Mississippi River Cruise in Memphis

IMG_9490

IMG_9425

Mihin tämä aika menee?! Mun oli tarkoitus postata nämä viimeiset reissujutut aika pian kotiinpaluun jälkeen, mutta koko ajan onkin tullut kaikkea muuta. Sitten sitä herää että on lokakuu ja monta valmista matkakuvapostausta luonnoksissa. Möh. Mutta tässä niitä tulee, paluu meidän roadtripille Yhdysvalloissa. Jäljellä olevat jutut on loppumatkalta, koska silloin meillä oli useimmissa paikoissa aikaa olla useampi kuin yksi yö, ja aikaa siis tehdä monta juttua. Memphis oli lopulta aika monipuolinen kaupunki, ja lyhyelläkin ajalla siellä ehdittiin nähdä paljon. 

Yksi oli parin tunnin risteily Mississippi -joella. Kuvittele nyt se Louisianan puuvillapelto, plantaasit, pitsihuvilat, suuri joki ja sillä kulkevat laivat, joissa on punainen pyörivä ratas perässään.. Kaikki Aku Ankasta tuoreimpiin oscar-elokuviin on noita karunkin romanttisia mielikuvia käyttäneet. Kun siristi silmiään muovituoleilta ja sulki ne kokonaan drinksuttelevilta teineiltä, yritti olla kuulematta ammattiselostajaa, ja kuvitteli Memphisin kaupungin siluetin tilalle joelle kaartuvat puut, saattoi sekunnin sadasosan luulla istuvansa samettipenkillä pitsimekossa, -hatussa ja -aurinkovarjossa matkalla New Orleansiin. 

Oikeasti purtilo pyöri puolitoista tuntia ympyrää Memphisin moottoritiesiltojen alla, muovituolit, kaljat ja nachot oli ihan todellisuutta, eikä selostaja säästellyt draamaa hauskuuttaessaan aloittelemaan tulleita teinejä. Siis mitään kovin autenttista ei kannata odottaa, mutta ihan kivaa iltaa kyllä. Päivät oli superkuumia, joten joelle oli ihana lähteä vaan viilentymään, istuskelemaan laivan kannella ja katselemaan plantaasien sijaan sitten vaikka Memphisin siluettia. Nachotkin oli ihan hyviä ja selostaja oikeastikin ihan hauska. En enää muista mitä kaikkea hän kertoi, mutta aika paljon historiaakin kuitenkin, mistä tykkään. Auringonlasku oli ihana, ja ne teinitkin hauskoja kun vauhtiin pääsivät. 

Joka tapauksessa, jos Memphisiin päädyt, jokiristeily on hauska tapa viettää yksi alkuilta. Mississippi River Cruisen löytää Beale Street Landingistä – Beale Streetin päästä suoraan jokirantaan, josta löytyy ruohokattoinen matala rakennus. Sieltä voi ostaa liput, ja laiva lähtee suoraan sen edestä. 

IMG_9421 IMG_9420 IMG_9429 IMG_9445 IMG_9475

IMG_9462
0 comments so far.

0 responses to “Mississippi River Cruise in Memphis”

  1. Kirsi says:

    Ihanan näköinen paatti! Nuo pitsireunukset ja kaikki! 🙂

    Ps. nyt alkoi kyllä Proud Mary soimaan päässä ihan tosissaan.. täytyy ehkä kaivella YouTubesta se video, jossa Beyoncé kyseisen biisin vetää, jospa sillä helpottaisi!

  2. Ninnumaaria says:

    Se oli ihanan näköinen!! Tosin kuvista jätin pois ne muovituolit ja kaljatuopit, että… 😀 Todellisuus sisäpuolella oli ihan nykyaikaa! Proud Mary <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.


© Eveliinalivin. BLOG DESIGN BY KOTRYNA BASS DESIGN