Joulun kivoimmat kortit

kortit-2

Törmäsin tällä viikolla kaverini Annika Välimäen facebook -sivuilla uutiseen siitä, että hänen joulukorttejaan on tänä vuonna saatavilla ihan kirjakaupoista. Mallisto on huikean nätti, ihan mun tyylinen. Samana päivänä kävelin Kampin läpi ja kirjaimellisesti törmäsin kortteihin Suomalaisen kirjakaupan Kampin käytävälle rakennetussa kortti- ja paketointikojussa. Pakko oli napata ne mukaan – ja nyt vinkata niistä myös teille! Annikan joululahjajuliste ja muita juttuja muuten hänen nettisivuillaan täällä.

kortit-4

kortit-3

kortit

8 comments so far.

8 responses to “Joulun kivoimmat kortit”

 1. Anonymous says:

  Jyväskylän (ja koko Suomen?) parhaasta korttikaupasta Harjun Paperistakin näitä löytyy (:
  Ihania ovat <3

 2. Kirsi says:

  Ovat kyllä todella kauniita! 🙂 Kiva, että joulukortteja on vähän erilaisiakin nykyään kuin vaan perinteisiä tonttukuvia.. vaikka nostalgiaa on niissäkin 🙂

  Ja ylle kommentoineelle Anonyymille, ihanaa, että ovat saatavilla Harun Paperista – se on kyllä minunkin mielestäni Suomen paras korttikauppa ja siellä vierailu kuuluu ohjelmistoon aina kotiseudulla vieraillessa 🙂 rakastan sitä puotia!

  • Eveliina says:

   Se on niin totta! Tykkään juuri tän tyylisestä ilmeestä muuallakin, ihana siis korteissakin! En olekaan kuullut moisesta kirjakaupasta, mutta koska kirjakaupat on kaikkien aikojen heikkouteni, pitääkin pitää mielessä jos ikinä sinne päin päädyn! 🙂

 3. Linda says:

  On kyllä kauniita kortteja! Vaikka täytyy myöntää, että oma joulukorttimakuni on kuitenkin siihen perinteisempään päin. En tosin tykkää mistääb tonttukorteista siis, mutta tykkään korteista joissa on tunnelmaa ja esim. punatulkut on mun heikkous 😀

 4. Lora says:

  Mikä sattuma, ihastelin näitä juuri tänään meidän lähi Suomalaisessa. Jotain tuttua kädenjälkeä niissä oli mutta en kiireessä sen tarkemmin ehtinyt katsomaan kortintekijää. Annikan töitä olen aiemminkin ihastelut, todella kauniita. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN