikon aamuvarhaisella seminaarissa, jonka järjestin. Saatiin mukaan mielettömiä puhujia, maan parhaita, puhumaan kokemuksestaan ja sydämestään elämän ja työelämän, tunteiden ja kaiken yhteensovittamisesta. Ihan jotain muuta kuin työpäivänäni muuten. Naisia, sanomassa, että panssari ei kannata. Liiat tunteet tukahduttaa järjen, mutta liika tukahduttaminen vie järjen. Tasapaino, ja tunteet voimaksi. Yksin ei jaksa. Armollisuus on pieniä tekoja. Rautainen nainen maan johtopaikalta tunnusti, miten puoliso on kaiken tukipilari mielettömässä arjen myllyssään, ja toinen kertoi, miten tefloniksi tai yksinomaan onnistumista tavoittelevaksi ei kannata muuttua. Jos hallussa on maan tulevaisuus, voi kuitenkin olla iloinen siitä, että pienet maailmat, kuten pyykkiteline, ovat välillä järjestyksessä. Ripustettuja pyykkejä voi ihaillakin tovin: tämän sain ainakin kuntoon.

Minun arkeni ei ole mitään verrattuna hänen, mutta samaistuin silti. Asioita on nyt niin paljon päällekkäin, etten edes voi hallita niitä. Ne vain ovat tässä ja nyt, menevät joskus pois. Juuri nyt voin hallita vain sitä, että olen tässä hetken, eikä kukaan tarvitse minua. Sitä, että suljen somen ja työmeilit, kaadan ihan aliciaflorrickina lasin viiniä. Ihailen vanhaa Iittalan karahvia, jonka sain vanhemmiltani, ja siinä olevia kukkia, jotka Mr. syntymäpäiväkseni juuri toi. Miettiä sitä, että kaikki järjestyy.

 

pinkdress-10

pinkdress-11

pinkdress

pinkdressv

pinkdress-4

pinkdress-18

pinkdressp

Marimekko dress
Filippa K coat
Marc Aurel collar
& Other Stories shoes
MK clutch
Cluse watch

6 comments so far.

6 responses to “Lucky 3”

 1. Siiri Kiviharju says:

  Tosi kaunis look! Itse haaveilen vaaleanpunaisista mekoista, mutta pelkään, että näytän turhan barbilta ne päällä blondien hiuksieni takia. Tuo mekko voisi olla malliltaan juuri minullekin sopiva, koska se on jotenkin todella hurvaaman selkeä,
  Ihana asu!

  http://www.siirikiviharju.com

 2. Lämpimät synttärionnittelut sinulle Eveliina! Upea asu taas kerran!

 3. Kati says:

  Ihana mekko! Näytät säteilevältä kuvissa. 🙂

  • Eveliina says:

   Ooh ihana kuulla! Erityisen ihanaa, kun viime aikoina olo on ollut kaikkea muuta! Kiitos siis <3 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN