Singapore second

singapore-6

 

Kaksi viikkoa Australiassa on tiistaina takana, ja matka jatkuu yölennolla Hong Kongiin. Väistetään kait toivottavasti joku hirmumyrsky siellä, kääks! Australiasta on miljoona juttua tulossa ja tältä reissulta muutenkin, mutta vielä hetkeksi Singaporeen. Ehkä ihan sekavaa kun juttuja blogiin tulee sikinsokin, pahoittelut! Tämä kolmen viikon reissu aloitettiin siis parilla päivällä Singaporessa, jatkettiin kahdeksi viikoksi Australiaan ja nyt pariksi päiväksi Hong Kongiin.

Tykätään matkustaa aina – tai no aina ja aina, mutta useimmiten – uusiin paikkoihin. Varsinainen kohde tällä matkalla olikin Australian itärannikko. Välilaskupaikoiksi valikoitui kuitenkin Aasian isot risteykset Singapore ja Hong Kong tietysti siksi, että tykättiin niistä hirveästi ekoilla kerroilla, ja koska vanhemmat ei olleet nähneet niitä. Ovat tietty myös käteviä välilaskupaikkoina juurikin tänne Australiaan.

Singapore meni kuitenkin tällä kertaa vähän sumussa sen lennonperumissotkun vuoksi, ja Turun uutisten. Luettiin uutiset boardingbussissa portilta koneeseen, ja ensimmäistä kertaa ikinä tuli mieleen, että onneksi ollaan lähdössä pois Suomesta. Että tuossa lentokoneessa Lähi-Itään on todennäköisesti turvallisempaa kuin Helsinki-Vantaan lentokentällä. Ihan kauhea ajatus! Siinä kohtaa tapahtumista oli mennyt vasta minuutteja, joten tietoa ei ollut koko lentojen aikana juurikaan. Kurkussa olikin ahdistus koko pitkän välilaskullisen lennon ja Singaporen alkuajankin.

Toisaalta parastakin oli vaihtaa maisemaa, olla miettimättä liikaa. Out and about. Singapore oli huippu, uudelleenkin. Vihreys, puhtaus, vaihtelevuus, kauneus. Järjestys! Ei ihmetys voikaan toisella kertaa olla sama kuin ensimmäisellä, mutta Singapore säilyy edelleen yhtenä lempikaupungeista. Seuraavalla kerralla voisi kuitenkin viihtyä vähän paremmin muualla kuin niillä perus turrereiteillä, joissa nyt toistamiseen vanhempien kanssa käytiin. Kolme upeaa uutta tuli kuitenkin kahden päivän aikana koettua: Emerald Hills, Gardens by the Bay ja meidän hotelli Parkroyal on Pickering. Emerald Hillsistä kirjoittelinkin jo, kahdesta muusta tulossa juttua myöhemmin. Etenkin tuo hotelli oli niin upea!

Mutta nyt, täällä on yö alkamassa – ja meidän hääpäivä muuten päättymässä <3 Suomessa se tosin vielä jatkuu 🙂 Vietettiin sitä jo eilen, kun lähdettiin kaksin yhdeksi yöksi vuoristoon sellaiseen sademetsäresortiin. Paikka oli mieletön, mutta pelkäsin koko yön kaikkia eläimiä ja varsinkin kirvesmurhaajia siellä eristyksissä, joten uni oli olematon. Sitä nyt siis 🙂 Nighty night <3

 

singapore

singapore-4

singapore-3

singapore-5

singapore-2

singapore

singapore-4

singapore-3

4 comments so far.

4 responses to “Singapore second”

 1. Anna says:

  Heippa!

  Tää ei liity aiheessen mitenkään, mutta missä koossa sulla on Marmekon Stella ja löytyykö mistään kuvia jossa sulla on se yllä. Harkitsen nyt pää kuumana samaisen takin hommaamista:0)

  Kiitos kivasta blogista jälleen, aidoista teksteistä ja pohdinnoista sekä valtavan upeista kuvista!

  Anna

  • Eveliina says:

   Moikka! Stellahan oli sen vihreän parkatakin nimi, eikö..? Mulla on koko S, joka ei todellakaan ole normaali vaatekokoni! 🙂 normaalisti L-XL, Marimekolta 40. Tämä on dsiis jättikokoa. “Laying low or feeling low” -postauksessa kuvia se päällä ja istassa varmaankin myös joitakin! Se on kyllä ihana takki! Siinä ei ole muuten vuorta, joten se ei tavallaan liu’u kovin hyvin päälle – siksikin harkitsin isomman ottamista, mutta onneksi en! Toivottavasti löydät hyvin omasi 🙂 Ja kiitos tosi kovasti kauniista sanoistasi <3

 2. Anna says:

  Kiitti kovasti vastauksestasi! Mä mietin justiinsa ton postauksen kuvia että onko kyseessä Stella vai se samantyyppinen vanhempi takki johon viittasit. Mulle on nyt tulossa M-koko, toivottavasti en huku siihen! Kuvittelisin olevani suht samankokoinen kuin sä. Mahtuupahan alle ainakin reilusti vaatetta. Pitääkö toi kangas yhtään vettä tai hylkiikö edes?
  Ja tosiaan, oon lukenut blogiasi lie kuinkahan monta vuotta. Aina ootan malttamattomana uutta postausta, tuntuu että monesta asiasta on paljon samantyyppisiä ajatuksia.

  Kivaa syksyä sulle<3

  • Eveliina says:

   Hei onpa ihana ihana kuulla! <3 Mahtavaa, että oot ollut mukana pitkään, ja ilahduttavaa kuulla, että postauksia odotetaan <3 🙂 En usko, se M oli tosi hyvä sekin! Mietin sitä pitkään, ja kyllähän sen alle enemmän mahtuu todellakin! Hylkii kyllä vettä! Se on ihan puuvillaa, mutta sellaista paksua ja tosi tiivistä pintaa, eli olen nimenomaan käyttänytkin sateella 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN