Leoasu Budapestissa

5
2 4

Moikka tyypit! Täällä ollaan lomaselta kotiuduttu, pienoisin läppärivieroitusoirein – tapojeni vastaisesti kun en tällä kertaa ottanut muita bloggausvälineitä mukaan kuin kameran. Ja sehän kävi. Joten postauksia tulossa pinoittain, Budapestin kaikista asuista ja muutamasta muustakin jutusta matkalla. 

Oli ihana loma. Ihan tosi ihana. Rento ja leppoisa, iisi, kiva. Yhdessä. Ihan vaan kävellen minne huvitti, katsellen maisemia ja katuja, syöden, jutellen, kuvaillen, löhöillen. Täsmälleen sitä mitä kaivattiinkin. Loma alkoi jo torstain synttäri-illasta kun mun käskettiin olla valmiina lähtöön varttia yli viisi. Punaisessa mekossa mut vietiinkin kaupungille päin, ja suureksi ilokseni lemppariravintolaani Gaijiniin. Luoja miten mä siitä vaan tykkäänkään! Meinasi taas itku tulla jo alkupalojen kanssa. Illalla kysyi myös tekstari halutaanko upgreidata aamun lentomme business -luokkaan Finnair Plus -pisteillämme. No todellakin. 

Ravintolasta ähkyssä pyörien kotiin, jossa sain täytenä yllätyksenä myös pienen tummanruskean paperikassin lahjakorttisisuksineen … <3 Vaihdoin collegea ja lämmintä päälle ja olin juuri tipahtamassa sohvalle, kun sain vielä leffaliput käteen ja karkkikauppaoption, aikaa 25 minuuttia Hobitin alkuun! Hih niin hauskaa! Ollaan käyty nyt nämä kaksi vuotta jokaisena kolmena synttärinäni katsomassa hobitti-leffa, jotka on aina tulleet päivää ennen synttäriäni ensi-iltaan. 

En yleensä tykkää fantasialeffoista, mutta jostain syystä nämä sormustarut ja hobitit on iskeneet muhun, tykkään tulla viedyksi siihen kokonaan toiseen maailmaan, visuaalisiin elämyksiin näissä leffoissa. Ja vitsi tuo taitaa tuntea mut – miten älyttömän ihanaa mennä leffaan rennoissa collareissa, eikä siinä kiristävässä cocktail -mekossa, jossa oltiin oltu syömässä. Aikaa oli kuulemma jätetty vaatteiden vaihtoa ja leffakarkkien ostoa varten :’)

3

Budapestiin tultiin perjantaina jo puolilta päivin, ja voi taivas miten upeaan hotelliin! Siitä on tulossa oma postauksensa kokonaan, mutta sanottava on se, etten odottanut juuri mitään. Ja se olikin ihan mie-le-tön. Eka päivänä lähdettiin lentoasuissamme kaupungille kiertelemään, ja ehdittiinkin jo vaikka mihin. Lisää juttua kaupungista ja reissusta myöhemmin, kuullaan taas! 

Sen vaan sanon tässä kohtaa, että asukuvataustoja Tonavan rannalla jatkossakin? Oi joo, kyllä kiitos.
1

0 comments so far.

0 responses to “Leoasu Budapestissa”

 1. Voi kun ihana ilta ollut sinulla. Innolla odotan ainakin reissupostauksia, minusta on kiva päästä matkailemaan muiden blogien mukana!

 2. Budapest on kaunis kaupunki. Ihanaa nähdä sinun kuvia, kun minulla oli kamera mukana, mutta akku hotellilla 🙂

 3. Emmi says:

  Ihania kuvia ja vau mitä maisemia! Tuli hiiiirveä kaipuu ulkomaille, tottakai! 😀 <3

 4. Anonymous says:

  Ihan täydellinen synttärijuhlinta. Ja mitä ihanaa saitkaan paketista. 🙂

  Mari

 5. Kirsi says:

  Munkin oli viime syksynä tarkoitus postailla vaikka mitä Budapestistä, mutta melkein kaikki asuja myöten jäi julkaisematta! 😀 Kiva päästä lueskelemaan sun juttuja, onkohan samoja kuin mitä itsellä oli mielessä 🙂 Ja ihana asu, kuten aina!

 6. Anne Jennika says:

  Ihana kuulla, että matka oli kiva, jotenkin lähdit niin äkkiä etten edes ehtinyt mukavaa matkaa toivottaa! 😀 Tai sitten mulla on ollut kädet täynnä nyt joulukuun, tiedäthän ne 500 joulukorttia ym 😀 Ja vitsit mikä synttäriylläri, eihän tuo ole tottakaan! <3 Kuvat on kanssa upeita ja asu! Mitähän vielä kehuisin?! 😀 Mä aion taas tapani mukaan jättää läppärin kaikilla reissuilla kotiin, tulee keväällä paljon taukoa koneesta, mutta mulle se tekee hyvää vaan, heh.

 7. Anonymous says:

  tykkään kovasti tyylistäsi, mutta nämä kukalliset ja eläinkuosiset lököhousut ovat vain ihan kamalia. ei siis vain sinulla vaan ihan kaikilla. liikaa 80-lukua minun makuuni.

 8. Ninnumaaria says:

  Niin olikin, ihan täydellinen synttäri-ilta! Kiva kuulla, niitä on tulossa! 🙂

 9. Ninnumaaria says:

  Niin on! Kiva että moni tykkää reissupostauksista, niitä on tulossa! 🙂

 10. Ninnumaaria says:

  Voi kiitos! Maisematkin oli ihania! Ja niinpä, se on kyllä ihan vastustamatonta tuo matkakuumeilu..!

 11. Ninnumaaria says:

  Ainiin! Hih, katsotaan! 🙂 Ja kiitos kovin <3 Julkaise hei vieläkin! Asuja ainakin! 🙂

 12. Ninnumaaria says:

  Ihana Anne! <3 😀 Synttäripäivä oli aivan ihana! Kiitos kovin kivoista sanoistasi, mä viihdyin asussa tosi hyvin, niin mua! Joo toisaalta se oli hyvä jättää läppäri kotiin, mutta mä niin haluaisin heti aina päästä purkamaan ja katsomaan kuvia joka ilta, että meinasi ihan turhauttaa kun niin ei voinutkaan tehdä!

 13. Ninnumaaria says:

  Eli et tykkää tyylistäni. Ja olet oikeassa, joillekin ne tosiaan vain ovat liikaa.

 14. Anonymous says:

  Apua miten ihana synttäripäivä!:)
  Tajusin vähän aika sitten, että omat koehousut olivat kovin vähällä käytöllä viime kesänä. Ens keväänä täytyy jo heti aisa korjata – on on ihanat!:)

  – elinakui

 15. Ninnumaaria says:

  No niin olikin, ihan huippuihana! 🙂
  Leohousut on niin parhaat! Näissä olen reissannut, juhlinut, rentoillut, ollut töissä ja ihan kaikkea siltä väliltä, juoksulenkki taitaa puuttua! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN