Hong Kongin asu

hongkongoutfit-2

 

Reissupostaukset päättyivät tosiaan Hong Kongiin, mutta vaivaiset yhdet asukuvat kerettiin nopeasti nappaamaan – tässäkin sateen melkein jo sattuessa…! Asuin kesän, ja asun edelleen näissä Cosin korkeavyötäröisissä culotteseissa. Kesällä cropattu pitsitoppi oli niiden kanssa parasta, nyt etsin näiden ja korkeiden midihameiden seuraksi jotakin vaaleaa, lyhyttä neuletta, mieluiten pooloa. Kollasin tänään keskustaa sellaisen etsinnässä, mutta vielä ei löytynyt. Kierros oli muuten kyllä kovinkin tuottoisa – syksyvaatekaappi alkaa olla mokkanilkkureita vajaa valmis.

Tai no, se vaatepuoli olisi kunnossa, mutta itse asiassa kaapit todellakaan ei. Huusholli on aivan hujan hajan, kun putkiremontteja aloitellaan jo, ja puolet keittiöstä on revitty meillä nyt auki. Pikapikaa nyt joku väliaikaiskämppä tänne, kiitos! Tavalla tai toisella, kaikki kuitenkin aina järjestyy. Siihen luotan aina ja kaikessa. Nyt mennään mentaliteetillä keep calm ja pidä etuovi.com jatkuvasti auki!

 

hongkongoutfit

hongkongoutfit-4

hongkongoutfit-5

Cos trousers
Zara top
Gucci bag
Gabor shoes
(ps. tuo todella kaunis rannekoru on Lantaun saarelle johtaneen vaijerihissin pääsyranneke…! :D)

0 comments so far.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN