Emerald Hill

emeraldhill-8

 

Luulin muistaneeni Singaporesta kaiken oleellisen kivan, mutta lähes joka mutkan takana tuli huudahdettua että ainiin tuokin, ja tuo! Yksi asia puutarhojen lisäksi oli jäänyt kuitenkin näkemättä ekalla kerralla kokonaan. Lähtöpäivänä käytiin vielä Orchard Roadin ostoskadulla. Siellä ei kuitenkaan sitten shoppailut kiinnostaneet, ja hirveän kuumakin oli, joten kurkin vielä opaskirjaa siinä kadulla. Siitä muistin suoraan Orchard Roadilta ylöspäin lähtevän sivukadun, siirtomaatyylisten talojen Emerald Hillin, joka jäi välistä viimeksi.

Orchard Road on modernien lasisten ostoskeskusten katu, joten heti siitä lähtevän sivukadun mielettömän upea siirtomaatyyli on huikea kontrasti sille. Ekoissa taloissa on baareja alakerrassa, mutta jo parin askeleen päässä talot on mitä ilmeisimmin ihan asuinkäytössä. Voi olla että turret kamera kiinni ulko-ovessa ei ole kovin kiva juttu, mutta ystävällisiä ja ihania ihmiset oli. Ne muutamat, joita kadulla kulki – lähes autio kun se oli. Värikkäiden ja rentojen, mutta ylväiden talojen rivistö oli ihan lumoava. Päiväntasaajan sademetsän puiden ja kukkien runsaus pihoilla ja ovilla olisi houkuttanut vain katselemaan tuntikausia, mutta kuumuus vei jo hetken päästä voiton.

Niin helppo ja ihana nähtävyys, että suosittelen tosiaankin piipahtamaan Singaporessa käydessä. Orchard Roadia kun moni onnistuu välttämään kuitenkaan 😉

 

emeraldhill

emeraldhill-3

emeraldhill-4

emeraldhill-7

emeraldhill-5

emeraldhill-9

emeraldhill-2

ps. tuo H&M:n mekkoni olisi kiva kuvata uudelleenkin, jos täällä vain suinkin ehtii. Se ei suorastaan taida sopia mulle ollenkaan – ihan liian lyhyt ja ihan liian leveä – mutta ei voi mitään! Rakastuin siihen jostain syystä päätä pahkaa, ja silloin kaikesta muusta viis 🙂

 

6 comments so far.

6 responses to “Emerald Hill”

 1. Oih, ihanan näköinen paikka! Juuri tuonlaista Singaporea olisin halunnut nähdä kun vietin siellä vuosia sitten aikaa. Mies asui Singaporessa vuosia sitten ja siellä tuli hengailtua muutamia viikkoja mutta en ikinä löytänyt tuonne vaikka siinä Orchard Streetillä tulikin hengailtua 🙂

  • Eveliina says:

   Oli tosi kiva paikka! Vau onnekas sinä kun olet saanut viettää Singaporessa pitkiä aikoja! Ihana kaupunki 🙂

 2. Nipsnaps says:

  Mäkin niin ihastuin tohon mekkoon mutta en viitsinyt edes kokeilla kun tiedän että olisi ihan liian lyhyt (on 181cm),ja toi laukku, mun rose beige värinen saapuu toivottavasti huomenna <3

  • Eveliina says:

   Jotain niin kivaa tuossa mekossa on! 🙂 oo se beige on niin upea tästä laukusta <3 hyvä valinta, olen tykännyt tästä mielettömästi 🙂 nauti!

 3. J / World by J says:

  Mulla kanssa tuo sama mekko ❤ Ja sama fiilis, aattelin että se on liian leveä ja lyhyt mulle niin en raaskinut ostaa sitä täydellä hinnalla. Mutta ollessani Tukholmassa käymässä sen hinta oli alessa tippunut 599kr:sta 50 kruunuun! Olin ällikällä lyöty ja maailman onnellisin, kun sain sen reilulla vitosella omaksi ❤ Se on vaan jotenkin niin ihana!

  • Eveliina says:

   Siis eikä! :O Voi että sulla on käynyt tuuri!! Maksoin omastani täyden hinnan, vaikka sitä vähän mietinkin. On se mun jaloille kyllä lyhyt, mutta jotakin niin hauskaa siinä on, etten voinut vastustaa! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN