Paljon meneillään

reframeoutfitbluefloral

 

Asiat just nyt näyttävät juurikin siltä, kuin näissä kuvissa: paljon sekasotkua meneillään! Ja se näkyy naamasta! Tällä viikolla ohjelmassa on alkuviikon pitkät työpäivät, tänään ja keskiviikkona päättyen ranskan tunteihin. Ranskan essee pitäisi ehtiä tehdä (ja nyt siinä pitäisi jo muistaa kaikki aikaisempienkin kurssien asiat!), ja kokeeseen lukea. Koko onneton ranska on ollut ihan sivuroolissa tänä syksynä, ja olen luistanut tunneiltakin ihan huolella vähän väliä. Ilmoittauduin kuitenkin ensi maaliskuulle yo-kokeeseen!

Torstaina on viikon paras päivä, kun saadaan viimein avaimet väliaikaiskotiin. Skumppa jo odottaa, vietetään ilta siellä suunnitellen, ainakin huokaisten. Siitä, että siinä se nyt vihdoin on. Perjantaina Mr. aloittaa siellä jo kunnolla hommat, ja minä menen töiden jälkeen ranskan tenttiin, ja sieltä viivana kämpille auttamaan. Lauantai ja sunnuntaiaamu kuluvat siellä myös. Tarkoitus olisi saada koko pikkukämppä matalaksi viikonlopun aikana. Sunnuntai-iltapäivänä mennään suunnittelemaan, ja toivon mukaan myös jo ostamaan sinne keittiö.

Jossain välissä pitää tilata sinne lattia. Myös lyödä oman kodin putkiremontin valinnat lukkoon, ja katselmuksen jälkeen jäljelle jääneet kiistakapulat viimein poikki urakoitsijaporukan kanssa (I wish!). Kirjahylly ja kirjoituspöytä pitää yrittää myydä (ovat muuten tori.fi:ssä myynnissä hylly täällä ja pöytä täällä!), samoin kuin vielä yksi pino viimeisen karsinnan vaatteita, ja vielä isompi pino muuta kotikamaa. Kaikki pois! Facebook-kirpparille kuvaamista ja noutajien kanssa treffien sopimista luvassa siis.

Ainiin, ja tämän viikon aikana on tyhjennettävä viimein vinttivarasto. Karsinta on siellä jo tehty, ja kaikki siellä nyt oleva tavara säilytetään. Ne on kuitenkin vietävä sieltä vintistä pois viimeistään sunnuntaina. Alkuperäinen suunnitelma oli viedä ne Turun-kodin varastoon, mutta äh. Jos sen hyllyn saisi sieltä myytyä, loput taidetaan kantaa vain kotiin sisälle putkiremontin ajaksi. Mielenkiintoista, miten sitä mahtaakaan onnistua kaiken kaman pakkaamisessa kotona siten, että 1) mitään ei ole kaapeissa, 2) mitään ei ole minkään seinän lähellä ja 3) kaikki on pölytiiviissä paketeissa.

Ei muuta kuin hommiin!

 

outfitbluefloral-5

outfitbluefloral-17 outfitbluefloral-6

outfitbluefloral-14

outfitbluefloral-3

outfitbluefloral

outfitbluefloral-15

outfitbluefloral-7

outfitbluefloral-2

outfitbluefloral-10

Marimekko skirt
Samsoe & Samsoe knit
Zara jacket
Tony Bianco shoes
Gucci bag

4 comments so far.

4 responses to “Paljon meneillään”

  1. Kiire ei sinusta näy, olet tosi seesteisen ja hehkuvan näköinen. Asukokonaisuus on aivan huippu!

  2. Gemma says:

    Olenkohan missannut väliaikaiskämpän tarkemman tarinan, vai oletko sitä vielä edes avannut? 🙂 Joka tapauksessa olisi kiinnostava kuulla miten homma lopulta ratkesi! Hankitteko siis omaksi kun sielläkin noin kova remppa?

    • Eveliina says:

      En ole varmaan kunnolla vielä kertonutkaan, kun asia lyödään lopullisesti lukkoon vasta huomenna! 🙂 Pidemmät jutut siitä odottaa jo luonnoksissa, tulossa siis! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN