Beauty battle: UD & NYX concealers

newmakeup-2

 

Mulla olisi ollut viime viikonloppuna silloin vapaana sunnuntaina aikaa vaikka kuinka paljon kuvata blogijuttuja. Ja olisin halunnutkin! Olisi ollut myös aikaa liikkua, mennä ulos, koska ulkona oli mahtava päivä. Olisin halunnutkin! Suomalainen kun ei saa olla aurinkoisella säällä sisällä. Olisin voinut jumpatakin, herätä aikaisin lukemaan kirjaa! Olisin halunnutkin! Mutta en vain jotenkin saanut aikaiseksi, tiedättekö?

Vietin kolme tuntia herättyäni sängyssä selaten kännykästä mitä hullua tahansa, nousin puolilta päivin, enkä mitenkään pompaten vaan maleksien pari kertaa vielä takaisinkin. Jääkaapissa ei mitään syötävää, keitin pari kananmunaa aamiais-brunssi-lounaaksi ja kaivelin pakastimesta jonkun puoli vuotta vanhan mustikkapiirakanpalan, koska kolmensadan metrin päässä oleva kauppa oli aivan liian kaukana. Olisi pitänyt pukea päällekin! En oikeastaan edes tykkää mustikkapiirakasta.

Sitten keksin päivän inspiraation pikku hiljaa, kun aloin siirrellä tavaroita paikasta toiseen ja “siivota”. (Lisää vaeltavasta siivoustyylistäni täältä). Siitä siirtelin niitä vaatekaappiin, ja lopulta huomasin myllänneeni kaiken kaapin sisällön sängylle ja siirtäen kesävaatteita alemmille siivoten koko kaappini. Puoli kuudelta jouduin laittamaan hätäviestin kohta kotiin tulevalle Mr:lle, etten ole ehtinyt käydä vielä kaupassa! Ehtinyt?

Mutta päivä oli itse asiassa sellainen, mitä just silloin tarvitsin. Ei pakko skarpata yhtään mitään. Ihanaa. Sen kanssa olen jaksanut loistavasti tätä viikkoa. Mutta blogiparka kärsi pahan kerran! Oh well, toinen kosmetiikkavinkki siis tähän näin pian edellisen perään.

 

newmakeup-10

newmakeup-4

 

Urban Decayn peitevoiteesta olen maininnut täällä ennenkin. Kaksi tuubia ehti kulua loppuun ennen kuin lopetin sen hetkeksi, kun en jaksanut taiteilla monivaiheista meikkiä aina. Kun aloin kaivata kirkastusta silmien alle taas, päätin nuukailla. Aika usein kosmetiikassa se osoittautuu yllättävän kannattavaksi vaihtoehdoksi, mutta ei tällä kertaa. Luin jostain lehdestä, että NYXin versio on oikein hyvä, mutta soveltuu nuorelle iholle. Sanat kaikui hyvin ikävästi muistissani kun havaitsin, että tämä ei soveltunut ainakaan mulle. Ehkä siis vielä nuoremmalle iholle…?!

Tässä erot:

 

Urban Decay Weightless Complete Coverage Concealer

+ paksu mutta pehmeän kermainen koostumus
+ riittoisa, pieni määrä riittää
+ “laadukkaan tuntuinen”
– hintavahko (reilut 20 euroa)
– saa olla tarkkana kerrostuksen kanssa: vain ohuita kerroksia, muuten menee helposti liian paksuksi. Ei sovi kiireessä!

 

NYX HD Studio Photogenic Concealer Wand

+ ohut koostumus, hyvä varmaan sille nuoremmalle iholle..
+ edullinen hinta
– liian ohut ja vesimäinen ainakin minulle
– ei levity hyvin
– ja jälleen se halpa pakkaus, korkki irtoilee taas! Dealbreaker!!

 

newmakeup-12

newmakeup-3

 

Kuvassa vasen on UD, oikea NYX. Kuvissa kasvoillani UD. 

UD:lle siis kuusnolla taas. Testasin UD:tä tällä kertaa ihan suoraan kasvoille myyjän avustamana, mikä oli hyvä vaihtoehto. Olen viimeksi valinnut ehkä liian vaalean värin, tai ainakaan sama ei enää nyt olisi sopinut. Olin juuri tullut jostain laiturilta ja kasvot oli aika ruskettuneet, joten myyjä neuvoi valkkaamaan tummemman sävyn. Vaikka juuri valoa halusinkin, tämä oli oikea väri.

NYX on nyt harmi vaan jäänyt käyttämättä kokonaan. Ehkä kesällä, jos haen tosi kevyttä lookia, sitä voisi taas kokeilla…!

 

newmakeup

2 comments so far.

2 responses to “Beauty battle: UD & NYX concealers”

  1. Kata says:

    Mä ostin keväällä tuon UD:n peitevoiteen,kun sitä oli kovasti kehuttu. Täytyy sanoa, että petyin pahasti. En tiedä osuiko mulle joku huono putkilo vai mitä, mutta kauhean kuivaa se on. Putkilossa toki nestemäistä tietenkin,mutta kuivuu heti ja korostaa kaikkia pieniä juonteita ja näyttää iholla tosi kuivalta. Nyyh, toivoin niin, että tykkäisin siitä. Mun suosikki on Estee Lauderin Double Wear Concealer,joka on helpommin levitettävää,näyttää mulla paremmalta ja silti pysyy hyvin!

    • Eveliina says:

      Aa voi ei! Ymmärrän kyllä mitä tarkoitat, sellainen se vähän on mutta tykkään siitä kovasti ohuena kerroksena, jolloin toimii mulla hyvin 🙂 mutta juuri niin nämä kosmetiikkajutut on: toimii niin kovin eri tavalla kaikilla! 🙂 mutta kiitos hei vinkistä, tuota voisi kokeilla! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN