Firenzen asu

outfit-firenze-5

Ennen kuin Firenzestä ja muista reissujutuista lisää, tosi perus kaupunkiasua Firenzen päivältä tähän. Tätä asua ei ollut ollenkaan tarkoitus kuvata, mutta se itse asiassa kuvaa aika hyvin sitä mitä ainakin reissussa ja hyvin usein muutenkin tulee joidenkin olosuhteiden pakosta laitettua päälle. Tiedättehän – vettä sataa, pakko laittaa nilkkurit, ja niiden kanssa ei sovi tuo mekko, pakko laittaa housut ja niiden kanssa en omista sopivinta mahdollista takkia, joten laitettava on se mikä sopii, laukkuunkin tungettava tänään läppäri, joten otettava se laukku mihin se mahtuu, ja se taas ei sovi takin, kenkien eikä housujen kanssa mutta minkäs teet ja sama homma seuraavana päivänä uudelleen.

Mekko sinänsä on lemppari, ei siinä mitään. Neverfull taas oli ainoa laukku, joka oli mukana, ja vaikka se olisi kuinka out, se on ainoani joka tällaisessa toiminnassa toimii. Kengät ei sovi oikein kummankaan kanssa, mutta on aah niin mukavat, pehmeät. Ja jollain kreisillä tavalla mun mielestä siniset glitterespadrillokset kyllä itse asiassa sopii ihan mihin vaan. Tässä salaisuus: käytän niitä tosiaan kesällä koko ajan, viis siitä mitä muuta päällä on.

Firenzessä me vietettiin tämä yksi aamupäivä edellisen illan lisäksi, oikeastaan vaan haahuillen pitkin kaupunkia. Näin se on parasta, ei haluttu mitään erityistä ohjelmaa eikä painetta jonottamisista tai aukioloajoista. Firenzessä olisi kuitenkin joskus ihanaa viettää muutama päivä vain museoissa, tutustua niihin etukäteen kunnolla ja sitten ahmia se kaikki historia, kulttuuri ja taide kerralla. Toisaalta saatiin vahingossa eksyen kaikkea himoitsemaani yhdestä museosta: muotia, taidetta, kulttuuria ja historiaa ja kerroksittain laukkujakin: nimittäin Gucci -museosta! Mahtava paikka, tulossa oma postauksensa.

outfit-firenze-2 outfit-firenze-7 outfit-firenze-6

outfit-firenze outfit-firenze-4 outfit-firenze-8 outfit-firenze-3
Cos dress
Marenas shoes
Louis Vuitton bag

3 comments so far.

3 responses to “Firenzen asu”

 1. Kirsi says:

  Hei ei tämä mikään huono asu ole, vaikka et ollutkaan viimeisen päälle osasia miettinyt. Musta noi kengät toimii kyllä ton mekon kanssa aika kivasti. Tosin mikäpä kimalteleva mun mielestä ei toimisi 😛

  Firenze oli kyllä ihana kaupunki, siellä oli jotenkin kotoisa fiilis heti. Ja niin kaunista! Tausta sopii tähän asuun ihan täydellisesti 🙂

 2. Eveliina says:

  Hih no niinpä! 😀 Kimaltelevat kengät joka paikkaan! En malta odottaa sun häämatkakuvia niissä hääkengissä?! Nähdäänkö sellaisia vielä?

  Firenze on saanut vain tällaisia pikavisiittejä meiltä, ehdottomasti ansaitsisi enemmän!

 3. Kirsi says:

  Joo todellakin, toimisi kyllä! 😀

  Hei joo, nähdään! Tosiaan viime viikolla vasta sain aikaiseksi ottaa kuvat kameralta koneelle ja tuolla reissussa kuvattiin myös raakatiedostona, joita Joni alkoi sitten viikonloppuna käsittelemään (itsehän en vielä osaa 😀 ), että toivottavasti pian <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN