Jenkkireissun 8 parasta

theusa-2
IMG_6604 IMG_6392 IMG_6702 IMG_7233 IMG_7652 IMG_8310 IMG_9365 IMG_9651

 

Tässä ympärivuorokautisessa pimeydessä ja vesisateessa on kiva muistella taas vähän meidän mieletöntä Jenkki-roadtripiä. Olen saanut jo heti matkan jälkeen ja vielä viime aikoinakin muutamia postaustoiveita matkaan liittyen, ja niitä ilomielin näissä muisteloissani toteutan! 🙂 Elokuusta asti luonnoksissa on ollut valmisteilla tämä postaus, parhaat meidän kaikista upeista elämyksistä matkan aikana.
 
Olen monta kertaa sanonutkin, että tämä roadtrip on ehdottomasti ollut meille molemmille sitä bucket list -tavaraa, unelma joka on toteutettava joskus. Ihanaa kun saatiin se nyt tehdä. Hienoja juttuja riitti joka päivälle, mutta lopulta aika selvää oli ihan huipuimmista huipuimmat hetket matkalla. Ne tässä listattuna, ei paremmuusjärjestyksessä, vaan toteutumisjärjestyksessä. 
 
Jokaisesta näistä on tarinoita itse reissupostauksissa vaikka kuinka, joten en ala niitä sen enempää avaamaan, kuvat kertovat tarinansa. Toivottavasti kertovat teillekin edes murto-osan siitä mitä me koettiin. Sen verran nuo on ehkä paremmuusjärjestyksessä, että ensimmäinen on ykkönen. Ajaminen – kymmenentuhatta kilometriä halki Yhdysvaltojen, huimaavilta jyrkänteiltä silmänkantamattomille tasamaille, metsistä pelloille, palmuista kuusipuihin, miljoonakaupungeista erämaihin, merenrannalta sisämaahan, pohjoisesta etelään, köyhyydestä rikkauteen. Se kokonaisvaltainen kokemus, pintaraapaisu huikean maan koosta ja kokonaisuudesta oli kaikkein mykistävintä. Nämä muut on vain sen tarinan hetkellisiä tähtiä. 
 
Jos ikinä olet tällaisesta matkasta haaveillut, tee se. 

 

Näyttökuva 2014-11-5 kello 19.39.10mm
0 comments so far.

0 responses to “Jenkkireissun 8 parasta”

 1. Anonymous says:

  Ihania kuvia! (: Ja jotenkin helpottavaa kuulla, että ajaminen oli kaikista hienoista jutuista huolimatta se ykkönen, itse kun olen panikoinut juuri että mitä kaikkea sisällyttää matkaan ja mitä jättää pois, kun nähtävää olisi kumminkin enemmän kuin ikinä kerkeäisi tutkia 🙂

 2. Ninnumaaria says:

  Kiitos paljon 🙂 Joo kyllä todellakin! Se oli ihan parasta. Ja hei, et ehdi nähdä koko Yhdysvaltoja ja kaikkea sieltä vaikka käyttäisit siihen koko elämäsi – säästyt siis aika isolta stressiltä, jos et edes yritä tähdätä siihen lyhyen loman aikana 😀 Sinne vaan minne nokka näyttää!

 3. Mipsukka says:

  Upeita kuvia, postauksia ja sinulle ennenkaikkea kokemuksia!!! 😀 Minäkin olen osittain samoja reittejä ajellut ja oli kivaa muistella sitä kautta myös omia kokemuksia. 🙂

 4. Ninnumaaria says:

  Kiitos kovasti! Matka oli kyllä ihan mieletön, enkä ole koskaan kuullut kenenkään vastaavaa tehneen sitä harmitelleen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN