Beauty battle: Anastasia & NYX brow pencils

newmakeup-5

 

Meikkieni joukkoon on päätynyt viime aikoina muutama uusi juttu, ja nimenomaan tavallaan sama asia kahtena eri versiona. Sattuvat olemaan vielä vähän edullisempi ja tyyriimpi versio toisistaan, ja osin paljon blogeissa ja lehdissä näkyneitä tuotteita. Vertailen niitä muutamassa postauksessa, eroja kun tosiaankin on. Sinänsä kosmetiikan suositteleminen on vähän hankala juttu, sama tuote kun eri ihmisillä toimii niin eri tavalla. Joitakin asioita varmaan kuitenkin kaikki tuotteilta hakee, ja niitä ominaisuuksia on helpompi arvioida.

Ensimmäiseksi nyt paljon käytössäni olleet kulmakynät. Palasin kyniin jokin aika sitten pitkähkön sivellin + puuterimainen väri -vaiheen kautta. Lähinnä siksi kun kaipasin taas helppoutta, ja vanhan sävyni päivittämistä. Kaipasin myös vielä viimeistellympää lookia. Googlailin ja luin blogeja, tietysti, ja päädyin kokeilemaan Anastasian Brow Wiziä. Hinta on jonkin verran kallis kulmakynäksi, mutta kaikki ylistykset taivuttivat kukkaroni. Ylistyksen arvoinen se onkin.

Sävy vain on edelleen liian tumma minulle. Joudun siis laittamaan sitä hyvin kevyellä kädellä, mutta lisäksi hankkimaan vielä vaaleamman sävyn rinnalle. Ajattelin kokeilla edullisempaa versiota vastaavasta, ja ostin NYXin brow pencilin. Käytän niitä nyt molempia yhtäaikaa: vaaleampaa NYXiä etuosaan ja yläosaan kulmia, Anastasiaa ala- ja ulkonurkkiin. Ne erot, kuitenkin, on tässä:

 

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz

+ upea levittyvyys: pehmeä, mutta ei suttaava
+ intensiivinen väri
+ laadukas, jämäkkä mekaniikka 
– melko korkea hinta (olisiko ollut 22 euroa Kicksissä)

 

NYX Brow Pencil

+ edullinen hinta (muistaakseni alle 8 euroa Stockmannilla)
+ kelpo värisävy
– kova kynä, väri ei levity yhtä tasaisesti
– huonohko laatu mekaniikassa: väriputki katkesi samantien, ja korkit ei pysy kunnolla kiinni

 

 

newmakeup-7

newmakeup-6

newmakeup-8

newmakeup2

 

No, vaikka ABH:n kynä vei nyt 6-0, ei tuo NYX ihan toivoton ole! Olen taipuvainen luottamaan siihen, että minulla kävi nyt vain huono tuuri, kun kynä ei meinaa pysyä kasassa. Se on ollut siinä nimittäin ylivoimaisesti kaikkein ärsyttävintä. Kokeilemisen arvoinen, mutta Anastasia on kyllä yliveto. Ehkä sitä hintaansa lukuun ottamatta. Toisaalta, kulmat on ainakin minulle niin tärkeä juttu, että olen (näköjään!) valmis niihin nyt tämän verran panostamaankin. Riittoisaltakin se tuntuu.

Jossain vaiheessa seuraavaksi luvassa beauty battle ainakin peiteväreistä ja meikkipohjasta. Kuten kuvista ja ihostani näkee, eivät mitään helppoja juttuja. En kuitenkaan halua maalata naamaani näpyistä huolimatta aivan peittoon, ja olenkin ihme kyllä löytänyt meikkipohjaan tuotteet, joihin olen tyytyväisempi kuin aikoihin. Palataan niihin 🙂

 

newmakeup-13

0 comments so far.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN