Penthouse Hong Kongissa: The Jervois

thejervois

 

Kerrankin en voi sanoa, että tuntui, kuin reilut kaksi viikkoa Australiassa olisi kuluneet ihan hetkessä. Tehtiin, nähtiin ja koettiin niin paljon, ja oltiin niin irti arjesta, että tavallaan tuntui kuin olisi ollut kaksi kuukautta poissa. Tekee välillä niin hyvää! Kun noustiin Hong Kongin koneeseen, ei onneksi vieläkään ollut sellainen olo, että ollaan jo menossa kotiin. Singaporessa piti olla pidempi aika kuin Hong Kongissa, mutta peruuntuneen menolennon vuoksi menikin päinvastoin. Kaksi yötä ja kolme kokonaista päivää jäi Hong Kongiin, joka tällä kertaa veti voiton jopa Singaporesta.

Ei vähäisimmässä määrin meidän upean majoituksen vuoksi. Isommalla porukalla kannattaa melkein aina katsoa yhtä isompaa huoneistoa ennemmin kuin useaa pientä huonetta. Tulevat joskus edullisemmiksi tai ainakin saman hintaisiksi, ja majoitus voi olla paljon enemmän kuin kahden huoneen summa.

 

thejervois-23

thejervois-4

thejervois-9

 

Näkymä makuuhuoneesta. 

 

thejervois-2

thejervois-7

 

The Jervois erottautui Hong Kongin usein tumman kiinalaistyyppisistä hotelleista modernilla ja vähän skandinaavisellakin tyylillään. Hotelli on lähes uusi, ja rakennuksena juuri sellainen kuin Hong Kongilta odottaa voi. Vanhojen ja uusien talojen välissä, parin parkkiruudun kokoisella tontilla 36 uutuuden kiiltävää kerrosta. Koko torni tätä hotellia, koko torni irrallaan muista rakennuksista. Ajatus huippasi lopulta maasta käsin enemmän kuin huoneessa. Meillä oli käytössämme koko 36. kerros.

Kun koko kaupunki on täynnä samanlaisia tai korkeampia rakennuksia, kaupungin jako tuntuu epätodellisen erilaiselta kuin kotona. Meillä vedetään rajoja kaupunginosien välille, täällä tasot tuntui kulkevan vaakasuunnassa. Ensin katutaso, sitten alimmat kymmenen kerrosta, seuraavat parikymmentä ja lopulta ne, jotka huitelee sadassa. Ja ihan viimeiseksi vuoret kaiken yllä. Pilvien peittämä, huikea Victoria Peak, siinä ihan melkein kosketusetäisyydellä ikkunassa. Niin outoa, että korkealla yläpuolella on vielä maata, vaikka oltiin jo melkein neljässäkymmenessä kerroksessa rakennusta.

Meidän huone oli melkein O:n muotoinen kiertäessään kerroksen matkalta rakennuksen keskiosan hissit ja portaat. Kaksi makuuhuonetta upeilla näkymillä ja omilla kylpyhuoneillaan, korkeat ikkunat ja iso olohuone teki tosiaankin vaikutuksen. Hotellin henkilökunta oli myös todella ystävällistä, ja ihan vieressä oli vaikka kuinka monta ihanaa kahvilaa ja ravintolaa. Huippu paikka, joka parani vaan kun keksittiin kattoterassi! Se oli periaatteessa kaikkien hotellivieraiden käytössä, mutta kenenkään muun kuin meidän hissiavain ei tainnut kelvata ylimpään kerrokseen 😀 Etenkin pimeä ilta terassilla oli huikean hieno. The Jervois pidetään mielessä seuraavaakin kertaa varten.

 

thejervois-13

thejervois-5

thejervois-6

thejervois-8

thejervois-10

thejervois-11

 

Hotelli kuvassa keskellä.

 

thejervois-3

thejervois-15

2 comments so far.

2 responses to “Penthouse Hong Kongissa: The Jervois”

  1. Päivi says:

    Näyttää tosi mukavalta hotellilta! Meillä oli miehen 50 -vuotismatkalla Dubaissa käytössä vajaa 200 neliöinen hotellihuoneisto 4henkisellä perheellä ( lapset täysi-ikäisiä), oli hieno ylläri vaikka luulinkin varanneeni vain 2 mh hotellihuoneiston! Meillä oli 3 xkph, keittiö, khh, ruokailitila ja olohuone niiden kahden mh lisäksi…. Lähdetään vuodenvaihteessa Singaporen kautta Mauritiukselle mun 50 vuotispäivää viettämään ja innolla matkaa odotellaan, tytär valinnut majoitukset!. Sun Singaporen postaukset luettu tarkkaan, kiitos niistä ja muistakin inspiroivista postauksista sekä mukavaa syksyn jatkoa sinulle!

    • Eveliina says:

      usein tosiaan yllätys näissä on positiivinen! 🙂 kuulostaa mahtavalta tuo teidänkin majoitus! Niin, ja tuleva loma, vau! Ihanaa matkaa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN