Syksyn meikkiväri: suklaa

brown-make-up-5

Hei niin kiva kuulla hyvä vastaanottonne tälle blogille! Korjaustöitä tehdään tosiaan edelleen, muutamia toivottavasti parannuksia siis tulossa vielä. Mutta nyt ihan muihin juttuihin, nimittäin niihin juttuihin, joiden vuoksi tämä blogi ylipäänsä olemassa on! Olen nyt tänä syksynä (joka talveksi  jo ehti vaihtua?!) ihastunut ruskeaan, lähinnä suklaan ja toffeen, ja mudankin sävyihin meikeissä. Olen ennen mieltänyt ruskean ennemminkin sellaiseksi vähän vanhanaikaiseksi väriksi, mutta oikeissa sävyissä se on usein kylmää harmaata ja mustaa paljon parempi.

Yksi kaikkein parhaista näissäkin kuvissa kasvoilla käytetyistä, mutta kuvista muuten unohtuneista tuotteista on ehdottomasti Lumenen Duet -luomiväri sävyssä Syystaivas. Olen saanut sen Lumenelta vuosi sitten syksyllä yhden paketin mukana, ja se on ollut ehdoton lempiluomivärini siitä asti. Ruskean sävy on täydellisen kylmä, ihan hieman violettiin taittava, mutta silti rehellisen ruskea. Se levittyy uskomattoman helposti, siten että kiireessä aamuisinkin jaksaa useimmiten ryhtyä tekemään kunnon silmämeikkiä kun häivyttelyyn ei mene tuhottomasti aikaa. Se on sopivan tumma muttei liian, ja paletin toinen puoli, täydellinen vaalea beige juuri sopiva pari sille silmän sisänurkkiin. Tämä silmämeikki on kokonaan tehty tuolla kahden värin paletilla (plus tietysti rajaukset).

Ihan uusi lempimeikkiasia on tuo -niinikään muuten Lumenen- täydellinen nude huultenrajauskynä, jonka kävin ostamassa nähtyäni Alexan tämän postauksen. Sitä kun levittää kevyesti, ihan puoli milliä omien huulten rajojen ulkopuolelle, ero on yllättävän näyttävä, mutta silti hillitty. Pakko oli myös testata NYX:n Liquid Suede -mattahuulilakkaa, jonka sävyn kanssa meni kyllä pieleen. Mutta koostumus on niin kiva, että taidan kokeilla muussa sävyssä uudelleenkin.

Kolmas syksyn huulituoteostos oli kyllä taas aivan nappi: ihan ruskea samettisen matta huulipuna: Goshin rusinanvärinen (ja edullinen!) puna. Arkimeikkiin sitä jotain, pysyvää, helppoa eikä niin rajua kuin punainen. Ruskean, viinin ja kanervan sävyiset kynnetkin on ollut se juttu. Kynsillä tässä itse asiassa geelit, mutta niiden kasvettua jo yli, olen viilaillut ja lakkaillut muilla lakoilla, kuten Lumenen Sadepäivillä ja apteekeistakin tai meidän äidin Aleksiinasta hakemallani suklaanruskealla paksulla Sensinityn minilakalla.

brown-make-up brown-make-up-6 brown-make-up-2 brown-make-up-7 brown-make-up-3 brown-make-up-8 brown-make-up-4 brown-make-up-10Lumene Wild Rose lip liner 8
Gosh Velvet Touch Matt Lipstick Raisin 102
Lumene nail polish Sadepäivä 24
NYX Liquid Suede Cream Lipstick Stockholm
Sensinity mini nail polish 42 Chocolate

0 comments so far.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN