Gucci Soho Disco

gucci soho disco

 

Iho on tuplasti pahempi kuin eilistä postausta kirjoittaessani, mutta yritän olla ajattelematta sitä. Sattuu, polttaa, kutiaa ja kiristää, mutta olen lääkinnyt itseäni lääkkeiden lisäksi Netflixillä ja levolla, sekä lukemalla teidän kaikkien upeita viestejä. Kiitos niistä, antaa voimaa ja uskoa paljon <3 Kännykkä on piippaillut myös ystäviltä ja perheeltä koko päivän kannustusta ja tukea. Tällä hetkellä pelkästään peilistä kun ei nimittäin osaisi arvata, että ihoa jossakin alla on, mutta ehkä jonain (lähi)päivänä vielä…

Yritän ajatella matkaa, ja piristystä tuo myös tämä. Myyntiprojektini lopullinen tavoite kun on uusien haaveiden hankinta, ja tämä tässä on ensimmäinen konkreettinen tulos siitä. Uuteen kotiin on lähtenyt kolme aikaisempaa laukkua, ja kaksi on vielä lähdössä (Damier Azur Eva ja Damier Ebene Neverfull, laita viestiä :)) Sillä välin isoa iloa tuo tämä laatikko! Yhden pitkän ja kiireisen työpäivän jälkeen pääsin tällä viikolla tätä postista hakemaan. Tilasin tämän Guccin omasta nettikaupasta, ja toimitus oli muuten hurjan nopea, käytännössä puolitoista arkipäivää. Musta crossbody on puuttunut minulta käytännössä aina. Tämä malli on käynyt läpi sen piiiitkän pohdintatestini ja selvinnyt siitä yhä vain. Iloinen!

Kohta pitäisi alkaa tosissaan pakkaamaan kamoja laukkuun, ja nukuttaakin ihan hirveästi. Lääkkeetköhän väsyttää. Onneksi on vielä huominen kokonainen päivä aikaa levätä ja valmistautua. Kun vain edes olo ei olisi niin tukala niin aivan sama miltä näytän. Pitäkää peukkuja että tämä tästä lähtisi edes oikeaan suuntaan pian! Tiedän, että pidätte, tosin <3

guccisohodisco-3

guccisohodisco-4

guccisohodisco-5

8 comments so far.

8 responses to “Gucci Soho Disco”

 1. Jaana says:

  Onpa se upea! <3 Tiedän tän kuulostavan kornilta, mutta koita olla liikaa miettimättä ihoa vaan juuri lepää huominen (pakkailun ohessa) ja ottakaa loma rennosti. 🙂

 2. Annu says:

  Ihana pikkulaukku, taidanpa harkita tätä myös:)
  Minulla oli joskus myös ihon kanssa pulmia ja siihen auttoi allergialääke (Heinix/Zyrtek tms.) ja riittävä kosteutus. Ihotautilääkäri suositteli kasvojen puhdistukseen Aqualan L pesua. Sen jälkeen olen joka ilta puhdistanut sillä kasvoni, enkö ole saanut oireita enää. Aqualan-pesu jättää kasvoille sopivan kosteutuksen, eikä siinä ole mitään allergisoivia tuoksuja tms.
  Toivottavasti ihosi rauhoittuu pian ja saat nauttia auringosta lomallasi.
  Nyt on lisäksi katupölyä ja pienhiukkasia paljon ilmassa, joten niistäkin voi keho/iho oireilla.

  • Eveliina says:

   Laukku on mahtava, suosittelen! 🙂 Kuulin huhuja, että lopettaisivat mallin tekemisen?? Toivottavasti ei pian! Aqualan L tosiaan on hyvä, sen kanssa olen aina aikaisemmissa iho-ongelmissa pessyt ja käyttänyt myös voiteena – tällä kertaa reaktiot oli niin valtavat, että se ei auttanut. Kuitenkin sitä on nyt monta tuubia mukana matkalaukussa sitten kun alkaa parantua! 🙂

 3. Selja says:

  Mulla on ollut sama laukku nyt vuoden verran, tykkään myöskin tosi paljon! Syvyytensä ansiosta vetää yllättävän paljon kampetta. 🙂

  • Eveliina says:

   Juuri mukana eka kertaa lentokentälle matkalla…! Vaikuttaa hyvältä ja tilavalta tosiaan! 🙂

 4. Anna says:

  Oi, tuosta haaveilen itsekin! Ihana laukku! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN