Sisustussyksyä ja Elloksen -50% alekoodi

base

Yhteistyössä Ellos

Syksy, lempivuodenaikani, ei ole jostain syystä tänä syksynä tuntunut ihan niin upealta kuin aina ennen. En oikein tiedä miksi, enkä jaksa sen koommin miettiäkään. Kotiin käpertyminen on kuitenkin se juttu tänäkin syksynä, ehkä siis vielä enemmän kuin ennen. Harmittaa edelleen se peilin rikkoutuminen ihan vietävästi, koska se oli yksi niistä kolmesta the sisustusjutusta, joita olen kotiin viime kuukausina, jopa vuodenkin verran kaivannut ja etsinyt.

Hei muuten, tietäisitkö hyvää entisöijää, joka voisi peilin karmeista vielä ehjä(hkö)ä taikoa täällä Helsingissä tai sitten Salossa? Kerro please, jos tiedät, aiotaan vielä yrittää saada siitä jotakin.

No, joka tapauksessa mattoa ja sitä makuuhuoneen taulua edelleen vailla, ja nyt tosiaankin laitoin sen maton viimein tilaukseen. Elloksella kun tuli jälleen ihan huippu kampanja: tämän kuun loppuun -50% kalleimmasta tuotteesta uusille asiakkaille koodilla 345318. Tämä alennus tilauksen kalleimmasta tuotteesta koskee vain uutta asiakasta ja uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Sitähän minä toistaiseksi olen kun en ole vielä koskaan tilannut sieltä mitään, ihme kyllä.

Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Edut ovat voimassa 30.9. asti, ja ne voi käyttää vain kerran. Säästät normaalipaketin toimituskulut (norm. 5,20). Tili- ja laskustusasiakkaan toimitusmaksu ilman toimituskuluja 0,-/tilaus, käteisasiakkaan 2,90/tilaus. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin. 

base

Kaikki kuvat Ellos

Sininen, etenkin tuollainen petroli jotenkin vetoaa nyt. Samettikin, olisipas ihana verhoilla nuo pienet nojatuolit jollakin tummansyvällä sametilla… Edelleen myös marmori, kulta ja vähän uutena tai uudelleen, jopa puukin. Jestas muuten miten upeita valaisimia Elloksella myös on, en ole jotenkin ollenkaan tajunnut. Etenkin noita pöytävalaisimia, tekisi mieli laittaa Pentikin Rondo kiertoon ja hankkia jokin tuollainen marmori-kultainen tuohon ikkunalaudalle tilalle. Hmm.

Tuollainen rottinkituoli on ollut meillä kotona kun olin lapsi, ja se on vieläkin jossain. Toivottavasti ehjänä, haluaisin sen ihan välttämättä mökille. Näiden kollaasien tekeminen on muuten niin hauskaa. Kokosin vain kaikkea kansioon, mikä pisti silmään, ja sitten kokosin ne yhteen ja oho! Ne sopii yhteen! En olisi esimerkiksi ajatellut että hento vaaleanpunainen kävisi petrolin kanssa, mutta nyt ajattelen. Jos tuo matto on hyvä, sen lähelle uskaltaa sohvalle ihan hyvin hankkia vähän vaaleanpunaista, jota sitäkin himoitsen nyt ihmeesti.

2 comments so far.

2 responses to “Sisustussyksyä ja Elloksen -50% alekoodi”

  1. Kirsi says:

    Toi petrooli on kyllä jotenkin aivan ihana väri. Mulla oli pari vuotta sitten pukeutumisessa sellainen kausi, mutta sittemmin koko väri on meinannut vähän unohtua. Voisin kyllä uskoa, että toi matto sopisi teille niin hyvin, koska näyttää olevan täydellinen pari tollaiselle vähän tummemmalle puulle, jota teilläkin on. Ja sille teidän upealle patinoituneelle kruunulle, oi! 🙂

  2. Eveliina says:

    En ole koskaan ennen ajatellut, että olisi, mutta nyt olen jotenkin vähän hurahtamassa! Syytän sitä sinistä tästäkin, se on jo vienyt mennen tullen 😀 Jos toi matto on vähänkään sellainen kuin kuvissa ja kuvittelen, se sopii varmasti hyvin! Kommenteissa on sanottu, että se olisi vaaleampi… Toivottavasti ei liian! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN