Wedding week / Our wedding photos

ha%cc%88a%cc%88kuva

Hei wedding weekillä mennään jo ihan viimeisissä jutuissa! Meidän “viralliset” hääkuvat otti Andrea Bartolozzi, joka oli hääsuunnittelijan suositus. Ihastuin Andrean kuviin samantien hänen nettisivuillaan, ne on siis niin pökerryttävän hienoja! Hän tykkää kuvata kaikenlaisia aika hauskoja jippojakin noiden nettisivuilla olevien kuvien perusteella, ja käyttää paljon rekvisiittaa. Vaikka meille riitti rekvisiitaksi tuo pittoreski kylän miljöö, saatiin onneksi meidänkin kuviin sitä jotain taikaa, joka hänen otteessaan on.

Olen meidän kuviin tosi tyytyväinen, vaikka noita linnalla otettujen kuvien vihreää käsittelyä alkuun vähän vierastin. Kuitenkin saatiin kuvat myös käsittelemättöminä, joten eipä se haittaa. Lokaatioita oli vaikka kuinka, ja kuvia on ihan mieletön määrä erilaisia. Nämä tänne päätyneet on nyt vain tällainen hassujen selkäkuvien sarja, mutta voi vitsit miten upeita muitakin kuvia meillä on! Joudutte vain luottamaan nyt mun sanaan siitä, voi ei..

Mutta tässä joka tapauksessa meidän hääkuvista tällainen pieni raapaisu <3 Ehkä lempikuvani on toiseksi viimeinen, jossa kiivetään rappusia ylös yhdestä kuvauspaikasta. Se ei ole suunniteltu, käveltiin vain paikasta toiseen, Mr. otti musta kiinni kun Jimmy Choot vähän horjahteli keskiaikaisilla kiviportailla, mummot sattui tulemaan kauppareissulta onnittelemaan, ja Andrea oli jäänyt meidän taakse vaihtamaan linssiä tai jotain, ja oli napannut tästä kuvan. Toinen suosikkini näistä on tuo toinen porraskuva, jossa katsotaan laaksoon. Siinä on jotain sitä rauhaa ja lämpöä, jota meidän välillä on.
0 comments so far.

0 responses to “Wedding week / Our wedding photos”

 1. On kyllä aivan ihania kuvia, näitä voisi jäädä tapittamaan vaikka kuinka pitkäksi ajaksi! Innolla olen lukenut näitä hääpostauksiasi, kiitos kovasti kun olet avannut meille noita hetkiä <3

 2. Eveliina says:

  Kiitos Heidi kovasti! Tosi ihana kuulla, että olet viihtynyt näissä hääjutuissa <3 🙂

 3. Anonymous says:

  Luin nyt putkeen nämä hääpostaukset ja itku tuli liikutuksesta monta kertaa. Osaat kirjoittaa niin elävästi ja mukaantempaavasti ja kuvaat omia tuntemuksia niin taidokkaasti,että tuli tunne kuin olisi ollut mukana kokemassa hääätunnelmaa. Kuvat ovat upeita ja te olette kaunis pari. Kiitos kun jaoit nämä kuvat ja tunnelmat.
  -kirsi-

 4. Anonymous says:

  Entä se sormus? Kuulemmeko sen tarinaa? 🙂

 5. Eveliina says:

  Kiitos Kirsi paljon sanoistasi, ihana kuulla <3 Tosi kivaa miten olette myötäeläneet täällä, on ollut ilo jakaa näitä muistoja teidän kanssa! Ihana kun olet mukana 🙂

 6. Eveliina says:

  Juuri julkaisin sormuspostauksen! 🙂 Pääsin vasta tänään kirjoittamaan sitä joten siksi ei tullut tuttuun tapaan aamulla postausta 🙂

 7. Kirsi says:

  Nämä on aivan ihania! Jotenkin kuviin on taltioitunut tuon teidän hääpaikan henki niin ihanasti. Ja juuri rauha ja onnellisuus teidän välillä <3 tosin tää haluu nähdä loputkin! Hääkuvailta!

 8. Eveliina says:

  Kiitos muru! <3 mä rakastan nimenomaan sitä myös miten sen paikan henki on näissä mukana, ja sitä kautta sen koko päivän ainutalaatuisuus.. Ja joo! Hei, nyt kalenterit esiin 😀

 9. Sandra says:

  Tosi kauniit puitteet näillä teidän kuvilla ja häillä ylipäätään! Ei paljon rekvisiittaa tai kovin kummoisia koristeita kaivannut varmasti hääpaikkakaan. Ihanan lämmin tunnelma välittyy näistä kuvista, vaikka suurin osa onkin selkäpuolelta otettu :). Ja toi sun selkä, vau! Teitkö jotain täsmätreeniä selälle häitä ja pukua silmällä pitäen?

 10. Eveliina says:

  Aah niin mustakin, tuo miljöö oli ihan mieletön! Kiitos!! 🙂 Jotenkin näissä poispäin katsovissa kuvissa on tosiaan sellainen intiimimpi tunnelma, jotain mitä ei jaeta katsojalle vaan on vain meillä.. jotenkin? 🙂 Ja voi vitsi, kiitos! En todellakaan tehnyt mitään erityistä treeniä juuri selälle, treenasin vain sen pt:n kanssa kesällä kolme kuukautta, harvakseltaan, laihduin puolet vähemmän kuin olin aikonut ja tein kaikenlaista yleistä salilla, ja aerobista. Mutta jälkikäteen todella, olen itsekin tyytyväinen siihen mitä niinkin vähällä panostuksella sai aikaan ja ihan iloisin mielin näitä kuvia kyllä katselen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN