Wedding week / Snapshots

img_2005

Huh tässä kohtaa on sanottava että on mulla siellä ihan mahtavia ihmisiä ruudun takana, olette eläneet näissä mun hääjutuissa niin ihanalla tavalla mukana, etten olisi arvannutkaan <3 Kommenttien lisäksi olen saanut sähköpostiakin ja tekstiviestejä tutummilta, mitkä kaikki on tuntuneet ihan mahtavilta :’) Vähän nimittäin pelkäsin jakaa näin yksityistä ja meille niin tärkeää muistoa, sillä aina löytyy se joku joka sen haluaisi jollakin tavalla pilata, mutta onneksi ette te <3 Olen iloinen että päätin tämän wedding weekin blogissa pitää ja näitä muistojamme täällä jakaa. Kiitos siis teille jo nyt.

Normaalitilanteessa olisin käyttänyt näin kauniita ja esteettisiä asioita sisältäneessä tapahtumassa kameraa paljon enemmän, mutta se vie kuitenkin niin paljon aikaa ja energiaa, että oli päivänselvää etten halua omaa huomiotani omista häistäni viedä mihinkään muualle. Kuvia siis on joistakin yksityiskohdista harmillisenkin vähän, mutta kaikista tärkeistä tilanteista onneksi vaikka kuinka paljon, siitä piti bestman kuvaajana huolen. Valtaisa kiitos vielä hänelle!

Kännykällä nappailin kuitenkin itse ja joku muukin joitakin kuvia, ja niitä on ollut yllättävän hauska katsoa jälkikäteen! Tässä niistä muutamia, instassakin niitä jo paljon vilahteli silloin jo häiden aikaan.

Kimpusta kyseltiinkin jo jonkin verran. Tämä, kuten niin moni muukin valinta häissämme oli jotenkin ihan itsestäänselvä. Olisin voinut miettiä tätä(kin) asiaa tuhannelta kantilta mutta jotenkin se tuli vaan ihan kirkkaasti: luonnonvärisiä ruusuja. En itse asiassa pidä ruusuista paljon noin muuten, esimerkiksi leikkokimpuissa, mutta joihinkin tilanteisiin ne sopii, ja ehdottomasti hääkimppuuni niitä halusin. Shampanja tai kerma tai mitä ikinä, vaihtoehtoja oli vaikka kuinka, enkä vieläkään tiedä mikä tämä niistä oli, mutta aivan täydellinen väri kimppuruusuissani oli. Floristi oli muutenkin todella taitava – kimppu oli viimeistellysti sidottu, ruusut juuri täydellisen verran auki ja vihreää sopivasti. Rakastin tuota kimppua!

On aikamoisen sydäntäpompauttavaa asetella oma hääpukunsa odottamaan pukemista.. Ei ihan sama tunne kuin vaikka ravintolaillan asua suunnitellessa, vaikka tavallaan sama tilanne. Näky oli niin ihana, että siitä tuli yksi lempikuvistani.

Jossakin välissä nappailtiin kaason kanssa welfieitä, mistä on jäänyt meistä kivoja ja niin harvinaisia yhteiskuvia nykyään <3 Kaason mies otti meistä vihkimistilaisuudesta lähtiessä kuvan, josta tuli yksi mun lemppareista näistä kännykkäkuvista kertaheitolla. Kaaso kulki meidän mukana virallisia kuvia otettaessa kylällä, kantaen milloin kimppua ja milloin huntua, asetellen ja viikkaillen, ja näköjään kuviakin nappaillen – nämä behind the scenes -kuvat niistä tilanteista on yllättävän hauskoja.

Kakku oli valtava. Okei puolet siitä on styroksia, mutta SILTI. Lisäksi olin tilannut kakun makuisia leivoksia seuraavan päivän brunssille. Ajattelin että ne on sellaisia lusikkaleivän kokoisia. No ne oli suunnilleen – appelsiinin kokoisia. Isompiakin! Ja niitä oli miljoona. Kun ensin oltiin taisteltu tuo kakku kolmessa päivässä, leivoksista tuli melkein vitsi kun jokaisen oli jokaisen aterian päätteeksi pakko syödä ainakin yksi leivos että saatiin ne tuhottua 😀

No sormus <3

Ja seuraavan päivän brunssi! Aah se oli ihana hetki sekin, myöhäinen aamu ja iso pöytä (taas) täynnä ruokaa ja koko iloinen hääporukkamme levänneenä ja hyväntuulisena. Tuo lauantai on yksi parhaista päivistä ikinä – pitkän aamun ja ison brunssin jälkeen mentiin kaikki altaalle makoilemaan, lukemaan, pelailemaan ja leikkimään lasten kanssa… Oikeastaan koskaan ei sellaista tilannetta varmaan enää tule: sekä ystävät että läheisimmät sukulaiset samassa tilassa, ulkomailla, lomalla, yhdessä. En voi käsittää että oltiin niin onnekkaita.

Ja kummipoika L <3 Veljen tytöt oli mukana myös mutta heistä on mulla vain kasvokuvia tallennettuina, harmit etten niitä tänne nyt halua laittaa – he oli niin supersöpöjä valkoisissa pitsihamosissaan <3

Ja sormukset….  taas, I know! 🙂

Wedding week alkaa olla lopuillaan, säästellyt olen kahta parasta: virallisia kuvaajan ottamia hääkuvia sekä sormuspostausta! Mahdollisesti vielä kokoan jossain vaiheessa muita yleisiä kuvia, jos löydän sopivia. En malttaisi itsekään lopettaa tätä muistelua!

 

0 comments so far.

0 responses to “Wedding week / Snapshots”

 1. Anonymous says:

  Nämä hääpostaukset ovat olleet ikuisen suosikkini eli matkapostausten lisäksi aivan parhaita (: Edellinen varsinkin oli niin kaunis ja tunnelmallinen. Teillä oli kyllä todella kauniit häät, kauneimmat josta olen koskaan kuullut tai lukenut! Wau 🙂

 2. Anonymous says:

  On ollut ihana lukea sun hääpostauksia!! Kiitos, kun olet jakanut muistosi blogissa 🙂 Sulla on niin kaunis ja eläväinen tapa kirjoittaa, että ei ole kuivin silmin voinut lukea näitä. -Elina

 3. Anonymous says:

  Heippa! Näitä hääjuttuja on ollut mielettömän ihana lukea. <3 Me olemme myös menossa naimisiin Italiassa ensi kesänä. Suunnitelmat ovat hyvin Italialaiseen tyyliin hieman puolivaiheessa, mutta kuitenkin aika pitkälti hanskassa. Jotenkin uskon, että itse ympäristö, ihmiset ja hääpaikka tekee sen myös mulle, ettei turhista pikku asioista tule murehdittua. Meille on tulossa myös hyvin pienet häät jossa yhdessäolo ja ruoka on keskiössä. Mulle on tullut ihan kyynel silmään kun olen lukenut näitä juttuja teidän hääpäivästä. Voin vaan itsekin kuvitella sen miljöön ja tunteen mikä siinä hetkessä on. Kiitos ihan kun olet jakanut näinkin henkilökohtaisia asioita, olet yksi lemppari bloggaajista juuri aitouden vuoksi. 🙂
  Sara

 4. Niina says:

  Pakko vielä kommentoida, että kiitos sinulle kun halusit ja uskalsit jakaa näin henkilökohtaisen asian! Näistä postauksista tuli tosiaan todella ihana ja liikuttunut fiilis! Sekä tosiaan se hääkuume ja matkakuume Toscanaan 😉 blogisi on aivan mahtava, osaat todella kirjoittaa kauniisti ja vangita postauksiin tunnetta. Blogisi on mielestäni sopiva sekoitus ihanaa hömppää ja syvällisempiä aiheita. Kiitos <3

 5. Eveliina says:

  Voi kiitos tosi kovasti, ihana kuulla! <3 Meidän häät oli kyllä ainutlaatuiset, tietenkin omasta mielestämme 🙂 Ollaan kyllä niin onnellisia siitä että päätettiin viettää häitämme just näin!

 6. Eveliina says:

  Kiitos Elina hirmu paljon kiitoksista ja kauniista sanoista! Tosi tosi kiva kuulla että olet tykännyt hääpostauksista ja viihtynyt täällä <3

 7. Eveliina says:

  Voi että ihanaa! Iloisia hääjärjestelyjä, se on kyllä ihan parasta sekin! Ja joo, älä stressaa ollenkaan liikaa, kaikki hoituu ja juhlien pienuus kyllä sitä helpottaa. Italia on ah niin ihana, häämiljöönä se oli niin upea, etten parempaa olisi osannut toivoa.

  Todella kiva kuulla että tykkäät blogistani, lämmittää mieltä <3

 8. Eveliina says:

  Hei mahtava kuulla, tätä tosiaan vähän jännitin, mutta just sinun kaltaiset ihmiset siellä ruudun toisella puolen on tehneet tästä kyllä vielä mahtavampaa kuin alkuunkaan ajattelin! Kiitos siis tosi paljon sanoistasi <3

  Ja ehdottomasti Toscana on matkan arvoinen, suosittelen todella lämpimästi! Meillä jäi kyllä sydän sinne ihan täysin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN