Ensimmäinen univormuni

uniform2new

 

Huomisen aikana mitä todennäköisimmin ryhdyn jälleen vaatekaappien siivoukseen. Se on osa tätä isoa putkiremonttia edeltävää kodintyhjennysprojektia, mutta osuu sopivasti myös tähän urapukeutuja -asiaan. Sitä viimeksi avasin täällä. Aion määritellä univormuni, joita tulee luultavimmin olemaan 3+1. Sitten poimin kaapistani kaikki ne (työ)vaatteet, jotka univormuihin kuuluvat, ja lopuista teen tarkan harkinnan, mutta tarpeen vaatiessa ison karsinnan. Sitten puutelistan, eli ostoslistan kimppuun. Tätä ennen on yritettävä myös määritellä värejäni.

Yksi univormuista on kuitenkin selvä, ja se on tässä. Siihen kuuluu:

suorat, mustat, vajaamittaiset, hieman korkeampivyötäröiset housut
sileä, siisti neule tai ei-kauluspaitamainen kauluspaita
rouheat kengät

Olen kulkenut tämäntyyppisessä asussa töissä jo vuosia. Silti vasta nyt tajuan, että tämä tosiaan on univormuni. Aika helposti muokattavissa housujen mallilla (silti nuo kaikki edellä mainitut kriteerit täyttäen) ja yläosan värillä ja pikkujutuilla, mutta silti aina turvallinen. Ei käy ihan kaikkiin tilanteisiin töissä, mutta hyvin suureen osaan kyllä. Kaksi muuta univormuani tulevat olemaan astetta puetumpia. Palataan niihin!

 

uniform-5

uniform-10

uniform-6

uniform2new-2

uniform-2

uniform-11

uniform-4

uniform-9

uniform-3

 

H&M coat
Zara trousers
Cos knit & scarf
Tony Bianco shoes
Gucci bag

6 comments so far.

6 responses to “Ensimmäinen univormuni”

 1. Päivi says:

  Simppeli ja tyylikäs asu! Sopii ikäisellesi, kauniit värit yhdessä ja kokonaisuus harkittu, eli olet selvästi löytänyt tyylisi. Mukavaa marraskuuta sinulle! Terkuin Päivi

 2. Ihana tyylikäs asu! Pitäisi itsekin järjestää vaatekaappi tolla “univormu-asenteella”, löytyisi varmaan ihan uusia yhdistelmiä. Mulla ei itselläni ole ihan selkeästi työ/vapaa-ajan vaatteet -jaottelua, vaan jotain siltä väliltä, joten vaatekaapista ei oikein löydy selkeää järjestystä.

  Kivaa alkanutta viikkoa ja tsemppiä putkiremonttistressiin. Onneksi kuitenkin löysitte kämpän, se varmaan vähän helpottaa!

  • Eveliina says:

   Kiitos paljon! 🙂 olen vähän huomaamattakin jo vuosia erotellut työ- ja muita vaatteita, ja se kyllä toimii. Voi kiitos todella paljon, nyt on kyllä hirveästi kaikkea kökköä meneillään, muttta ehkä se tästä joskus kevään tullen taas helpottaa… 🙂

 3. Kapteenska says:

  Upea univormukokonaisuus!
  Tuo villakangastakki on ihana!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN