Hamam & Cabarita

lavliahamam-2

 

Yhteistyössä Lavlia

 

lavliahamam-3

lavliahamam-5

lavliahamam

 

Sain reissuun mukaan ihanalta sisustus- ja lifestylenettiputiikki Lavlialta muutaman Hamam -pyyhkeen, joihin olen ihastunut jo kauan sitten. Sitä ennen en pitkään aikaan oikein edes tajunnut koko hamam -pyyhkeiden konseptia. Ohuena kankaana en uskonut sen pyyheominaisuuksiin ainakaan. Vasta kun Thaimaassa pari vuotta sitten hotellin pyyhkeet oli kaikki tätä laatua, ja ostin niitä lopulta kaksi värikästä mukaankin, olin vakuuttunut.

Haluan kerätä mökille pelkästään harmaa-valkoisia hamam -pyyhkeitä, joita olen haaveissani suunnitellut kallioiden, betonilattioiden ja siperianlehtikuusiterassin kaveriksi lähestulkoon tonttien ostosta saakka. Kun Lavlia siis paketin lähetti, en olisi voinut iloisempi olla. Ennen olisi kuulostanut hullun hommalta pakata reissuun omat pyyhkeet mukaan, mutta ei näiden kanssa. En esimerkiksi salilla tai juuri missään muuallakaan reissussa enää suostu käyttämään tavallisia froteepyyhkeitä: ne vievät niin paljon tilaa, eivätkä kuivu millään. Hamamit kuivuu, pakkautuu minitilaan, on kevyitä ja toimii oikeasti vaikka minä. Pyyhe on vain yksi ominaisuus. Onhan tämä myös piknikviltti, viitta ja vaikka bandana.

Supersöpöä, että Lavlian Lotta on nimennyt kaikki pyyhkeet sellaisten saarten mukaan, joissa on itse käynyt. Aika monta tuttuakin siellä – nämä on Boracayt ja toiset paketissa tulleet oli Nauvot 🙂

 

lavliahamam-8

lavliahamam-4

 

Ranta näissä kuvissa on Cabarita Beach, joka oli yksi reissun parhaista rannoista, ellei jopa paras. Se oli pikkuruinen poukama kaikkien niiden mahtailevien kilometribiitsien rinnalla, mutta juuri siksi täydellinen. Jälleen kerran poissa turistimassoista, ja jälleen kerran korkean valaidenkatselukallion suojissa. Ihana paikka, jonne mentiin vielä päiväksi kerran uudelleen, ajelulla vain Surfers Paradisesta. Ehdottomasti yksi tärppi roadtrippaajille.

4 comments so far.

4 responses to “Hamam & Cabarita”

 1. R-L says:

  Ihanko oikeasti nämä kuivaavat? Ovat paremmat kuin froteepyyhkeet? Nyt heräsi kyllä uteliaisuus näitä pyyhkeitä kohtaan, mutta epäilyttää vielä…

  • Eveliina says:

   Kyllä! 🙂 En olisi ikinä uskonut! Frotee on tottakai pehmeämpi. Juurikin kuitenkin matkoilla ja esimerkiksi salilla tykkään käyttää näitä, kun kuivausteho on sama, ellei parempi, ja menevät vielä pieneen tilaan ja kuivuvat nopeasti 🙂

 2. Kirsi says:

  Pakko huikata pikainen kommentti kun R-L tuossa pohdiskeli ääneen. Minä ostin juurikin Lavlialta meille maaliskuussa pari hamam-pyyhettä ja puolen vuoden kokemuksella: kuivaavat tosi hyvin! 🙂

  Froteepyyhkeen pehmeää muhkeutta näissä ei tosiaan ole, mutta kuivausteho saattaa olla jopa parempi! Lisäksi pienellä tilavuudella saa merkittävästi enemmän kuivauspinta-alaa kuin froteessa.

  Ostin ne meille lähtökohtaisesti salikasseihin, mutta ovat olleet mukana myös Kroatian rantapyyhkeinä, mökkireissuilla ja kotonakin. Ihan jätti-iso plussa on minusta se, että käytön jälkeen pyyhe kuivuu tosi nopeasti!

  Ainoa miinus minusta on se, että olen useamman kerran joutunut vastata kysymyksiin: “Kuivaatko sää mattoon?” ja “Kuivaatko sää kaulahuiviin?” 😀

  • Eveliina says:

   Haha juuri niin tuo matto- & huivikommentti! 😀 Siltähän ne vähän näyttää! Mutta samaa mieltä siis! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN