I regret buying a proper coat – said no one ever!

coats

 

Aleostokset on jääneet tänä kesänä melko vähiin, mutta muutaman ihan älyttömän hyvän löydön olen tehnyt. Yksi parhaista ehkä on täsmälleen vaaleanpunaisen vekkihameeni värinen pitsipaita muutamalla eurolla Zarasta – se pelasti uuden mekon ostolta tämän vuoden toisiin kesähäihin, jesss!

Takkeihin panostin, kaksinkin kappalein. Tigerin musta liehutrenssi ja Marimekon klassinen parka oli hyvässä alessa, mutta silti niistä tuli varsinkin yhdessä aika arvokkaat. Olen kuitenkin kauan sitten huomannut, että nimenomaan takkeja ei kannata ostaa kakkosversioina. Takit on niin kovassa käytössä koko ajan, että niiden on pidettävä ryhtinsä. Hyvän takin alla voi olla mitä vaan, ja olo on silti aina hyvä. Olen parikin kertaa jäänyt useammaksi vuodeksi harmittelemaan hyvän takin jättämistä rekkiin, ja nyt en aikonut sitä virhettä tehdä. Toisaalta ne parhaat takit kaapissa saa joka kerta hykertelemään, kun ne ottaa käyttöön.

Pitkä Lindexin liehutrenssini on päälläni oikeasti joka päivä, ja sen olen aikonut jo pitkään ostaa kunnon versiona. Mustaa väriä kaipasin kuitenkin, se harmaa ei vain ollut riittävän ryhdikäs. Sen helma oli myös tosi leveä.

Ei tosiaankaan ollut aikomusta ostaa kahta takkia, mutta kun Marimekon parka löytyi puoleen hintaan, kävin sen kuitenkin hakemassa neljän kokeilukerran jälleen. Jankutan, I know, mutta tätäkin olen miettinyt useamman vuoden. Edellisvuonna Marimekolta oli vastaava takki paksummalla vuorella, mutta normihinnan muistan niin tähtitieteelliseksi, etten edes harkinnut. Se jäi kumminkin mieleen ja pahasti. Mökillä tämäntyyppinen parka minulla jo onkin, lyhyempänä, ja siitä olen tykännyt kovin. Sinne se saa jäädäkin, sillä on jo rakennettu ja remuttu sen verran, että kauppaankaan ei melkein enää kehtaa.

Tämänkin kuvittelen tulevan toisaalta mökkikäyttöön. Näen jo silmissäni ne monet tulevat vuodet, kun tähän voi kääriytyä myöhälle syksyyn venematkalle saareen sateessakin, eikä se pienestä hätkähdä. Ah, iloinen olen näistä! Niin, ja superpitkiä ovat molemmat – se on mun takkijuttu se!

 

coats-2

coats-4

coats-3

6 comments so far.

6 responses to “I regret buying a proper coat – said no one ever!”

 1. Annu says:

  Järkiostoksia! Olen hullaantunut tänä kesänä Marimekkoon pitkän tauon jälkeen. Onko takkisi Stella malli?
  Se on nimittäin ihana!

  • Eveliina says:

   Hei, eikö! 🙂 On, juuri se! Minun Marimekkokaudelleni ei näy loppua! 😀

  • Annu says:

   No niin, hain Stella-parkan tänään itselleni, kun oli vielä lisäale -20% siitä puoleen hintaan summasta.
   Ihana takki! Melkein odotan jo syksyä…:)

  • Eveliina says:

   Eikä! Hyvä päätös 🙂 Ja voi hitsi, huomasin itsekin tuon lisäalen…! Mutta en uskaltanut jäädä odottamaan, en tuota tajunnut. Ja oli siitä onneksi se puolet jo pois 🙂

 2. Iida says:

  Ihania ostoksia! Hyvä takki on kannattava hankinta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN