Summer clothing 2016

summer-clothes-11

Jössis, ette voi uskoa mikä voitto on saada tämä postaus vihdoinkin ilmoille! Tämä oli se syy niille tekniikanpettämisenraivokohtauksille, joista täällä puhuin. No niitä nyt vatvomaan, mutta olenpahan iloinen että tämä tässä nyt on, (joskaan ei vieläkään ihan sellaisena kuin tavoittelin), takanaan noin 15 tuntia työtä, (turhia) avunpyyntömeilejä ja uusien kuvankäsittelyohjelmien lataamista ja poistamista ja lataamista ja opettelua. Se, millä ennen tein kollaaseja poistui koneeni päivityksen myötä käytöstä, enkä raaskinut ostaa uutta. Löysin sen toisena, uudempana versiona ilmaiseksi ja se veti kuvat kollaasissa ihan muhjuksi, enkä tuhansista eri kokeiluista huolimatta löytänyt siihen mitään ratkaisua. Nytpä on siis kolme käsittelyohjelmaa käytössä, yksi kokonaan kollaaseja varten. Arg!

No mutta! Sain siis jokin aika sitten toiveen koota yhteen kesäpukeutumiseni vinkkejä. Ongelmista ja muuten vaan ajan hullusta juoksemisesta johtuen tästä taisi tulla ennemminkin sellainen yhteenveto siitä mitä käytin tänä kesänä, vinkit taitaa olla myöhässä jo…! Mulle tosin tässä on myös pakkauslistaa, syyskuinen Toscana kun vielä on (toivottavasti) täydellisen lämmin.

Kesäpukeutuminen ei tunnetusti ole mun juttu, mutta tämä kesä on ollut yllättävän helppo, olen nauttinut jopa kesävaatteista tosi kovasti. Olikin lopulta aika kiva koota mun tämän kesän kulmakivet pukeutumisen suhteen. Tässä ne on.

Yksi syy siihen miksi olen pitänyt tämän kesän vaatteista ja vähän niinkuin löytänyt itseni kesäpukeutujana, on midimitat ja korkeat vyötäröt. Voisi lisätä myös, että lyhyet laatikkomaiset yläosat. Tuntuu, että ne sopii mun vartalotyypille hyvin, eikä ole sellainen kireiden ja lyhyiden vaatteiden vilautteluolo henkisestikään. Sen lisäksi punainen pienissä määrin, sininen enemmissä ja valkoinen ehkä eniten on tuntuneet jotenkin itsestään selviltä kesäväreiltä juuri nyt mulle. Oli aika kun kaikki neonvärit oli parhaita, aika kun puin kaikkia värejä ihan sikinsokin, ja aika kun kaikki oli pellavaa, tummanruskeaa ja valkoista. Tänä kesänä on ollut amerikanlippuolo, vahingossa. Tai ehkä sittenkin vain merihenkinen? Sattuneesta syystä. Kukkakuviot etenkin mekoissa on säilyneet, niistä olen kyllä tykännyt aina. Raidat on olleet pienemmässä määrin päällä tänä kesänä kuin edellisinä, huomaan. Eikä sirot kengät ole löytäneet matkaan.

Kirjaimellisesti kaikki kesällä käyttämäni laukut ja takit on myöskin nuo kahdet tuossa: minipunainen sekä pieni LV:n valkoinen laukku ja farkku- sekä nahkatakki. En ole käyttänyt mitään muita! Myöskin vähän möhköt kengät on sopineet paitsi mun makuun, myös kaikkiin kesän asuihin. Ne noudattaa sitä samaa asiaa kuin tuo midimitta: vihdoinkin kesämuoti on ollut mun tyylistä!

0 comments so far.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN