Rose & mouse

rose & mouse-2

Perjantaina kävi niin, että mut oli lähetetty ostamaan HDMI-kaapelia meidän uuteen blu ray -soittimeen, jonka olin senkin käynyt ostamassa pikapikaa torstaina unohtaen tietty että siihen jotakin kaapelia tarvittaisiin. No perjantaina lähdin ostamaan kaapelia, mutta unohdin sen ja ostin vahingossa kellon. Ja muutaman muunkin tarpeellisen ja jonkun aikaa mietityttäneen asian. Edellistalvisen paksumman ja pehmeämmän harmaan neuleen rinnalle olen pitkään kaivannut sileämpää ja siistimpää, mutta en ole raaskinut panostaa. Kun törmäsin tähän merinovillaiseen Lindexillä, ja löysin jonkun alekuponginkin, kävin sen hakemassa viikonlopun työmatkalle. Ja sieltä Giganttiin suunnatessa kävi tämä kello-incidentti.

Olen haaveillut ruusukultaisesta sirosta kellosta varmaan vuoden, ja Clusen tyyppistä kelloa himoinnut vielä paljon pidempään. Kolmea hyvää kelloani pidän tasaisesti vuorotellen, ja olen ajatellut, että ehkä ruusukulta on sittenkin liian “erikoinen”. Testailin siis ajatusta monta kuukautta, kunnes alkoi näyttämään siltä, että yhä useampana aamuna olisin kaivannut juuri sitä niiden sijaan, joita mulla jo oli. Kello on kuitenkin sen tyyppinen asia, joihin en millään viitsisi nykyään satsata. Tai siis, se kuuluu tavallaan “turhaan” shoppailukategoriaan jossakin älyttömässä lokeroinnissani. Forumin jonkin kultaliikkeen -25% ale sai mut kuitenkin pysähtymään – ja muistamaan sen kaapelin vasta kaksi päivää myöhemmin.

Vinkki vielä ihan parhaasta kynsilakasta, jonka bongasin jokin aika sitten ystävältäni: Essien Lady Like. Kynsissäni nyt ihan koko ajan. Sen puuterinen nude ottaa sävyn kaikesta minkä viereen osuu – se sopii beigen, ruskean, viininpunaisen, harmaan, ihan kaiken kanssa. Lumenen hehkutetut hehkutipat tarttui mukaan laivalta – testasin niitä muutaman kerran jonkun lehden välistä ja tuntui tekevän sitä mitä lupaakin – hienovaraista mutta selkeää kuultoa meikin päälle. Ehkä ihan turhuus, mutta vähän luksus.

Tämä harmaan ja vanhan roosan yhdistelmä on nyt jotenkin erityisen mieleinen. Sellainen pehmeä lasku kevääseen, ei ihan räiskyviä värejä, mutta ei enää mustaakaan. Ah, ehkä se valo vielä tulee <3

rose & mouse

rose & mouse-4

rose & mouse-6

rose & mouse-5

rose & mouse-3

Lindex sweater
Cluse watch La Bohéme Mesh Rose Gold/White
Lumene Instant Illuminizer Rosy Dawn
Essie nail polish Lady Like

10 comments so far.

10 responses to “Rose & mouse”

 1. Päivi says:

  Ihania sävyjä! Kiitos Essien sävyvinkistä, minä olen jokusen vuoden käyttänyt muistaakseni Sand sävyä, täytyy kokeilla tätä uutta. Tsemppiä mökkiprojektiin ja lisää asukuvia kiitos, niistä saa paljon ideoita työ/ normipukeutumiseen, olet loistava kokoamaan tyylikkäitä asuja, kiitos ideoista sinulle!

  • Eveliina says:

   Hei kiva kuulla! 🙂 Tykkään tästä sävystä erityisesti vaaleanpunaisen sävyn vuoksi – raikkaampi kuin perusnudet. Kokeile ihmeessä 🙂 Voi vaude miten kiva kuulla, asukuvia! 🙂 KIITOS! Ja hei, heti huomenna tulossa, vaikka talvisin ja näin kiireissä se nyt aika haastavaa onkin…! Ja kiitos mökkitsempeistä myös, sitä tarvitaan….!

 2. Anna says:

  Ehkä ne tipat on turhuutta, mutta ne on ihanat! Käytössä koko ajan!

 3. Kirsi says:

  Ruusukulta ja vanha roosa on kyllä ihania pareja harmaalle, joka nyt on ainakin mun silmiin ollut kyllä tän talven ihanin väri 🙂

  Noi Clusen kellot on kyllä kivoja, kun ovat niin siroja. Jos vaan käyttäisin kelloja niin hankkisin 😀

  • Eveliina says:

   Niin mustakin, tykkään hirveästi! 🙂 Ja harmaa ei vaan koskaan ole huono! Kello kyllä silti vie näistä kaikista voiton, olen ollut siihen NIIN tyytyväinen! 🙂

 4. Marja says:

  Mulla on (yllättäen 🙂 ) tuo sama kello ja oon tykännyt tosi paljon! Ostin siihen myös sellaisen harmahtavan nahkahihnan mitä tulee käytettyä useimmiten… Ja kiitos kynsilakkavinkistä! Tytär tosin tuumii että mulla on kuulemma jo ainakin kymmenen ihan saman väristä lakkaa 😀

  • Eveliina says:

   Se on ihan hurjan kiva! Mietinkin juuri, että varmasti ostan siihen nahkaiset rannekkeet, mutta en vielä tiedä minkä väriset… Juuri tuota harmaata mietin! Hih, niin mäkin luulen että mulla on samanvärisiä lakkoja laatikko täynnä, mutta ei ollut ihan oikeasti yhtään juuri tällaista! Se on täydellinen 🙂

 5. Viktoria says:

  Mistä,löytää Lindexin alekuponkeja?

  • Eveliina says:

   Minulla on käytössä esimerkiksi ilmainen OP:n Pivo-app, jossa on Cityshoppari tällekin vuodelle. Siinä on useampien ketjujen -20% alekoodi mukana. Myöskin minulla käytössä Lindexin oma More -kortti, jolle kertyy ostoista rahaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN