Paras kokeilemani ripsiväri

Lumene Blueberry Wild Volume-4

 

Huuuuhh, mikä maanantai. Ei ollut mun juttu. Pahoilla mielin ja päänsärky ja kaikki asiat tuntui hangoittelevan vastaan sillä tavalla nelivetojarrutuksella kuin koira, joka ei halua kävellä lenkillä. Tai ehkä se olin vain minä eikä asiat? Voi vaikuttaa sekin, että jostain käsittämättömästä syystä nukahdettiin eilen väärinpäin sänkyyn. Siis siten, että minä nukuin toisen puolella ja hän minun puolellani sänkyä. Miksi…?! Ei siis ihme, että tuntui kuin ei olisi nukkunut silmäystäkään, ja kuin koko viikko olisi alkanut nurinperin!

Täytyy listata päivän plussat. Sain vedettyä töiden to do -listalta ainakin kolme isompaa asiaa (kolmesataa jäi jäljelle, mutta niitä ei ollut tarkoitus nyt laskea), hoidettua yhden kaksi kuukautta kestäneen oman tuotteenvaihtoepisodin töiden jälkeen ja edistettyä yhtä pitkällistä ja ärsyttävää toista prosessia. Sitten totesin, että muuhun en tänään pysty. Särky meinasi halkaista pään ja kävelin suorinta tietä kotiin käymättä varsinkaan saliruudun kautta vaikka se vähän harmittikin. Plussan puolelle päivä kuitenkin?

Varsinainen postauksen aihe oli kuitenkin vinkata tähän asti parhaasta ripsiväristä, jota olen ikinä kokeillut. Ei mikään vaatimaton kehu, mutta muutkaan ei kelpaisi! Olen käyttänyt viime vuodet vähän mitä sattuu ripsiväriä milloinkin, useitakin Lumenen, jotka on olleet ihan ookoo, ja muutamia muita. Olin laivalla parisen viikkoa sitten ja ajattelin ostaa sieltä uuden taas loppuneen tilalle. Mitään miettimättä vaeltelin ja päädyin jälleen Lumenen hyllyille – katselin ja kokeilin testereitä ja vähän summamutikassa päädyin tähän. Harja näytti sopivan harvalta ja kuivalta, mitkä on mun kriteerit. En tykkää ollenkaan sellaisista ripsiväreistä, joiden harjat on yhtä värimössöä kun ne vetää tuubista – sellaisten kanssa talouspaperiin jäi joka aamu puoli teelusikallista väriä kun pyyhin niitä puhtaammiksi. Yksi sellainen oli muuten Lumenen hirveästi hehkutettu Mystic Volume – ei tullut meistä ikiystäviä.

Tätä kokeillessa kaikki osui vain aivan nappiin. Kuivan ja erottelevan harjan lisäksi tykkään siitä, että väri pidentää ilman paakkuja, on oikeasti mustan musta, ja vielä tuuhentaakin sopivasti. Mulla on ihan hyvät ripset pituudeltaan ja tuuheudeltaan ilman väriäkin, joten kovasti liikaa volyymia en väriltä edes halua. Väri kun ei sitä koskaan voi oikeasti tuoda, silloin tulee helposti vain hämähäkit ja ne paakut.

Levittäessä tuntui siis jo hyvältä – mikä teho muutamalla vedolla! Oikea testi tulee kuitenkin päivän mittaan: variseeko, leivääkö, katoaako. Tämä ei mitään noista, vaikka mitä päivän aikana tekisi. Ja mikä mahdottominta: se myös pitää ripset taipuneina koko päivän. Siitä en uskaltanut uneksiakaan. Ripseni on aika suorat naturelleina. Taivutuksen jälkeen ne on yleensä nätit, mutta latistuu ja suorenee päivän mittaan. Mutta tällä värillä suoristumista tapahtuu aivan uskomattoman vähän. Edullinekin vielä.

En siis äkkiseltään keksi mitään kriteeriä mitä tämä ripsiväri ei omissa toiveissani täyttäisi. Vau! Nämä on usein ihan henkimaailman juttuja miten mikäkin meikki kenelläkin toimii, mutta jos tällaiset on sunkin kriteerit, kokeile ihmeessä!

Minä pakkasin salikassin jo aamuksi ja valmistaudun pitkiin yöuniin. Huomispäivä aina parempi päivä – so long Monday!

Lumene Blueberry Wild Volume

Lumene Blueberry Wild Volume-3

Lumene Blueberry Wild Volume-2

Lumene Blueberry Wild Volume mascara

9 comments so far.

9 responses to “Paras kokeilemani ripsiväri”

 1. Kirsi says:

  Vau mitä kuvia ja mitkä silmät!!

  Ja hei täällä sama, Lumenen Mystic on just uusin ripsariostos ja inhosin heti ekasta kokeilusta ja ei oo fiilikset parantuneet myöhemminkään. Viimeksi tänn ripsillä ja tuskastelin.

  Nyt pitäisi vaan ostaa uusi versio vanhaa mulle rakkainta Blueberry Waterproofia 🙂

  • Eveliina says:

   Kiitos! :))) Oijoi, juu se oli niin ärsyttävä puteli! En käsitä miksi sitä hehkutettiin monessa kauneusblogissa niin paljon – mulle ei toiminut yhtään. Paitsi sitten kun kuivui melkein kokonaan, menetteli, haha! 😀 Vanhassa on vaan hyvä pitäytyä! 🙂

 2. R-L says:

  Mä innostuin kokeilemaan tätä jo sun Instagramin hehkutuksen myötä ja totta tosiaan: tää on TOSI toimiva ja hyvä!!!! Kiitos paljon suosituksesta!

 3. Eeva says:

  Ihanat silmät ja vautsi mitkä rajaukset osaat tehdä!! 🙂 Mitä tuotetta tykkäät käyttää niissä? Itsellä kans vaihtunut ripsarit nopeaan tahtiin, kun mikään ei ole oikein mätsännyt. Täytyypäs kokeilla tuota mainitsemaasi. Kivaa viikonjatkoa!

  • Eveliina says:

   Oi Eeva kiitos! 🙂 Hei joo, tuo rajaus on yksi lempituotteista myös, se on tämä Viva la Divan tussi: http://vivaladiva.se/product/brush-eyeliner-pen/
   Sitä saa monestakin paikkaa, Kickseistä ainakin 🙂 Se ei myöskään leviä ja pysyy uskomattoman hyvin! Itse tussi vaan ei kestä kovin kauaa, pitäisi taas käydä hakemassa uusi… Onneksi on edullinen! Kivaa viikonjatkoa sulle myös <3

 4. Laura says:

  Hei! Puhelimessa blogisi etusivu ei lataudu kunnolla: tekstistä näkyy kapea kaistale, joka vilkkuu puolelta toiselle. Kuvat eivät lataudu, ei myöskään edelliset postaukset. Mulla käytössä android. Olisiko syynä yläreunan kuvakaruselli??

  • Eveliina says:

   Hei! No voihan hitsi! Vaihdoin tämän themen juuri eilen, siinä on siis joku ongelma. Toimii muuten (kait?) niin kovin hyvin, että meinasin jo iloita! iPhonella toimii. Mutta otan ehdottomasti selvää, ja toivottavasti pian korjaantuu! 🙂 Kiitos kun huomasit!

  • Eveliina says:

   Moikka Laura, onko ongelma vielä? Minä tai themen tekijä emme löydä nyt vikaa Androideilla, ja muillakin laitteilla toimii oikein. Jos ei vieläkään toimi, pystyisitkö lähettämään screenshotin viallisesta näkymästä? Themen tekijä kysyi myös mitä versiota selaimesta käytät? Jos pystyisit lähettämään minulle tietoja vaikka meiliä ninnumaaria@gmail.com, siitä olisi suuri apu! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN