Illallisasu Toscanassa

toscana-dinner-outfit-9

Vannoin ottavani vaikka kuinka paljon kuvattavia asuja Italiaan, koska valo ja vapaa-aika ja lämpö ja mielettömät kuvauspaikat. Otinkin, mutta päivät täyttyi vähän muulla aktiviteetilla, ja kun aikaa olisi ollut, käperryin mieluummin sänkyyn kuin istuin portailla bloggaamassa – viime vuonna netti toimi meidänkin huoneessa paremmin? Mutta oikeasti aika mahtavaa näin, milloinkohan olen viimeksi viettänyt kymmenen päivää ilman että heti herättyä katson instan, bloggerin ja facen, ja noin monta iltaa putkeen bloggaamatta? Joskus -95?

Mistä tulikin muuten mieleen että ne (vielä) nuore(mma)t, joiden kanssa esimerkiksi kävin eilen lukiossa ranskan tunnilla, onkohan ne koskaan eläneet pitkiä pätkiä ilman nettiä? Niinkuin oma teiniaika silloin aina. Kavereiden kotilankanumerot muisti ulkoa ja piti sanoa että täs on Eve moi onks Maija kotona? Kun ei tiennyt missä ne on!

En ollenkaan koe olevani niin vanha että voisin muistella jotakin tuolla tavalla, että minun nuoruudessani, mutta oikeasti – miten paljon onkaan juuri tuossa asiassa elämät ja tavat muuttuneet, jos ei monessa muussa asiassa sitten olekaan. No ehkä se, että ysärivaatteet tuntuu nykyään naamiaisasulta tai joltakin tyylisuunnalta. Silloinhan ne oli vain vaatteita. (Kuten kiinalainen ruoka Kiinassa vain ruokaa, kuten Frendeistä oppii) Tosin tämä syklisysteemi on toiminut kai iät ja ajat – monennettakohan kertaa vaikka seitsemänkymmentäluvun muoti on kiertänyt tulemisiaan?

Tämä ei nyt mitenkään liittynyt tähän asuun, paitsi ehkä siten että kierrätysmekko se on tämäkin – äidin kirppiskasasta poimittu. Siinä on mun mielestä vähän hankala yläosa, mutta hameosa on niin ihana ja mekko niin kivan mallinen, että pidän sen ehdottomasti. Se on päässyt jo neuleen ja huivin kanssa kesällä käyttöön, ja talvella näen sen kanssa nilkkureita ja lyhyen takin. Jos omistaisi lyhyen talvitakin, muuten, pitääkin laittaa hankintalistalle. Onneksi äiti on aina ostanut laadukkaita vaatteita, jotka kestää näitä uusiakin syklejä.

Tuon clutchin ostin muuten keväällä Brysselistä nimenomaisesti sitä tarkoitusta varten, että laitan siihen passin, lentoliput ja muuta tärkeää matkapaperia ison käsimatkatavaran sisälle. Olen lentänyt useamman vuoden LV:n Neverfullin kanssa, ja sieltä aina kaivelen näitä tärkeitä papereita milloin milläkin matkan luukulla, ja usein kaivannut tällaista. Oli ihan superhyvä ostos! Clutchinakin se reissussa samalla toimii.

toscana-dinner-outfit-10 toscana-dinner-outfit-5 toscana-dinner-outfit-14 toscana-dinner-outfit-13 toscana-dinner-outfit-4 toscana-dinner-outfit-8 toscana-dinner-outfit-12 toscana-dinner-outfit-3

High dress
By Malene Birger scarf
Tommy Hilfiger shoes
Le Specs sunnies
Michael Michael Kors clutch

0 comments so far.

0 responses to “Illallisasu Toscanassa”

 1. Hih, juuri eilen kun kuskasin poikia (omaa ja naapurin) jujutsuun juteltiin puhelimista. Esikoinen sai viikonloppuna uuden kännykän ja kielsin ottamasta mukaan harkkoihin. Kerroin samalla, että äiti sai ekan kännykän kun oli aikuinen. Takapenkki hiljeni täysin. Taisin muistuttaa dinosaurusta 🙂

  Aika moni asia on muuttunut siitä kun itse oli lapsi…

 2. Eveliina says:

  Hei no niinpä! 😀 Ei voisi varmaan moni nykyään kuvitella, meistä itsestämmekään, että eläisi koko ajan ilman kaikenlaisia laitteita ympärillä…!

 3. Kirsi says:

  Mää olen puhunut tosta samasta asiasta viime aikoina monta kertaa… etten todellakaan koe, että siitä olisi niin kauan, kun olin lapsi, muutta herran jestas maailma on kyllä muuttunut, koska "sillon kun minä olin nuori….." 😀

  Mutta on todellakin välillä niin tarpeen pitää kännykätöntä ja koneetonta lomaa. Ja kameratontakin. Välillä tuntuu sille, että asioita ei näe ollenkaan kunnolla jos niitä aina vaan kameran linssin tai puhelimen ruudun läpi.

  Mutta voi mikä ihana kuvauspaikka! Näytät hyvälle ja kaunis on asukin 🙂

 4. Eveliina says:

  No niinpä, en koe että olisin sitä jotenkin kaivannut mutta huomaan että näköjään olenkin! Ja kiitos hirmusti <3 🙂

 5. Sulta kyllä aina löytyy ihania mekkoja niin kuin tämäkin 🙂

 6. Eveliina says:

  Kiitos Reetta ihana kuulla <3

 7. Anonymous says:

  Miten hiukset saa noin kauniisti ja pöyheästi laitettua? Voisiko tästä joskus tehdä jotain juttua?

  Anna

 8. Eveliina says:

  Käytän kreppirautaa ja tuuhennusaineita tyveen, hiuspuuteria usein varsinkin kampauksiin ja tupeerauskampaa reippaasti. Voih, hiuspostaukset on varmaan kaikkein toivotuimpia, mutta en ole innostunut niitä tekemään, koska en voi enkä halua suositella kenellekään sitä mitä itse hiuksilleni teen, ne alkaa voida tosi huonosti. Olenkin ihan juuri yrittänyt vähentää kaiken rasittavan käyttöä, mutta silloin hiukset ei myöskään todellakaan näytä noin tuuheilta.. Huono kierre siis 🙁 Olenkin juuri itse asiassa pohjustellut postausta ihan erilaiselle hiuspostaukselle: siitä mitä ei kannata tehdä ja miten kaikki voi näyttää paljon paremmalta kuin onkaan… Pahoittelut siis!

 9. Eveliina says:

  Niin paitsi jos kysyit itse asiassa juuri tästä kampauksesta: se on vain erittäin löysästi laitettu banaaninuttura, jota olen valmiina sekoitellut sormin 🙂 Banaaninutturasta löytyy ohjeita vaikkapa youtubesta, en osaisi enää itsekään sanoa miten juuri tämän tein 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN