Blue inspiration

blue

Olen viettänyt niin ihanaa viikonloppua, voi että mä olen kaivannut tällaista! Olen ollut yksin, kotona, kaupungilla, tehnyt kaikkea ihan rauhassa. Kokkaillut, katsonut leffoja, kuvannut paljon. Kävin viemässä myös H&M:lle vanhoja vaatteita (tiesittekö että siellä otetaan vaatteita, millaisia tahansa, vastaan ja ainakin osa uusiokäytetään?) ja sieltä hitsi sentään sai kaksi alekuponkia siitä hyvästä, ja huonostihan siinä kävi. Löysin kuitenkin tosi kivoja ja tarpeellisia juttuja sieltäkin (muunmuassa tuon hellehatun viidellä eurolla) – ja sitten kävin vielä ostamassa sen nahkatakin, jota jäin Porin jälkeen miettimään. Kuitenkin se on edelleen siinä mielessä mietinnässä, että mahtuuko se kunnolla neuleiden kanssa.. Sen nimittäin pitäisi. Sitä pitää testailla vielä nyt.

Olen nyt kevään ja kesän aikana shoppaillut aika paljonkin, ja nyt voisi taas sitä jo rauhoitella. Sain kuitenkin ison inspiraation, ironista kyllä, siitä kun tyhjensin vaatekaappia. Tyhjensin sitä tosissaan, ja moni tunnepitoinenkin vaate, jolle ei käyttöä tullut, lähti nyt. Olo on ollut ihmeen keveä sen suhteen, ihan yllättävänkin mahtava. Tuntuu, että näen nyt tosissaan mistä tykkään ja mitä haluan ja tarvitsen, ja mistä oikeasti innostun vaikken niin tarvitsisikaan. Kun jäljellä on parhaat, ja loppuosa on pelkkää tilaa. Ihanaa!

Ja olen todella lähtenyt lentoon tässä uusien inspiraatioiden löytämisessäni kun olen huomannut ihastuneeni siniseen! Ihmettelin tätä jo alkuvuodesta Vietnamissa täällä kun ostin sinne tämän ihanan hellemaksin. Since then – homma on lähtenyt vähän lapasista. Paitsi vaatteissa, myös niissä mökkiastioissa. Niiden jo olemassaolleiden lisäksi olen viime viikkoina tehnyt löytöjä huvila-astiakokoelmaani. Koska sellaiseen huvilaanhan nämä paremmin sopivat ajatuksena kuin mökkiin, eikö?

Fiskarsista ostin kaksi Arabian Pekka -lautasta ja yhden Maiseman. Yksi Maisema olikin jo entuudestaan, ja kaksi Fasaania. Nyt meillä on siis kuusi vanhan Arabian ruokalautasta kolmea eri mallistoa. Lisäksi on kaksi soikeaa matalaa tarjoiluvatia, jotka näkyvät tuolla aiemmassa postauksessa. Äiti osti meille tuon soikean, syvän Maisema -vadin nyt Nauvon antiikkikaupasta ja ostin vielä tuon pyöreän kulhon Drottningholmin linnanmyymälästä Tukholmasta. Ai vitsi että tykkään niistä kaikista! Nyt alkaa olla kulhot ja vadit, sekä isot ruokalautaset sinivalkoisista valmiit. Vaikkakin Rörstrandin Ostindia -mallisto vielä houkuttelee, ja varmasti jotakin paloja sieltä vielä päätyy meille… Muut astiat etsin jostain yksivärisinä moderneina vaaleanpunaisina, ja vielä paloja Marimekolta ja ehkä jotakin aasialaista. Oh boy – astiat tosiaan on mun heikkous!

Ja se Marimekko tosiaan. Ostin viime viikolla pitkään himoitsemastani sinisestä Chili -kreppikankaasta hameen lisäalennusten turvin. Voi että mä rakastan sitä! Olen ehtinyt jo juhlia sen kanssa harjakaiset mökillä ja viettää eilen yksikseni päivää kaupungilla. Kummassakin olisi tehnyt mieli vain kikatella kun hame on niin ihana. Vielä tuo saaristomainen perus Pitkähiha -raitapaitakin on tänä kesänä kaappiin ja etenkin päälle (koko kuluneen viikon mökillä siinä asuneena) löytänyt.

Tähän viikonloppuun on muuten myös kuulunut erityisen kevyet ruokajutut, kuten tuo taivaallinen gazpacho. Niistä lisää myöhemmin!0 comments so far.

0 responses to “Blue inspiration”

  1. Sama täällä! Minunkin silmää on kummasti alkanut viehättää sinisen ja valkoisen yhdistelmä, vaikka ennen en ole kummemmin väristä välittänytkään. Ja ihana blogi sulla, jonkin aikaa jo ihaillen olen seurannut. Leppoisaa sunnuntaita:)

  2. Eveliina says:

    Hei joo, jotenkin sitä näkyy ja tuntuu nyt kaikkialla, ei siis yksin mun mielessä? 🙂 Voi että kiitos, ihanaa kuulla! <3 Kiva kun olet matkassa! Samoin sulle 🙂

  3. Emmi says:

    Ihania juttuja, mäkin oon nyt mieltynyt sinivalkoisin astioihin! Harmi, että astioita on jo muutenkin liikaa 😀 myös sinivalkoiset asut on nyt kovasti mieleen 🙂 täällä on myös kotoiltu viikonloppu ja tekipä hyvää. Jaksaa taas lähteä sukuloimaan ensi viikolla 😀

  4. Eveliina says:

    No niin on mullakin, kotona! 🙂 Ja joistakin olen tehokkaasti hankkiutunut eroon myymällä… Jotenkin vapauttava ajatus kun mökillä "ei vielä ole mitään", kaikki on hankittava sinne. Haluan valita joka palan sinne tarkoin enkä hankkia mitään turhaa. Mutta tosi kivaa kun pääsee sinne miettimään alusta alkaen mitä haluaa 🙂 No niinpä, ollut ihana viikonloppu. Tänään en ole vielä poistunut kotoa kun siivosin kuusi tuntia mut ehkä kohta 😀 Tai ihan sama, koska loma!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN