Parhaat long bobini viime kesältä

thebestlongbobs-8

 

Eilen jäin jahkailemaan leikatako hiukset taas kesäksi pitkään polkkaan kolmatta kertaa. En oikein itsekään tiedä miksi olen päästänyt hiukset taas pitkiksi, enkä osaa sanoa sitäkään miten se kynnys leikkuulle ei madallu vielä tälläkään kertaa. Sitä ei kyllä helpota se, että Mr. ei tykkää ajatuksesta. Ei sillä oikeasti pitäisi olla painoa, eikä hänellä tietystikään oikeasti ole väliä, mutta kuitenkin. Onko tämä yleinenkin ilmiö? Tapasin nimittäin yksissä juhlissa viikolla tuttuni, joka oli pätkäissyt tukkaansa upean lyhyen polkan, ja sitä ääneen ihailin. Hän kertoi, että hänen miehensä oli luullut tukanleikkuuta kostoksi edellisviikkoisesta riidasta! Nyt niin vakava tilanne ei sentään ole 🙂

Näitä kuvia kun etsin ja löysin, taidan kyllä taas päätyä saksiin seuraavalla kertaa. Mutta, kuten muistinkin – ei ihan joka ruutu ollut näin kiva. Niitä littanaversioita kyllä löytyi, mutta toisaalta, löytyy niitä aina tästä pitkästäkin. Yllättäviä unohtamiani kampauksiakin olen saanut näihin vahingossa, ei ihan toivotonta siis sekään?

 

thebestlongbobs-7

Suit pics 1000px-13

thebestlongbobs-4

thebestlongbobs-6

thebestlongbobs-3

thebestlongbobs-5

thebestlongbobs-2

thebestlongbobs

12 comments so far.

12 responses to “Parhaat long bobini viime kesältä”

 1. Noora says:

  Noi hiukset on upeat Ja kuvien asutkin älyttömän tyylikkäitä.

 2. Alisa says:

  Ehdottomasti polkka! Sopii sulle älyttömän hyvin, kun korostaa kasvonpiirteitäsi niin kauniisti. Myös jotenkin ryhdikkäämpi ja skarpimpi kuin pitkä. Ja vitsit toi ekan kuvan sininen hame on niin ihana etten kestä. Haluan samanlaisen. 🙂

  • Eveliina says:

   Jes ihana kiitos rohkaisusta! 🙂 hame on ihan ykkönen, tykkään siitä yhä vain tosi paljon! 🙂

 3. Haha, pohdin ihan samaa! Eli leikkaanko vai en 😀 kesällä tulee aina hirveä himo lyhyempään! Enkä ymmärrä mikä tuo miesten pitkät hiukset -juttu oikein on, tuntuu olevan valitettavan yleistä…

  • Eveliina says:

   Niinpä! Toisaalta kesällä olisi kiva saada helposti ylös kiinni.. mutta en ainakaan muista että olisi sen kanssa hankaluuksia viime kesänä ollut. Ja tosiaan! Ei ole itseisarvoisesti nätimpi aina pitkä tukka joten en tajua!

 4. Tuo pitkä polkka sopii sulle kyllä ihan älyttömän hyvin – kuten sanoit viime postauksessa, se on paljon särmäkkäämpi! Mutta samalla tiedän että se on välillä tosi kuumottavaa pätkästä tukka! Mulla on tosi pitkä tukka tällä hetkellä ja koko ajan mietin josko sen uskaltaisin pätkäistä…

  • Eveliina says:

   Hei kiitos paljon! Ja niinpä, jotenkin särmempi! Se ensimmäinen kerta oli kyllä vaikein mutta jotenkin myös nämä seuraavat… muistan kyllä sen olleen sen arvoista, joten rohkaisen suakin! 🙂

 5. Laura says:

  Mun mies on aina ihan kauhuissaan kun oon sanonu, et leikkaisin lyhyeksi. Mistähän tosiaan johtuu?! 😀

 6. Malla says:

  Ihanat asut kuvassa 1 ja 4 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN