Syysmeikkejä Lumenelta

Tämä mun meikki-innostukseni vain jatkuu häämeikkien etsinnän ja kesän jäljiltä. Kesällä etsinnässä oli hyvä meikkipohjaprimer, ja sainkin Lumenelta testiin heidän primereistaan kaksi. Samassa paketissa sain yllärinä ison kasan syksyn meikkejä, mistä tämä tosiaankin ilahtui! Kuten tiedätte, en mainosta blogissani mitään mistä en tosissaan pidä, ja kerron kokemuksistani ihan just niinkuin asia on.

Joten voi pojat kun sanon ihastuneeni etenkin näihin huulipuniin, todellakin ihastuin! En ole käyttänyt huulipunia ylipäätään vielä pitkään, eikä huulipuna edelleenkään ole osa päivittäistä meikkiäni. Useimmiten arkena liikun Bepanthenia tai maksimissaan jotakin kevyttä kiiltoa huulillani. Rauhallisemmat tilanteet, kuten viikonloput ja lomat, ja tietysti juhlat on nykyään huulipunien aikaa itselläni. Aloin samantien käyttämään tuhteja, runsaspigmenttisiä punia, joita edelleen ostan ja omistan aika paljon. Niissä on etunsa, mutta niiden kanssa saa kuitenkin olla aika tarkkana koko ajan, kyttään vähän väliä peiliä onko puna paikallaan, onko sitä hampaissa ja missä..

Nämä Wild Rose -punat olikin uusi tuttavuus ja iloinen yllätys siinä mielessä miten kevyitä ne on. Käytän niitä ilman rajauskynää, usein ilman sivellintäkin. Olen aika tarkka siitä etten levitä punaa miten sattuu, ja olenkin ihmeissäni miten helposti punaa on mahdollista levittää tarkkarajaisesti suoraan puikosta. Keveys on huulirasvamaista mutta pysyvyys silti ihan ihmeellinen. Ei toki niin jykevä kuin kunnon pigmenttisessä mattapunassa, mutta kevyeksi todella hyvä. Ei huulikiillon tahmaa, ei raskasta tunnetta, ei pelkoa levittymisestä. Toistaiseksi enimmälle käytölle mulla on tulleet kuvista ensimmäinen vaalea sävy Kanervia ja viimeisen siniseen taittava (eli hampaat kirkastava!) Lupiineja. 


Wild Rose lipstick / 13 Kanervia


Gel Effect nail polish / 113 Ruusupuu
Wild Rose lipstick / 13 Kanervia


Wild Rose lipstick / 89 Kuunvalo

No niistä primereista. Olen ennenkin sanonut, etten pidä silikonin ja jauhon sekoitukselta tuntuvista primereista, joita useat kalliimmatkin primerit oikeastaan ovat. Näistä oikeanpuoleinen Matifying & Pore Minimizing Primer on juuri sellainen. Toimii ihan ookoo, ja tulen varmasti jossain vaiheessa käyttämään tuubin loppuun, mutta ei ihan mun makuun. Selkeästi voidemainen, kosteampi Moisturizing & Illuminating Primer kuitenkin on sellainen mitä hain. Kosteuttava, pehmeän pinnan jättävä (en hae primerilta mattaisuutta), mutta kevyesti tasoittava.

Luomivärisävyjä en ole vielä ehtinyt kokeilla, mutta sävyt näyttää kivoilta. Mun ongelma on vaan se, että en osaa käyttää sekä luomiväriä että huulipunaa. En vain osaa, tuntuu liialliselta ja liian maalatulta olo. Kumpaakin käytän sujuvasti erikseen, mutta toistaiseksi kun olen keskittynyt huuliin, on luomet jääneet vähemmälle.

Kynsilakoista olen käyttänyt kumpaakin, ja tykkäsin Kanervia -huulipunan kanssa yhteensopivasta sävystä Ruusupuu tuota tummempaa ja punaisempaa Syysluumua enemmän, mutta vitsit – siinä taas ihastuin sen pintaan ihan hirveästi! Kumpikin on Lumenen Gel Effect -lakkoja. Kai niillä pyritään imitoimaan geelilakkauksen pintaa ja kestävyyttä. Ihan siihen asti lakat ei yllä, tavallisia kynsilakkoja ne silti on, mutta hyvin peittäviä, pysyviä ja paksuja.

Syysluumu oli kuitenkin ensimmäinen, jossa on mattapinta! Innostuin mattakynsistä keväällä ja ostinkin mattapinnan tekevän päällyslakan, en enää muista miltä merkiltä. Se kuitenkaan ei toimi niinkuin haluaisin – jättää pinnan epätasaiseksi, eri kynsiin erilaiseksi (?!) ja jotenkin raidalliseksi. Pettymys.

Nimittäin haluaisin mattapinnasta täsmälleen tällaisen kuin tämä jättää! Ei liian mattaisen, mutta selkeästi samettisen himmeän, täydellisen tasaisen ja bonuksena vieläpä nopeasti kuivuvan. Loooove it! Harmi vain, että sävy ei ole ihan mun juttu tässä. Kuka, oi kuka tekisi tällaisen mustana!

Kynsilakoissa ja huulipunissa on se tosi kiva juttu, että ne on värikoodattu keskenään. Kaksinumeroinen puna löytyy lakoista kolminumeroisena (18 – 118), ja sävyt sopii täydellisesti yhteen. Tykkään erityisesti tuosta Ruusupuun ja Kanervien yhdistelmästä.


Wild Rose lipstick / 70 Kuulaus


Wild Rose lipstick / 18 Lupiineja
Gel Effect Satin Matt Effect nail polish / 118 Syysluumu

Meikkijutut ei muuten lopu tähän! Tämän edellisen postauksen meikkien lisäksi olen kesän lopulla ostanut ison läjän muitakin meikkejä. Nyt alkaakin olla ihan jokainen palanen meikkien osalta siinä kunnossa kuin haluankin. Olen löytänyt ihan uusia luottotuotteita, ja keksinyt uusia meikkikikkoja. Niitä tulossa seuraavaksi jossain vaiheessa! 🙂

Tästä yhteistyöstä kiitos Lumenelle. 

6 comments so far.

6 responses to “Syysmeikkejä Lumenelta”

 1. Anonymous says:

  Löysin Lumenen viitisen vuotta sitten ,kun asuimme vielä Amerikasssa.Siellä Lumenea myytiin CVS Pharmacyssä ja Targetissa, ja Suomi-ikävääni ostin sitten ensin ihohoitotuotteita ( jotka ovat muuten erinomaisia) ja siirryin meikkeihin. Nyt asumme 5 kilometrin päässä Lumenen tehtaanmyymälästä ja siellä tulee käytyä aina ,kun vanhat tuotteet loppu. Ja sinne vien kaikki naispuoliset vieraatkin aina ensimmäisenä 🙂
  P.S Näin sinut eilen livenä kadulla;voi miten tyylikäs ja kanis oletkaan luonnossa.Kuvat eivät tee sinulle oikeutta. En kehdannut tulla juttelemaan.Ihailin vain kaukaa…
  -kirsi-

 2. Anonymous says:

  Nättejä punia. Itse haluaisin uskaltaa käyttää huulipunaa useamminkin, koska se tuo kivasti väriä kasvoille, mutta pelkään juuri sitä, että väriä on hampaissa tai ympäri muualla naamaa 🙂 Täytyy nyt rohkaistua tässä itsekin.

  Miten/millä teet rajaukset silmiin? Haluaisin oppia tekemään rajaukset nestemäisellä kynällä/tussilla, mutta tarvitsen vielä lisää harjoittelua. Meikkisi näyttää ihanan luonnolliselta, mutta silti huollitellulta.

 3. Eveliina says:

  Minä myönnän pitäneeni Lumenea jotenkin halpiksena, ehkä vähän markettimerkkinä ennen, enkä edes osaa sanoa miksi, koska en käyttänyt sitä ennen lainkaan. Nykyään olen kuitenkin lähes aina todella positiivisesti yllättynyt heidän meikeistään, ihonhoitotuotteita en heiltä käytä.

  Voi että, olisit tullut vain moikkaamaan! Kommentoit niin paljon, että tuntuu kuin itsekin vähän tuntisin sinua! 🙂 Eilen Mikonkadulla, Marimekon ja LV:n kulmilla oli sellainen olo kuin joku olisi katsonut, olitkohan siinä? 🙂 Ja hei, miten ihanasti sanottu… <3 Kiitos tosi tosi paljon, lämmittää mieltä tosiaan <3

 4. Eveliina says:

  Mäkin ihastuin näihin huulipuniin todella! Ja tosiaan, huulipunien kanssa vaikka itsekin niitä paljon omista ja muka paljon käytän, aina on sellainen vähän varovainen olo, ei ollenkaan huoleton. Näiden kanssa se ei nyt kokonaan poistu, mutta on paljon helpompaa silti 🙂

  Silmänrajaustussini Viva la Divan Brush pen jotain (saa Kickseistä) kuuluukin seuraavaan meikkipostaukseeni, uusien meikkiostosteni sarjaan! 🙂 Tein vuosia (oikeasti 15 vuotta) rajaukset Jos Blascon vesivärimäisellä rajauksella, jossa sivellin kastetaan ensin veteen ja sitten napista väri. Ne minulla on ruskeana ja mustana edelleen, ja käytän tosi usein. Tämä on kuitenkin sillä Viva la Divan tussilla. Kiitos, ihoni on tosi epätasainen, on aina ollut, mutta ajattelin että mitäs sen väliä kuvissakaan – sellainen se on 🙂

 5. Anonymous says:

  Ihailen sinun luonnollista meikkaustyyliäsi. Mitä puhdistustuotteita/kosteusvoiteita käytät ihonhoidossa?

 6. Eveliina says:

  No kiitos, ihoni kanssa aina samaa taistelua… 🙂 Vaihtelen usein tuotteita, harvoin käytän kahta purnukkaa peräkkäin samoja aineita. Äitini liikkeestä ja hänen suosittelemanaan itse ihan sokkona tuotteita käytän – lähinnä Baborin ja Biodrogan puhdistusaineita ja voiteita. Viime aikoina aika tehokasta vaahtomaista todella puhdistavaa ja kuivattavaa puhdistusta, satunnaisesti myös maitomaista. Baborin kasvovettä ja Biodrogan paksumpia voiteita.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN