Ostettiin taulu! Jaro Palmun Roosa.Hiekka.Valkoinen

Jaro Palmu taulu-3

Hei me ostettiin viimein pitkään haaveiltu taulu, ja se on tässä! Muistatte ehkä, että olen reilun vuoden päivät etsinyt meille makuuhuoneeseen isoa taulua. Okei, kaikki alkoi vähän vielä taaempaa kun lakattiin mökkitontin oston jälkeen miettimästä uutta kotia tässä vaiheessa sen enempää ja alettiin tehdä pikkuhiljaa enemmän muutoksia tähän kotiin. Se tarkoitti enimmäkseen kaiken karsimista ja vähäsen upgreidaamista. Värilliset seinät muuttui vaaleiksi, valitumpia antiikkikappaleita tuli aikaisempien asioiden tilalle. Sitä samaa sarjaa on ollut tämä taiteen etsintä, kun aloin kaivata enemmän ajatuksia herättäviä asioita ympärille ja samalla himoita abstraktia taidetta. Katseltiin pitkään valkoisia seiniä, ja vieläkään ne ei tunnu pahalta. Päinvastoin vapailta, hengittäviltä ja rauhallisilta. Silti olen ollut varma siitä, että jonkin suuren ihanan taulun tai kaksi meidän koti tarvitsee.

En tiedä taiteesta mitään eikä tiedä Mr:kään, mutta ollaan suhtauduttu siihen aika rennosti. Tiedän mistä tykkään, mikä vain tuntuu hyvältä, näyttää hyvältä, istuu sydämeen ja kotiin, on oikea. Kerron myöhemmässä postauksessa lisää siitä miten tämä prosessi eteni, mutta lyhyesti törmäsin taulun tehneeseen Jaro Palmuun viime marraskuisilla Bankin Antiikkipäivillä, vaihdeltiin viestejä ja pari viikkoa sitten tämä taulu syntyi. Etsin taulua tosiaan alunperin makuuhuoneeseen, ja tälle remontoidulle eteiselle oli ihan muita suunnitelmia. Kun Jaro sen meille pudotti kokeiltavaksi, ei se eteisestä todella yllättäen lähtenytkään enää mihinkään.

Kaikki, keille olen intoillut taulusta, ovat kuvat nähdessään hieman että hmm jaah? Ovat kuvailujeni ja haaveideni perusteella odottaneet jotakin rajumpaa. Nämäkin kuvat toistaa samaa ongelmaa: kuvat ei kerro tästä taulusta mitään! Siinä on syvyyttä rauhallisuuden alla, ja värit on taivaalliset. En uskaltanut käsitelläkään kuvia niin valkoisenkirkkaiksi kuin yleensä, ettei taulun herkät sävyt olisi hautautuneet kokonaan. Palmulla ja muutamilla muilla taiteilijoilla on parhaillaan menossa muuten Sipoon Gumbostrandissa näyttely, jonne tekisi mieli päästä ihastelemaan tauluja livenä lisää!

Pieni pilkistys tässä siihen remontoituun eteiseenkin – jos saan kuvista pienessä pimeässä tilassa siedettäviä edes, siitä lisää myöhemmin. Nyt tein taas tämän saman virheen kuin voih niin usein – jämähdettiin tuijottamaan Siltaa jakso jakson perään ja sitten tartuin tähän blogiin koko viikonlopun hiljaisuuden jälkeen (vaikka mitä postauksia taas kuvattuna!) joten aargh! Ranskan kokeeseen lukeminen ihan jäljessä vaikka tänään piti! Huomennakaan ei ehdi, koska ystävänpäivä – ollaan kunnostauduttu viime aikoina tämän yhteisen ajan viettämisessä, enkä siitä luovu minkään tieltä nytkään. Ehkä jos siitä ranskasta keskiviikkona vaan pääsee läpi niin olkoon 😉 Nyt unta nimittäin, siitäkään kun en luovu! Öitä sullekin <3

Jaro Palmu taulu-6

Jaro Palmu taulu-5

Jaro Palmu taulu

Jaro Palmu taulu-4

Taulusta saatu alennusta blogiyhteistyön kautta 

2 comments so far.

2 responses to “Ostettiin taulu! Jaro Palmun Roosa.Hiekka.Valkoinen”

  1. Anna says:

    Moikka! Upea taulu! Tuo mainitsemasi Gumbostrand on tosi kiva paikka, olen kerran käynyt siellä ihastelemassa tauluja. Nyt pitää lähteä käymään siellä, että pääsee tutustumaan tähän Jaro Palmuun tarkemmin. Kiitti vinkistä siis! 🙂
    Anna

    • Eveliina says:

      Moikka Anna, kiitos, eikö olekin! 🙂 Hei kiva kuulla, mun tekisi kovin mieli siellä käydä, ja sen teen jos vain suinkin sinne pääsen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN