Beauty favorites right now

beautynow-2

 

Syksyn aamut sujuu täällä kolmen aika uuden tuotteen ansiosta juuri nyt loistavasti. Jo kevätpuolella vaihdoin meikkivoiteen ensimmäistä kertaa mineraalipohjaan, ja rakastuin. Hamstrasin äidin liikkeestä kaikki nämä loput Baborin mineraalimeikkipohjat, kun luultiin että lopettavat ne kokonaan. Nyt ilmeisesti niitä kuitenkin kai taas saa. Tässä jutussa pointtina on kuitenkin merkin sijaan mineraalimeikkipohja voiteen sijaan. Siis vau! Kerrankin kerrostus helpolla ja peittävyys vain, jos niin haluaa. Sekoitan kahta sävyä: kopautan lautaselle sekä medium- että light -sävyä vain tuon verran yhteensä kuin näissä kuvissa on, se riittää. Tässä Baborissa on muuten hassu juttu: medium on lightia vaaleampaa jostain syystä!

Huulipunan taas löysin vahingossa, aluspaitaostoksilla & Other Storiesissa. En ole koskaan ennen osannut arkena käyttää huulipunaa, mutta nyt on toisin. Viime syksynä ostin ruskean huulipunan, josta tykkään kovin edelleen, mutta se on vähän tumma kuitenkin arkena. Tämä osoittautui aivan täydelliseksi. Huolittelee huulimeikin ja antaa väriä, mutta ei lainkaan liikaa. Nude twistillä. Sävyn nimi on Ribbed Sepia, mutta sun täytyy olla nopea, jos aiot Helsingin myymälästä sitä hakea, koska kohta minä käyn ostamassa sieltä joka kappaleen.

Huulikynä, jota tämänkin punan kanssa käytän, on jo täällä ja monessa muussa paikassa näkynytkin. Edelleen se on suosikki: Lumenen sävy 8. Luulen, että tätä ei tosin tehdä enää, en ainakaan ole sitä viime aikoina kaupoissa nähnyt? Voi apua!

Se kolmas varsinainen asia on uusi tuoksu. Zarasta, voitko uskoa! Nappasin sen Australiassa yhden ostoskeskuksen Zaran kassalta hetken mielijohteesta. Halvat tuoksut on usein – no, halvan tuoksuisia. Tämän uskallan sanoa tekevän poikkeuksen. En osaa oikein kuvailla tuoksua… Ehkä se on kuin tuo pullo? Sininen ja kevyt, kerrankin raikas ilman sitruunaa. Eikä se muutu hetken päästä imeläksi, kuten niin monet edulliset tosiaan tekee. Usein tykkään makeista karkkituoksuista, joiden rinnalle olen kaivannut tällaista freesimpää jo pitkään. Aika huippua, että sellainen löytyi näin edullisesti. Pullokin on sen kokoinen, ettei nuukailla tarvitse.

 

beautynow

beautynow-3

beautynow-6

beautynow-4

beautynow-5

4 comments so far.

4 responses to “Beauty favorites right now”

 1. Kepa says:

  Aaaivan ihana huulipunsävy! Harmi, ettei myydä Lahdessa 🙁 Baborikin houkuttaa nyt… Oli kiva lukea meikeistäkin välillä 🙂

  • Eveliina says:

   Oi se on! Voi hitsit…! Babor on ollut luottokosmetiikkamerkkini oikeastaan aina. Kiva kuulla että tykkäsit, hauska oli postaillakin välillä muusta 🙂

 2. Heidi says:

  Tiedätkö mistä Helsingissä saa Baboria? Ostin Hangon Regatta Spasta Baborin firming body lotionia ja ihastuin täysin. Nyt pitäisi pian saada sitä jostain lisää ennen kuin pääsee loppumaan!

  • Eveliina says:

   Voi hitsit nyt tämä oli ihan huono suositus kun en tiedä 🙁 Hoitoloissa ja kylpylöissä sitä tosiaan käytetään aika paljonkin, kannattaa Helsingin Day Spa -myymälöistä ehkä etsiä…?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN